Виж пълна версия : Заслужава ли си да си правиш клавиатурата или не?
toiletduck
21.09.04 г., 20:20
Гледам в един магазин за 50 лева черна клавиатура, която на тъмно свети свети светло синьо. Замислих се дали си заслужава да си правиш своя собствена, да се занимаваш да си копуваш ледове и подложки и да си играеш за захранването. Оказва се че излиза наистина по скъпо но за сметка на това всички некадърници ще си имат светкаща клавиатура.
Интерестно ми е обаче вашето мнение по въпроса. Дават ли ви се 50 лева за готова клавиатура или предпочитате да се борите ден два със старата?
la_bamz
21.09.04 г., 20:27
Друга си е тръпката сам да си го направиш, може и за повече пари, но го правиш както ти искаш и както на теб ти харесва. Не, че готовите не са хубави или не са направени качественно( зависи от производителя ), но когато сам си го мислиш и сам си го направиш .......... удоволствитето е много по голямо ;)
toiletduck
21.09.04 г., 20:34
Така е!
zizirixo
21.09.04 г., 21:07
и аз сам съгласен но до някаде... да тръпка е да си праиш мод но... заслужава ли си да дадеш два пати повече пари /образно казано/ да си направиш кефа които трае 4-5 часа или тези пари да ги използваш да си направиш нещо уникално и единствено чийто творец ще си само ТИ .....
...
...
;)
Apocalypse
22.09.04 г., 02:23
За такава клавиатура по скоро бих дал пари да си я купя от колкото да я правя. Заслужава си да направиш нещо сам когато излиза по ефектно и по-евтино.
Originally posted by toiletduck
Гледам в един магазин за 50 лева черна клавиатура
а да те питам, че от сума ти време търся такава клавиатура, в кой магазин и къде се намира, някой ако знае също къде има черни- светещи в синьо, да сподели, моля. ;)
Ако е добре направена веднага я купувам. Ако си я направя сам излиза малко кофти със светодиодите - свети само на места, не се разсейва достатъчно светлината... Ако я правя с ония гъвкави неонови нишки излиза скъпо и доста занимавка.
Ако е такава:
Наистина е по-гот сам да си направиш мода - тръпката от съдеяното е силна. че аз дори се кефих когато смениx диодчетата на клавиатурата - Num lock го оставих засега да не ме дразни светлината,Caps lock го направих зелен мигащ - шото многoо се дразня като го натисна bез да искам,почна да пиша,а после като погледна на монитора ...,а така няма как да не се види дали е пуснат или не :D . Scroll lock е син на цвят - 9000мцд 5мм - ползвам го за ношна лампа:D,ако шете вярвайте,насочен към тавана доста силно свети . единственото условие е да е тъмно :D . Та да се върнем на темата - дори и такива дреболиики доста радват окото когато са направени от самия теб! ( проверено®) :D
Ixitixl
29.09.04 г., 14:42
Ето такава клавиатура например не можеш да си моднеш. Нея трябва да си я купиш. Мисля че е единствената за която си заслужава да дадеш пари (незнам дали се продава в БГ обаче). Ако става въпрос за друга... Ами мисля че е най-добре да си моднеш някаква.
ionstorm
29.09.04 г., 22:17
Originally posted by toiletduck
Гледам в един магазин за 50 лева черна клавиатура, която на тъмно свети свети светло синьо.
Айде кажи къде е това, де.
Аз съм правил със тази неонова нишка, която е безбожно скъпа и която като я огънеш под 90 градуса и вече там където е огъвана не свети :o, НЕ СИ СТРУВА нито времето нито парите! Ако найстина за 50лв има готова фабрична, не творение на някой от продавачите :p, ви препоръчвам с две ръце да я купите готова!
http://hwc.hit.bg/KBD/S3600188.jpg
http://hwc.hit.bg/KBD/S3600194.jpg
ЕДИТ: Забравих да кажа, че сега тази клавиатура ще бъде с АУДИО активация :cool:
HIFI, кажи моля те кой е модела на този MS от снимките, че нещо май ми хареса.
Ами това се води за най-елитния модел на M$ = MICROSOFT Wireless Optical Dеsktоp Elite KBD+Mouse. Мишката не струва много, но клавиатурата е супер, с прозрачни бутони и кожена подложка за китките. Четири посочния скрол е нещо което изключително много помага за бързата навигация .... изобщо препоръчвам ти я с две ръце! Сега с търсачката видях, че я има в JAR :)
Originally posted by Ixitixl
Ето такава клавиатура например не можеш да си моднеш. Нея трябва да си я купиш. Мисля че е единствената за която си заслужава да дадеш пари (незнам дали се продава в БГ обаче). Ако става въпрос за друга... Ами мисля че е най-добре да си моднеш някаква.
аз съм със такава клавиатура..същата но не е черна а сива..много е добра..на тъмно свети перфектно и се осветява отлично на всякъде..оба4е не е купувана от БГ..преди около 4-5 месеца от USA цената и беше към 75-80$ не помня то4но...хората който дойдоха на Лан Партито я видяха и на много им хареса...;)
Авторски права на vBulletin