PDA

Виж пълна версия : EPoX 8KDA3+

GeniusLoci
15.07.04 г., 15:48
Подробности ТУК (http://www.hardwarebg.com/reviews/epox8kda3/1.html), а въпроси и коментари - в тази тема.

tiran
18.07.04 г., 09:55
Sega. Towa za razpolovenieto na ATX -soketa e dobre, predstavi si `e go bqha slovili kato Gigadryw? }e[e da ima padez na napreveniqta okolo wolt. A be ako ne ste zabelqzali dynata koito ne sa im tam tiq konektori si imat problemi s napreveniqta. Taka `e are ne pl\jte we`e za towa.

GeniusLoci
19.07.04 г., 18:15
Да, добре, волт пад...пробвай на друг тия да ги говориш ;)

mitku
21.07.04 г., 14:28
Мдаааа... доста противоречиви впечатления, след като прочетох статията... чака се "продължението" с другите БИОС-и... но продължавам да не мога да си харесам дъно за А64... всъщност тъй както гледах по тестовите резултати - по-добри впечатления ми остави ASRock-а със Sis-чипсета - при него има ли работещ PCI/AGP Lock...

Smoky
21.07.04 г., 14:52
Loci, очаква ли се скоро в ръцете ти да попадне KV8 Pro? Да видим дали и то ще си струва ;)

GeniusLoci
21.07.04 г., 18:01
За съжаление не се намира из Европа, съответно и у нас. Като го внесат СЪС СИГУРНОСТ ще ми мине през ръчичките ;) и на мен ми е доста мерак да го хвана :D

Bloody
21.07.04 г., 18:17
Asrock-a няма lock, но уж се говори че този чипсет поддържа... въпроса е някой производител на HIGH-END дъна да пусне продукт с него, а това ижглежда малко вероятно за меомента :(

mitku
21.07.04 г., 18:37
Мдааа... мизерия от 'сЕкъде... още не се е "родило" "The Дъното" явно... пак ще чакаме...

Baat saaly
05.08.04 г., 15:24
Basi mina po`ti edna godina otkakto ima Atlon64 i o]e nqma swqstno dyno za seriozen klok. :( :conf: :mad: :argh: :jedi:

Simbon4o
13.08.04 г., 16:40
roldex ако внесат новите солтеци имам големи надежди от това което видях на сайта им :).

Иначе епокс от 3-тата ревизия на досегашните платки(8RDA3) съм ги отписал вече :(.