PDA

Виж пълна версия : Имам си огромна сървърна кутия-ами сега ?

ZuMbAiU
22.09.04 г., 17:19
Онзи ден се сдобих с огромна сървърна кутия на SeaSonic за АТ платки.Висока е 4 педи.Издържа върху себе си 190 килограма живо тегло-при това подскачащо.Тежи много. На нея пише че е пройзведена от висококачествена стомана.
Не е с отделни капаци,а с един цял.Предницата е грозна затова ще правя нова.Конкретно в момента ми трябват идей за ефекти и хитринки които мога да вложа в нея.Кой е най-лесният начин да я превърна в ATX.Чупи ножовете на прободен трион.Приемам и идей за тематика.Исками се да стане малко АДСКА.Блг на всички със идей предварително

Ixitixl
23.09.04 г., 11:04
Остави го прободния... Пробвай с ЧУК!!!:ghi:
Не се ебавам. Цъкни >>ТУК<< (http://www.casemodgod.com/dragon_case.htm) за инфо.
Ето част от инструментите които ползва: Claw Hammer, Ball peen Hammers in various sizes (I used 7 different sizes), Wooden Mallet, Teardrop Mallet or similar (steel, wood or poly, its up to you), Tinners hammer (sheet metal hammer)

Момчето направо троши. :ghi:

The Penalty
23.09.04 г., 11:29
С прободен трион няма да стане, вариантите са с флекс (грозно) и лазерно рязане (не знам дали ще могат да го отрежат обаче).
Аз лично съм с такава кутия на IBM, наистина много здрава (и тежка).
Отзад режеш една квадратна дупка и след това на някаква планка (плексиглас примерно) си правиш дупките.
АТ бутона се модифицира като му разкараш законтрящия механизъм така, че да стане моментен (като на звънец) и разбира се си пускаш кабелче до дъното.
С дупките на дъното не съм имал проблем, защото се оказа, че моето е разпробито както на мен ми трябва.

Друго май няма.. :)