Виж пълна версия : Colin04 въпрос
Играта си я бива,ама само не разбрах в singleplay откъде да си пусна и другите състезатели,4е да се състезаваш сам със себе си е малко диво-в колин2 имаше 5-6 ботове с които се състезаваш и си беше като истинско рали
:D
the_slimy
14.07.04 г., 23:44
В четворката тва го няма...
аз да попитам нещо, което не е хич важно ма е дразнещо- понеже съм цифроман.откъде аджеба се сменя спидометъра да показва в километри, а не в мили. друго си да кажеш движех се със 160 км, а не със 100 мили.може да ви се струва тъпо, но или аз не го намирам това или го няма в играта, или ми е гаден крака. я кажете.
the_slimy
15.07.04 г., 09:56
Има го!!!Не си го намерил....ама не си спомням касе беше...
craghack
15.07.04 г., 10:46
Мисля, че беше в graphic options, абе на малко необичайно място, но го има и няма нищо общо с крака.
Originally posted by craghack
Мисля, че беше в graphic options, абе на малко необичайно място, но го има и няма нищо общо с крака.
абе не мога да го нмеря и тва си е. някой може ли степ бай степ да напише как става номера.
наистина сигурно излеждам тъп в очите Ви, но не мога да го намеря това тъпо коп8л8, за да си насторя километража да ми показва в километри.къде е?в адвансед график опшънс ли е, защото вече почна да ми писва?
Колкото и да го търсиш в играта няма да го намериш. Сменя се един файл от играта за езиците и после в играта сменяш езика на навигатора на френски. Но немога да се сетя кой файл точно се сменяше в играта.
Originally posted by zixs
Колкото и да го търсиш в играта няма да го намериш. Сменя се един файл от играта за езиците и после в играта сменяш езика на навигатора на френски. Но немога да се сетя кой файл точно се сменяше в играта.
ще ти бъда много благодарен, ако ми кажещ кой точно файл да сменя или пък ми дадеш линк към някакъв гайд.
Няма проблеми
Линк (http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?threadid=41355&highlight=km%2Fh)
Originally posted by zixs
Няма проблеми
Линк (http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?threadid=41355&highlight=km%2Fh)
много благодаря!да си жив и здрав!:bow:
Авторски права на vBulletin