PDA

Виж пълна версия : Team "Bulgaria" Заедно в борбата срещу СПИН

SaintFrantics
18.07.04 г., 15:58
Това е компютърна програма за Търсене на Лек За СПИН най-коварната болест, която убива хиляди всеки ден.Ако има желаещи ето линк да си свалите програмата http://fightaidsathome.scripps.edu/download-FAAH.html
Може и да се присъедините към Тима Bulgaria. Така всички Българи ще сме в един отбор.
Надявам се да отделите поне малко от ресурсите на компютъра си, за да има един по-добър свят в който СПИН-а няма да е убиец Номер 1.

P.S. Team Bulgaria вече има 4 члена. Присъединете се и вие, за да намерим лек за тази чума.

Metanoia
18.07.04 г., 18:04
Ако имам НЕТ в къщи като се прибера в Пловдив ще пусна поде Целерона на брат ми да смята за това. Просто прекалено много време съм в UD за да се местя.

Grent
18.07.04 г., 19:34
Щом е за каузата - джойнвам са :)

Az4o
18.07.04 г., 20:04
Вътре съм вече и аз ...

SaintFrantics
18.07.04 г., 20:48
Браво вече сме 10-ма. Нека и другите да се включат така да направим най-големият тим за намиране на лек за СПИН. Поздравявам всички които вече се присъединиха.

George
18.07.04 г., 20:53
I'm in...

Отдавна чаках нещо, което може да има някакъв реален резултат...За разлика (по мое мнение) от SETI, въпреки че и там съм участвал...

Я си напишете процесорите какви са ви... И има ли начин да се види прогреса на текущия WU или както се нарича там...

Аз съм XP 2600+, 12ч. минимум на ден...

SaintFrantics
18.07.04 г., 21:14
Аз съм с XP 2000+ за 17 часа съм обработил две задачи и имам още една в прогрес.

Az4o
18.07.04 г., 23:54
Аз съм с Дурон 1600 @ 2100Mhz
Мисля, че към 10 часа на ден няма да са проблем от моя страна ..
А откъде могат да се видят статистиките и там всички подробности за отборите и т.н. ? Понеже аз в сайта не можах да видя ...

George
19.07.04 г., 00:02
Originally posted by Az4o
А откъде могат да се видят статистиките и там всички подробности за отборите и т.н. ? Понеже аз в сайта не можах да видя ...

Пише, че в момента не е активна тая функция, но че се давало кредит за работата...

SaintFrantics
19.07.04 г., 00:04

Ами за сега не може ъпдейтват май нещо сървъра. 10 часа са идеални. Кой колкото има.

Az4o
19.07.04 г., 00:16
Благодаря и на двамата :p Това и аз го видях на сайта, но помислих че има и някъде другаде .. както и да е
Ще пробвам да събера още малко хора, чийто професори бездействат :D

George
19.07.04 г., 10:16
Брат ми и той каза, че ще пробва...Имам проблем нещо, обаче... Май докато не се изкара WU не си запазва работата... Примерно бях стигнал до средата или там някъде на един и като си изкл. PC-то снощи сега няма никой... Все едно нищо не съм правил... Защо?

StillOpossum
19.07.04 г., 10:43
Дайте малко повече инфо за този проект. Гледам, че домеинът на страницата им е .edo и се чудя това университетски проект ли е. Ако се постигне някакъв резултат ще бъде ли той достъпен за всички или само за някоя голяма компания. За мен поне няма разлика дали ще се открие сигнал на чужд разум получен през девет галактики от 10-та изпратен преди преди 2 млрд. години или някоя копания да продава лекарство против рак или СПИН на цени които никои не може да си позволи.

Az4o
19.07.04 г., 12:14
Originally posted by George
Имам проблем нещо, обаче... Май докато не се изкара WU не си запазва работата... Примерно бях стигнал до средата или там някъде на един и като си изкл. PC-то снощи сега няма никой... Все едно нищо не съм правил... Защо?

Същата работа и при мен :( Снощи 5 часа и половина беше бачкало и ми се наложи да рестартирам .. после нищо :mad: Явно трябва като почне да смята да си прати резултата накрая и така .. без да се прекъсва през това време ..
Малко гадна работа става така ..

