PDA

Виж пълна версия : Windows Longhorn

CYPER
08.07.04 г., 03:24
Днеска си инсталирах Windows Longhorn Alpha 4051, PDC Release и имам няколко въпроса:

1. Защо като се опитам да пусна Network Setup Wizard и ми казва, че нямам достатъво права на user-а си за да стане (пък съм администратор)
2. Защо на Network Connections има некви непонятни за мене конекции освен нормалното Local Area Connections
3. Как мога да го активирам и наложително ли е?
4. Всичко което въври под XP ще върви ли и там, защото до сега сложих туй онуй и всичко тръгна без проблеми (NVidia display driver, sound driver, vypress chat, registry cleaner)
5. Защо на десктопа не мога да си слагам най отгоре или където и да е мои си Toolbar-ове и имам само под ръка Taskbara i тва гадното отстрани
6. Стигат ли му 1500Мхз Атлон и 512ДДР
7. Всички Реджистри Туикс важат ли и за него?

Ако знаете отговора на поне 1 въпрос отговорете плс с номера де

Благодаря!!!

XaMaB
08.07.04 г., 10:46
8. тая версия е още толкова ранна алфа че не бих ти препоръчал да го ползваш за по-серизони неща.
1. Не съм пробвал точно тази версия но предполагам че може просто да не бачка
2. не знам какви конекции имаш предвид. Обикновено си има разни които просто са скрити
3. активирането е наложително ако искаш да го ползваш повече от 14/30 или колкото там дни дава че остават. По принцип може да си намериш и ресет за активацията. Има из интернет.
4. Почти всичко трябва да върви. Аз имах проблем с някакви драйвери за звуковата.
6. Ами ако те задоволява как върви значи му стигат

CYPER
08.07.04 г., 18:30
Ми аз само го сложих за да го пробвам иначе си работя на Windows XP Pro.

Ама май скоро ще го махам че Winamp-а нещо не успях да го подкарам а без него съм умрял. пък и VPN не мога си инсталирам така че ще има формат на него дял.