Виж пълна версия : Сравнение на МБ за INTEL CPU
Значи положението е горе долу следното :
Вчера ми изгърмя дъното а се предполага и процесора и ще се наложи да си купувам ново та ако може да помоля да дадете вашето мнение за среден клас дънни платки с чипсети на INTEL които да си заслужават парите ... Наистина бихте ми помогнали много а и не съм запознат въобще с платките които се предлагат на нашия пазар в днешно време . Парите които мога да заделя не са много . Благодаря ви предварително .
bay_ignat
21.09.04 г., 23:31
а ще споделиш ли с нас за кои от всички сокети става въпрос????
щото мога да ти препоръчам неколко много добри решения да кажем за слот 1 :p :p :p :p
Ми за сокет 478 примерно ...
Какво ви е мнението за EPOX-4PDA3L например заслужава ли си парите и ще се радвам ако кажете и някои подобни на нея дъна ...
Подобни:
ABIT IS7-G
MSI-865PE Neo2
ASUS P4P800
LilScrappy
23.09.04 г., 15:37
пичове смятам да си зимам:
P4 3.0G/FSB 800MHZ/1M BOX
та вапроса ми е
ще можите ли да ми кажете наи доброто дъно на Интел
ако има дъна 16х ще е добре ако ли не предложете ми наи добрите
че нямам намерение да зимам някво и после да го продавам и да зимам ново ако трябва ще дам повече мангизи но да е наи доброро
peperoni
23.09.04 г., 16:35
ЛилСкрапи, правописът ти е "шеметен" ;) и се ориентирай към П4 2.8/3 Гхз с Northwood ядро ...
п.с. Много важен е болда!
Аз пък бих подчертал Albatron PX865PE pro-83-84 $ със разрешен PAT е,което го прави като 875 и за цената си е едно от най добрите,на сайта им даже дават 1200 и отгоре FSB,пожелавам ти да ги стигнеш.
prestige
28.09.04 г., 10:45
Soeron,
препоръчвам ти следното:
Abit IS7 (или IS-G, но тя е с 50-тина долара повече) или Asus P4P800, а за процесор P4 2.4GHz Northwood и стискаш палци да е добра бройка - >250 FSB. Не мога да се похваля с богат опит в тази сфера, но да чуем и хората, които с това си изкарват хляба.
Успех!
Авторски права на vBulletin