Виж пълна версия : цифров фотоапарат до 350 лева
Здрвейте!
Моля Ви да ми препоръчате някакъв цифров фотоапарат до 350 лева.
По възможност да прави хубави снимки в резолюция 1600х1200, да има добра светкавица и да стават сносни нощни снимки.Не е задължително да има някакви ръчни настройки и автомотик-ът ще свърши работа.
ами това е ако знаете за някой модел споделете!благодаря за което
RaHzElChO
08.09.04 г., 00:40
Pentax Optio 30,това е твоя избор,цената му е точно толко от Метро,3.2 мега пиксела,3х оптичен и 4х дигитален зуум,16мб карта,клип и тн,ето ревюто :
http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/optio30.html
Преди около месец си взех Panasonic LC50. Доволен съм "как слон", както казват руснаците. 3.2 мегапиксела, 3х оптичен зуум, оптика на Лайка, извънредно компактен, икономичен към батериите, използва евтини SD карти. А, и още нещо-прави хубави снимки. :D
Наистина цената е малко по-висока от твоя лимит-400 лева е в Техномаркет, но си заслужава.
За повече информация посети фотографския форум на ixbt.com, където има километрични дискусии за този модел(LC33 e по-стария такъв, като се различават незначително) и сравнения с аналогичния модел на Канон А70.
наи-добрия избор е Canon А 75 3,2 Mpix , просто е перфектниа избор! Ако може6 да събере6 за А80 4,0Mpix осте по-добре,мога да ти пратя снимки от А80= КАРТИ4КИ!
но ви6 цените в бг , А75 в germany е 200?, А80 300?
много хора съм навил за Canon и никои не е съжалявал!
Lyubo_lvl
09.09.04 г., 22:42
За парите които имаш ти препоръчвам Канон А400. Взех си го преди седмица и какво да ти кажа - перфектен апарат, взел е всичко хубаво от по-големите си братя, а цената му е 160 евро.
ако ти се дават повечко дай за другите канони - а80 примерно - изрод - иначе и аз ти препоръчвам канон!
Авторски права на vBulletin