PDA

Виж пълна версия : Предлага заетост на уеб-дизайнер

all
24.07.04 г., 19:43
Предлага се работа на уеб-дизайнер за изработка на несложна уеб-страница със статичен HTML. Задължително условие е доброто програмиране под Access, понеже част от страницата трябва да бъде генерирана от Access-функция. Работата е еднократна, не е обвързана с твърди срокове и по груба преценка може да се извърши за около десет дена, ако човек се занимава по 2-3 часа на ден с нея. Заплащане 100 лв. Контакти на ПМ.
Няма значение от кой град са кандидатите, работата е дистанционна.

CYPER
24.07.04 г., 19:48
Ами аз съм начинаещ Web Designer и с Macromedia MX се справям доста добре, но Access не разбирам. Може ли малко повече информация за това каква ще бъде страницата, с каква насоченост. По принцип имам желание, ама от вас пак зависи дали ще се съгласите.

all
24.07.04 г., 20:51
Тцъ, не става. Access трябва. Начинаещ дизайнер може да се справи, стига да има добър художествен усет.

Spedge
24.07.04 г., 21:49
за какво ще се ползва аксеса ?
имам опит с уеб дизайн и уеб програмиране но аксеса ми малко куца... дали неможе да се замени с mysql ;)
ако представиш малко повечко подробности мисля че мога да свърша работата... приятелката ми разбира аксес така че би трябвало да не е проблем ;) разясни малко какво по-точно ще е за да ти кажа дали ще мога да поема работата... иначе съм много навит...

all
24.07.04 г., 22:51
Мисля че не става sql, понеже хостингът не го поддържа. Подробностите ги имаш на ПМ.

kosharka
24.07.04 г., 23:01
Аз разбирам Access, Dreamweaver, HTML и CSS , Javascript горе-долу.Държал съм и изпити по тях :) На Аксес имам 5 , на Web Design - 6 :) .Мисля че мога да ти свърша работата .Прати ми ПМче.А плащането как ще стане ?

Spedge
24.07.04 г., 23:56
хм:) ок де аз мога да предоставя сертификат за php + дипломи за 2ро място на националната олимпиада по ИТ(2 поредни години) :) но все пак не мисля че дипломи и разни изпити имат решаващо значение ;)

Bloody
26.07.04 г., 20:07
~akaj malko... stati`na stranica pyk wyrzana s access bza danni...? A mi kavi kak stawa toq nomer, ili move bi ima[ ne]o drugo predwid pod "stati`na"...?
Syrwyra pod Windows OS li e?

Prati mi powe`e info.

XaMaB
26.07.04 г., 20:29
предполагам че иска да каже без DHTML/javscript

all
26.07.04 г., 21:31
Имам predwid `e aksesa wzima edin ekselski fajl, doukrasqwa go malko i go izpl\wa kato html. Towa se prawi oflajn.

Bloody
26.07.04 г., 23:03
Не разбирам защо това цялото нещо трябва да минава през Access и да става офлайн, като мозе да с енаправи много по-лесно и автоматично... както и да е дай повече инфомация какво трябва да се направи.

Pa3KaTaH
26.07.04 г., 23:44
статичен сайт не значи без JS и от рода.
значи да не е обвързан с никакви неща от рода на access, както и да се стига до него :)

all, къде е уебдизайна в това цялото `изплюване` ?
защото очевидно това търсиш? :)

Dark Skywalker
27.07.04 г., 10:31
Искате ли да разделя обява за работа от дискусията за това какво трябва да се направи и да я замразя (обявата) до уточняване на заданието?

Jmaes0888
28.07.04 г., 21:04
Ne. Az se obadih na mom`eto i to mi obqsni - emi malko mi e slovno...

all
30.07.04 г., 13:30
Благодаря на всички, които изразиха конструктивно мнение. Търсенето на подходящ кандидат приключи.

Bloody
30.07.04 г., 13:35
В крана сметка ти така и не каза за какво по-точно става дума... Както и да е, затварям темата ;)