George
27.08.04 г., 14:41
Доста се чудех къде да постна тази тема... И накрая тук, за да я видят повече хора...вероятно...
Та, една приятелка иска съвет какъв мобилен компютър да си вземе...и ме пита мен, ама аз не съм много в час...
Както и да е, избрах нещо от computer.bg и искам да се посъветвам дали е добър избор като съотношение цена/възможности/качество... За цена и възможности това е the best, което ми мина пред очите... Въпросът ми е за качеството... Ако искате предложете и нещо друго до 2500лв.
Ето го изборът:
Модел: ACER TravelMate 252LMi
Инфо: FOCUS Model
Процесор: Intel® Pentium®4 processor 2.66 GHz, i852GME
Памет: 512MB DDRAM up to 2048MB
Диск: 40GB
Оптично устройство: DVD-RW
Дисплей: 15" TFT XGA 1024x768
Видео карта: up to 64MB dynamic video
Детайли: FDD, 56K, wired/wireless LAN, 4xUSB 2.0, parallel port, RJ45, RJ11, VGA/Video, FIR, two type II PCMCIA cardbus slots, DC-in, Microphone-in, Line-in/out
Операционна система: Windows XP Pro
Размери: 332x39.9x294
Тегло: 3.36
Гаранция: 2 year warranty
Много, ама много ми хареса...
Другото, което е важно е да е валидна гаранцията в North America, защото тя ще го ползва именно там...
Благодаря!
Та, една приятелка иска съвет какъв мобилен компютър да си вземе...и ме пита мен, ама аз не съм много в час...
Както и да е, избрах нещо от computer.bg и искам да се посъветвам дали е добър избор като съотношение цена/възможности/качество... За цена и възможности това е the best, което ми мина пред очите... Въпросът ми е за качеството... Ако искате предложете и нещо друго до 2500лв.
Ето го изборът:
Модел: ACER TravelMate 252LMi
Инфо: FOCUS Model
Процесор: Intel® Pentium®4 processor 2.66 GHz, i852GME
Памет: 512MB DDRAM up to 2048MB
Диск: 40GB
Оптично устройство: DVD-RW
Дисплей: 15" TFT XGA 1024x768
Видео карта: up to 64MB dynamic video
Детайли: FDD, 56K, wired/wireless LAN, 4xUSB 2.0, parallel port, RJ45, RJ11, VGA/Video, FIR, two type II PCMCIA cardbus slots, DC-in, Microphone-in, Line-in/out
Операционна система: Windows XP Pro
Размери: 332x39.9x294
Тегло: 3.36
Гаранция: 2 year warranty
Много, ама много ми хареса...
Другото, което е важно е да е валидна гаранцията в North America, защото тя ще го ползва именно там...
Благодаря!