PDA

Виж пълна версия : Davidoff_Lights wrong password???

LG_
29.09.04 г., 16:39
Здр аз съм Davidoff_Lights и имам проблем с тоя форум!!!!!!!!Не мога се логна бе кво става тука пише ми wrong password ехо който отговаря за форума да ми каже кво става тука?????????!!!!!!!!!:( :( :( И писмо пратих на някои си модернатор ли кво беше там и нищо!Хелп ме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Paparac
29.09.04 г., 18:37
Ами сигурен ли си, че не бъркаш паролата нещо или пък без да искаш я изписваш погрешно?

LG_
29.09.04 г., 18:48
Ми брато поне 100 пъти пробвах и все ми пише грешна парола:( Даже няколко пъти я написах бавно и пак не става:( :( :( :( :(

OgiDogi
29.09.04 г., 18:55
Пробва ли с това (http://hardwarebg.com/forum/member.php?s=&action=lostpw) ?

gtzvetkov
29.09.04 г., 22:10
Originally posted by LG_
Здр аз съм Davidoff_Lights и имам проблем с тоя форум!!!!!!!!Не мога се логна бе кво става тука пише ми wrong password ехо който отговаря за форума да ми каже кво става тука?????????!!!!!!!!!:( :( :( И писмо пратих на някои си модернатор ли кво беше там и нищо!Хелп ме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Прати ми ПМ, за да ти оправя проблема.

LG_
29.09.04 г., 23:17
И какво да напиша в това ПМ?????????

gtzvetkov
29.09.04 г., 23:22
Ами добре тогава, напиши си паролата тука и нека всеки да ти я знае, като си много отворен. Аз няма да се занимавам с теб. У лево.

massacre
29.09.04 г., 23:27
Примерно, нещо от сорта:

"Здравейте, г-н Администратор,

Пише Ви потребител на Вашия форум. Преди време се регистрирах с прякор Х, но от няколко дни насам, имам проблеми, свързани с опцията Login, предлагана от форумната Ви система, която е чудесна, впрочем! Проблема се състои в това, че системата не ме допуска да ползвам първоначално регистрирания потребител. Възможно е грешката да е в мен, но след като многократно опитах всевъзможни варианти, аз просто се отказах.

Моята молба към Вас е, ако не Ви е неудобно и имате възможност, да смените досегашната парола на гореописаният потребител с нова, за което ще съм Ви сърдечно благодарен!

Потребителят е регистриран с e-mail: ela_me_ritni@gz.be
Друга информация, която би доказала, че аз съм истинският собственик е информацията, която написах в Biography, Location, BlaBlaBlaBLA.

С уважение и ледена бира,
XXX

Е, не точно, ама около... :D

Ba4o Kiro
30.09.04 г., 11:55
Още преди близо ДВЕ СЕДМИЦИ съм Ви сменил паролата след като ми бяхте писали е-мейл! Проверете си пощата, и по-точно АДРЕСА С КОЙТО СТЕ СЕ РЕГИСТРИРАЛ ВЪВ ФОРУМА, а не някой друг адрес!!!
Забележете - точно адреса с който сте се регистрирал във форума!!!

LG_
30.09.04 г., 17:16
Ba4o Kiro можете ли да ми смените е-mail които сега е ico@abv.bg(такъв е-mail няма):D на ico долна чертаwwe@abv.bg.Ако можете го сменете а ако не пратете на този e-mail новата парола.Благодаря предварително.

XaMaB
30.09.04 г., 17:38
е това вече звучи нахално.
някой може ли да ми каже каква ми е паролата на icq-то ми с номер 123456, че съм си я забравил.

Ba4o Kiro
30.09.04 г., 17:40
Ами... Това, че си се регистрирал с нереален e-mail адрес е проблем. Аз сега от къде да знам, че всъщност ти си човека който е "притежател" на този акаунт във форума?!
На този принцип всеки може да поиска да изпратя парола на едикойси адрес... Просто не става.
Не мога да съм сигурен, че ти си човека за който се представяш освен ако не се "удостовериш" с e-mail адреса си - това е един от малкото начини посредством които се осигурява Privacy/Security на паролата.
Ако пък си ти но си се регистрирал с несъществуващ e-mail адрес - да ти е за урок, за в бъдеще да не го правиш...
Съжалявам, но не мога да изпратя паролата на новия адрес, само на този с който си се регистрирал.

LG_
30.09.04 г., 18:30
XaMaB някои тебе да те е питал.Твойто глупаво и необосновано мнение не ми харесва.Ника ти казва какво мисля за теб.
Абе Ba4o Kiro аз съм бре.Не си написах истинския и меил щото в някои форуми като го напиша и после само ми спамят пощата.Кво да ти кажа напраи справка откога аз с nick Davidoff_Lights не съм се логвал.Даже и темата за Доом 3 не можах да си довърша.

Dark Skywalker
30.09.04 г., 19:17
Абе на тебе какво, прави ти кеф всички администратори да ти ходят по гъза ли?! Нещо си сбъркал адреса, никой няма да си прави справки само щото ти си решил да се направиш на интересен, когато си се регистрирал. :mad:

LG_
30.09.04 г., 19:26
Dark Skywalker абе някои да говори с тебе?Да съм те питал нещо не нали-тогава ако си интелигентен човек не би се месил.Обесних на Ba4o Kiro как стой въпроса с и-меила малко по горе,а ти ако не виждаш сложи си очила вдига ти се цената!

Dark Skywalker
30.09.04 г., 19:35
Originally posted by LG_
Dark Skywalker абе някои да говори с тебе?

Не, аз говоря на тебе. Можеш да избираш - или продължаваш с тоя смешен nick, или сменяш форума.
Темата ти я затварям, белким осъзнаеш, че тук музиката не я поръчваш ти.

gtzvetkov
30.09.04 г., 19:46
Originally posted by LG_
Dark Skywalker абе някои да говори с тебе?Да съм те питал нещо не нали-тогава ако си интелигентен човек не би се месил.Обесних на Ba4o Kiro как стой въпроса с и-меила малко по горе,а ти ако не виждаш сложи си очила вдига ти се цената!

Продължавай да обиждаш модераторите на този форум и в скоро време с никакъв ник, няма да можеш да влизаш тук. Не знам ти ли си най-отвореният в Каварна, но тук не вървиш.