Виж пълна версия : Sapphire Radeon X800Pro VIVO
GeniusLoci
22.07.04 г., 01:28
Подробности ТУК (http://hardwarebg.com/reviews/sapphireX800pro/1.html), а въпроси и коментари - в тази тема.
pesho00
25.07.04 г., 18:46
Браво,
Чудесно ревю! Похвално е че и у нас (макар и с закъснение) излизат такива материали което показва че има мислещи, пробващи и естествено пишещи хора;)
Поздрави
ddobrev
27.07.04 г., 18:08
Наистина нямаше смисъл да го пускаш в тоя му вид ревюто с тези драивъри и без 6800 в играта. Иначе добра работа, както винаги.
GeniusLoci
27.07.04 г., 18:54
Перди да го пусна - що не съм го пуснел, сега..
А дори само за да се каже за драйверите си струва ;)
А 6800 отде? В БГ такива няма. Т.е. вече имаме GT в офиса, но то до тестове не мога да стигна и вече искат да се връща...
E що бе ще му дойде времето и на 6800 за тестове и поне до колкото прочетох ревюто ще се допълва постепенно. Все пак това е едно начало.
LanceLink
01.08.04 г., 03:35
Много ми хареса цялостния тон на ревюто, но моля ви...
...орпавете си печантите гершки... :rolleyes:
Ники аз пращам едно 6800GT на 13ти септември , ще говоря с момчето да ти го остави за 3 дни да го тестваш ако искаш?
GeniusLoci
02.08.04 г., 17:47
Originally posted by LanceLink
Много ми хареса цялостния тон на ревюто, но моля ви...
...орпавете си печантите гершки... :rolleyes: Wreme, wreme....:(
Bobi - imahme w ofisa, no taka i ne se dokopah do neq, taka `e blagodarsko ako q ostawi[ i imam wreme :)
morfei1
14.08.04 г., 17:07
Sapphire без проблем се модват на X800XT с едно немаловажно условие - нужно е значително подобрение на охлаждането, за да я задържите ан честотите на X800XT
Доколкото ми е извесно, сандартното охлаждането на x800Pro и x800XT е еднакво, така че според мен картата забива поскоро не защото прегрява, а по простата причина, че не е способна да върви нормално на такива честоти с 16 пайпа. То и канадците затова са я пуснали с 12 пайпа я, но това са си само мой предположения :)
GeniusLoci
14.08.04 г., 20:25
Не, не е май еднакво - паметите на ХТ-то се охлаждат..ако помня добре. Ако не - то от оборотите на перката е, защото казжат, че с пусната на маь обороти няма проблеми.
И според Моллов температурата е причина.
Мдам.... дигаш оборотите на перката и картата става бетон... или сменяш охлаждането на ядрото... но проблема е САМО температурен (с водно тази при мене държи 553MHz core без ядове и без Vmod)... никакъв друг...
За съжаление не мога да намеря някой с Sapphire X800XT PE (така продадена), че да ми каже перката на к'ви обороти горе-долу работи...
morfei1
27.08.04 г., 14:47
Момчета, а много ли е шумно охлаждането на х800Pro примерно vs. 9800Pro, става въпрос на дефалт честоти, че това на 9800Pro направо ми бърка в здравето и се наложи да го изключа и да му сложа една 80mm перка на 2000rpm?
И имат ли датчик за температурата?
GeniusLoci
27.08.04 г., 19:06
Тих ем тих е..далеч не е като онова смешно нещо на 9800...
Авторски права на vBulletin