PDA

Виж пълна версия : МТел намалява цените на Prima

janko
06.07.04 г., 13:51
МТел намалява цените на Prima от 09.07. Вече ще се говори за 0.78 на минута с ДДС. Не е зле, особено за хора дето по-малко говорят. :)

Adrian
06.07.04 г., 14:04
Почти няма да има разлика. