PDA

Виж пълна версия : кой в крайна сметка може да реже на лазер?

amd_fan
16.09.04 г., 21:32
Уж имаше камара народ с лазери, но е до 1 седмица (коя ли поред) има опасност да взема пари:D А хардуербг офиса и стеалти все ми казват, че лазерите им не били наред. В смисъл - трупам пари маса време и когато ги взема услугите никъде ги няма. Кажете место, където могат да ми боднат плексигас на страничния капак. Става дума, че въобще си нямам идея от чертежи, трябва да е човек, който да измисли и идеята + 2 перки на капака. Благодаря.

Apocalypse
16.09.04 г., 23:02
А булгарлазер режат като отидеш там с матиала и чертеж. Ако не можеш да нарисуваш на аутокад чертежа направи го на paint и ми го прати, а аз ще ти го направя 1:1 на аутокад.

A--DTS
16.09.04 г., 23:15
Може и CorelDraw :).
Размера на листа го правиш колкото размера на парчето плексиглас и вътре в листа рисуваш с реални размери разрезите. Толкоз :).

amd_fan
17.09.04 г., 01:31
Аз въобще не знам с кой туул се рисува:) Може ако измеря реалните размери на кутията да направя чертеж на пейнт, декоративен, а да отбележа само крайните линии на капака колко са. Ама пък... Как ще подредя перките...:( Щото 120-ката трябва да духа срещу видеото, а 80-ката срещу рама. Ебало си е мамата... В тоя град. Или да си направя капака с маркер надраскан? И после кой ще ходи до булгарлазер, трябва с куриер някой да го занесе. Пък после плекси. Абе не мога бе хора, трябва да го пратя на някой и той да си измисли идеята, аз просто перките с маркер да разположа.

ае ще грабна флекса накрая...

Apocalypse
17.09.04 г., 11:26
олл ама ти ако не си от софия ще стане доста по-трудничко. Ще трябва да намериш някой приятел тук който да отиде и да направи работата с капака ти.

amd_fan
17.09.04 г., 20:57
заеби... Мислех някой от вас, но явно не се занимавате. Ще тормозя бащата да ми го реже с флекс, ама проблема е плексито как ще го изрежем за една 120милиметровка.

Darkness
17.09.04 г., 21:21
плексито лесно се реже с специялно ножче за дърво.във формата на кръг е ножчето само трябва да си избереш диаметър.Надявам се сам помогнал

sony_87
17.09.04 г., 21:48

прати ми съобщение да си поговорим, ще ти помогна с каквото мога, с чертеж, ще отидем да го изрежем и после ще го сложим.Помня каква мъка бях и аз докато се оправа с помощта на някой пичове от форума :D

flancer
23.10.05 г., 01:30
Май така и няма друга тема, та мисълта ми е че на летище пловдив/крумово/ имаше някаква реклама, останах с впечатление че някъде на териоторията на летището има фирма за производство на лазери :)) и покрай другото имаше и нещо за лазерно рязане, но дали не е някъде в града не знам, точно до централният вход на летището са рекламите и доста огромни, ако имаш кола лесно , ако нямаш търси в гугл и дир.бг

Rear Admiral Floyd
24.10.05 г., 11:15
Сори за ОФ-а, но ако някой може да помогне с информация за лазерно рядане, и по-точно МЕСТАТА В ПЛОВДИВ :conf: и евентуално цени, да ми прати ЛС :rolleyes: Моля!
Google - "лазерно рязане пловдив" намира поне 5 фирми.

mitku
24.10.05 г., 11:18
ае ще грабна флекса накрая...
Ами... аз си ги отрязах със зеге дупките за 2 x 120mm вентилатори и т.н. После трябва малко "доработка" със шкурка де, но става безгрижно ако имаш време/желание (а всъщност времето дори е по-малко, ако броим ходенето до булгарлазер и т.н.).