Виж пълна версия : ASUS K8N-E Deluxe
Въпроси и коментари в тази тема, а ревюто може да прочетете ТУК (http://www.hardwarebg.com/reviews/asusk8ned/1.html).
Simbon4o
13.08.04 г., 16:38
забелязах доста грешки в статията :) DDR 200МХз - 2100 мисля че или 3200 или 1600 трябва да е, 266 е 2100. Малко несъответствия на коментарите на показаните резултати. Ми това е да си погледнете пак :).
Иначе платката как се държаха волтажите и? Има ли ефект от трифазното?
Ми това е супер сте и все така да ни държите в течение за хардуера който излиза :D.
Поредното дъно, което просто не впечатлява с нищо :(... 'баси... останаха недеждите само за MSI и Soltek или още някой проблясък от DFI.
GeniusLoci
13.08.04 г., 22:10
Originally posted by Simbon4o
забелязах доста грешки в статията :) DDR 200МХз - 2100 мисля че или 3200 или 1600 трябва да е, 266 е 2100. Малко несъответствия на коментарите на показаните резултати. Ми това е да си погледнете пак :).
Иначе платката как се държаха волтажите и? Има ли ефект от трифазното?
Ми това е супер сте и все така да ни държите в течение за хардуера който излиза :D. Дааммм..ще оправям като стигна до офиса, моя грешка..
Къде пък в резултатите има несъответствия?
Напреженията са и добре..ама ефект от тях...:(
Солтека в понеделник ще го видя, другата седмица и Абит с К8Т800Про ще имам ;)
svetlyo
16.08.04 г., 13:00
такава ревизия Азъс дават на нулева серия.
Така че нищо още не се знае. може следващите варианти няма да са толкова безлични.
Азъс е купил АМИ, така че всичките стават с такива биоси. Просто ще има по често версии което не чак толкова зле.
айде чекаме Абита да видим дали ще ти хареса :)
Originally posted by GeniusLoci
... Солтека в понеделник ще го видя, другата седмица и Абит с К8Т800Про ще имам ;)
А MSI нЕма ли за тестване - изглежда добър, макар че е с 2-фазно захранване на процесора :(... Солтека пък е само с 2 слота за памет :(... Abit нЕмат NF3 250 модел (аз VIA не ги броя изобщо, т.е. и Abit в такъв случай) :( ... GB също не ща да ги чувам :(... Asus и Epox не показват нищо особено, кат' прочетох ревютата :( ... продължава си лошото положение с дъната за A64... :conf: :cry: :no:
GeniusLoci
16.08.04 г., 23:38
Не броиш VIA за А64? Моля? nf3 250 не е особено цветенце..а К8Т800Про как го оцени ако не е тайна?
Туй за VIA-та си ми е лично мнение, а аз си избирам дъно за себе си и за мои хора. Достатъчно проблеми са ми правили VIA (и за Intel и за AMD), че да взема нещо тяхно. Та според МОИТЕ критерии - дъно за А64, което да ме задоволява - нЕма, пък кое е с малко по-добро между "лошите" слабо ме грее.
GeniusLoci
17.08.04 г., 00:55
Блажени са вярващите. Глупци неверниците.
Simbon4o
17.08.04 г., 03:03
Originally posted by GeniusLoci
Дааммм..ще оправям като стигна до офиса, моя грешка..
Къде пък в резултатите има несъответствия?
Солтека в понеделник ще го видя, другата седмица и Абит с К8Т800Про ще имам ;)
имаше в коментарите на харддисковите тестове несъответствия с картинките. HD Tach е коментара пък то друго(по спомен карам :))и още нещо, ама нямам време да гледам.
Чекам да видя :) нямам търпение направо ;). Предстои всъщност най-интересното ;).
GeniusLoci
17.08.04 г., 13:16
Още не е пристигнал :(
Авторски права на vBulletin