SaintFrantics
19.07.04 г., 12:25
Същата работа и при мен :( Снощи 5 часа и половина беше бачкало и ми се наложи да рестартирам .. после нищо :mad: Явно трябва като почне да смята да си прати резултата накрая и така .. без да се прекъсва през това време ..
Малко гадна работа става така ..

Ами има Stop бутон може би трябва да се натисне преди да се рестартира.Не съм го пробвал защото не съм си спирал компютъра но сега ще го пробвам. И ще ви кажа така ли е или не.

Така явно не става. Само изпратените си
остават. Така че ако не искате да губи те от това изчислено време или си довършете задачата или нея почвайте изобщо. Защото няма смисъл. Какво да се прави не са я до нагласили още програмката.

Кажете какво успяхте да обработите и за колко време, и с каква машина сте.

Моите резултати:

SaintFrantic
33.059 hours
5 tasks

XP 2000+

Az4o
20.07.04 г., 18:23
Az4o
27.336 hours
5 tasks

Duron 1600 @ 2100Mhz
слаба работа .. ама с това разполагаме :D

SaintFrantics
20.07.04 г., 22:04
Az4o
27.336 hours
5 tasks

Duron 1600 @ 2100Mhz
слаба работа .. ама с това разполагаме :D

Браво добра работа. Все пак помоща си е помощ в общата кауза и малките неща винаги излизат от голяма полза.

Иначе Тийма ни расте добре. Вече е 72 за 4 дни. Това са хора от цяла България, което ме радва още повече.
Браво на всички.

Az4o
22.07.04 г., 01:56
Така като гледам се прецаках доста .. то добре си смята обаче не съм включен явно към отбора, макар че писах Team - Bulgaria .. :(
Има ли начин да се включа към отбора или да правя нова регистрация ? .. пфуу имам към 55 часа ако изгорят ще умра от злоба :D :D :D

SaintFrantics
22.07.04 г., 03:25
Така като гледам се прецаках доста .. то добре си смята обаче не съм включен явно към отбора, макар че писах Team - Bulgaria .. :(
Има ли начин да се включа към отбора или да правя нова регистрация ? .. пфуу имам към 55 часа ако изгорят ще умра от злоба :D :D :D

Пробвай с преисталация и като ти иска регистрацията напиши за team Bulgaria, и старите ти парола и юзър нейм.

Az4o
22.07.04 г., 03:31
Не .. не става .. ама така е като не гледам - на сайта си пише, че чрез него можеш по всяко време да си смениш отбора и т.н.
Остава да чакам да го оправят и ще се присъединя и аз ;)
Продължавам си на тоя акаунт и каквото стане ..

\/

SaintFrantics
24.07.04 г., 19:33
И така Тиима ни стана 105 човека. Има хора с по-няколко PC-ta. Надявам се все така да се увеличаваме и да достигнем скоро 200.

HaStY
26.07.04 г., 14:53
На мен ми иска администраторска парола на компютъра за да я инсталирам, може ли да се избегне? Не че един компютър е решаващ, но исках да се включа и аз :(

SaintFrantics
26.07.04 г., 15:20
Ами за някаква мрежа ли става въпрос или на твоят компютър. Ако е за твоят трябва да влезнеш като администратор.

HaStY
26.07.04 г., 17:34
За моя, просто питах дали може да се инсталира по някакъв друг начин.Нямам администраторски права върху служебния компютър, и няма и да получа. Е, оставам си с добрите намерения.

SaintFrantics
07.08.04 г., 23:44
Резултатите на Тийма. Вече имаме 204 човечета в Тийма.

Team Bulgaria
204 members
338.060 hours
1097 tasks

1d10t
13.08.04 г., 17:45
То иа исках да се включа ама ми дава грешка свържете се с утропия. някаква идея?

SaintFrantics
26.08.04 г., 00:01
Така искам да помоля всички които са активни и програмката им върви, ако може да напишат колко задачки е обработил да сравним, да разберем горе-долу колко са активните потребители. Защото има един човек с над 500 задачки вече.

Ето моят резултат:

Member ID QE6730Q
Public name SaintFrantic
263.384 hours
47 tasks