Виж пълна версия : Промяна на цените на B-Connect
Shmirgela
06.07.04 г., 10:57
[Mod. Edit] (Ilian359) - Отделям темата за цените от тази за пропуснатите обаждания.
Така и така съм подхванал темата за GloBul ... Навярно сте чули, че от вчера тарифите за b-connect са намалени. Подробности има на сайта им. Един от абзаците гласи следното:
"Преминаването от b-connect към b-connect SMS или обратно става чрез Автоматичното информационно обслужване на кратък номер 123. Там абонатът трябва да избере опция “Избор и промяна на тарифа” и да следва инструкциите. SMS ще известява абонатите за успешното извършване на промяната. Всяка промяна на тарифния план се таксува с 0,50 лв./ без ДДС"
Интересното е, че като се обадя на 123 няма такава опция. :о) Има само 0. за връзка с отдел клиенти; 1. за проверка на текущия кредит; 2. за презареждане и 3. за избор на език :о)
The_powerhead
06.07.04 г., 11:14
Явно ще трябва да изчакаш малко, те това вчера го обявиха и както винаги в началото е много мъгляво... Ако толкова искаш да си смениш тарифата един разговор с оператор ще оправи работата (вече на цена 0.10ст) :)
Shmirgela
06.07.04 г., 11:22
Originally posted by The_powerhead
Явно ще трябва да изчакаш малко, те това вчера го обявиха и както винаги в началото е много мъгляво... Ако толкова искаш да си смениш тарифата един разговор с оператор ще оправи работата (вече на цена 0.12ст) :)
Не, че съм се разбързал толкова :о) Просто ми стана интересно :о)
10х
Jmaes0888
06.07.04 г., 13:28
Прецакаха ни! Промяната е автоматична и вече всички ще плащаме по 71 ст. на минута с ДДС, но с МИНИМАЛНО ВРЕМЕ ЗА ТАКСУВАНЕ 30 СЕКУНДИ!!!!
Dark Skywalker
06.07.04 г., 13:53
Originally posted by Jmaes0888
но с МИНИМАЛНО ВРЕМЕ ЗА ТАКСУВАНЕ 30 СЕКУНДИ!!!! Ти ди ди дааааам.....
Същата евтина хватка, която М-Тел приложиха при обявяването на новите абонаментни планове, но в по-категоричен вид. И понеже формално погледнато цената е по-ниска, даже отпада задължителното изискване за информиране на клиента за промените в цените.
Хитро, хитро... :bow:
Ilian359
06.07.04 г., 16:24
Одобрявам! Нека им е гадно на клИпарите!
[i]P.S.:Никога не си купувайте скапаната "A-Shaped keyboard"!
Shmirgela
06.07.04 г., 16:45
Originally posted by Ilian359
Одобрявам! Нека им е гадно на клепарите!
Последно клЕпарите или клИпарите? :о)) Правя сравнение с темата за Мтел :о) А и не виждам какво засяга и едните, и другите, че се таксува на 30 секунди :о)
The_powerhead
06.07.04 г., 17:00
На клипарите ще им е гадно щото ако вдигнеш ще са вътре с 35ст вместо досегашните 24 :D . Виж за клепарите не знам... ;)
cluster_bg
07.07.04 г., 00:10
Originally posted by Shmirgela
Усещам, че ще карам само на SMS-и ;о) Поне с тях има далавера :о)
Да, ама не. На далавера са, само ако си на b-connect SMS. В противен случай цената им е ПОВИШЕНА на 0,22 ст./бр с ДДС. Това си е кожодерство.
Смяната на тарифен план би трябвало да работи през меню 0 на Авт. Инф. Обсл. (123). Просто не знам защо не са актуализирали текста за бутон 0. Като натиснеш 0 влизаш в почти същото меню като на постпейд програмите. И там има промяна на тарифа.
Shmirgela
07.07.04 г., 00:16
Originally posted by cluster_bg
Да, ама не. На далавера са, само ако си на b-connect SMS. В противен случай цената им е ПОВИШЕНА на 0,22 ст./бр с ДДС. Това си е кожодерство.
Смяната на тарифен план би трябвало да работи през меню 0 на Авт. Инф. Обсл. (123). Просто не знам защо не са актуализирали текста за бутон 0. Като натиснеш 0 влизаш в почти същото меню като на постпейд програмите. И там има промяна на тарифа.
Дам, аз имах в предвид точно b-connect SMS, а за повишаването не знаех :о)
За смяната на тарифата ти благодаря - след малко ще проверя :о)
cluster_bg
07.07.04 г., 00:29
Смяната на тарифата се таксува 50 ст... май без ДДС
Shmirgela
07.07.04 г., 00:38
Originally posted by cluster_bg
Смяната на тарифата се таксува 50 ст... май без ДДС
Дам, това е опоменато на сайта. :о) Поне то ... :о)
Авторски права на vBulletin