Виж пълна версия : Ttc-cuv3ab
Има ли го в България вече и откъде мога да си го взема най-евтино от София ? благодаря предварително.
Абе зарежи т'ва дърво... аз си взех предния модел да го пробвам и не става изобщо за охлаждане на съвременна видеокарта... за чипсет горе-доле върши работа обаче. Но рам-синковете са си добри, ако заради тях го взимаш и не ти е за охлаждане на процесора на видеокартата... или ако е някоя дърта видеокарта от класа на GF2MX400 например...
Simbon4o
15.07.04 г., 12:04
Originally posted by mitku
ако е някоя дърта видеокарта от класа на GF2MX400 например...
С cuv2ab си охлаждах radeona na 390 ядро ;) айде пък и да става за нещо повечко :). Новия не съм го виждал.
Абе зарежи ти - пробвах го (TTC-CUV2AB/RHS(DIY)) на моя R9800Pro... 'лади доста по-зле от стандартното охлаждане... к'во да говНорим още... :D
Simbon4o
15.07.04 г., 12:48
Абе зарежи ти - пробвах го (TTC-CUV2AB/RHS(DIY)) на моя R9800Pro... 'лади доста по-зле от стандартното охлаждане... к'во да говНорим още... :D
това че 9800 не може не значи че 9500 което е различно от МХ400 не може ;). Охлаждането за тези пари е невероятно :).
MartinBG
15.07.04 г., 13:38
offtopic
Пробвах да си охлаждам NB на LPB-то, както и видеото (Ти4200 @ 300), като и в двата случая се представи отчайващо слабо! Всъщност въобще не се справи със задачата си. Мнението ми е, че освен добър (може би и малко кичозен) външен вид, този Titan TTC-CUV2AB не предлага нищо друго.
Originally posted by MartinBG
Пробвах да си охлаждам NB на LPB-то, както и видеото (Ти4200 @ 300), като и в двата случая се представи отчайващо слабо! Всъщност въобще не се справи със задачата си...
Мда - така е... макар че поне при мен се справя с чипсета горе-доле, но не го напъвам мно'о и на 200-210MHz FSB не е проблем.
Simbon4o
15.07.04 г., 14:20
но не го напъвам мно'о и на 200-210MHz FSB не е проблем.
Кажи че си правиш майтап :), моя чипсет за над 230 шина му смених пасивното с бяла паста мазано охлаждане което е по принцип. Голям майтап :).
Не знам какво очаквате от това охлаждане, според мен се справя както ТТ Crystal Orb което като се вземе под внимание цената на двете е много добре. Аз бях доволен от него, ама има си граница наистина, радеона ми му идва много като е на 400 затова го смених иначе на 390 си го носеше.
Мдаа, напълно си прав, защото и аз това го констатирах! Остави майтапа, ама се представяше и по-зле от оригиналното охлаждане на старото ми видео - Chaintech Ti4200. Пълен шит e, който наистина става за MX карти.
Надявам се, че новия модел ще са го подобрили и вече ще охлажда почти като оригиналния радиатор на 9800про - малее като си помисля само, колко е трагичен пък той:D :D :D
i wse pak otkyde moga da si go kupq ot warna towa ohlavdanijce ?!
Авторски права на vBulletin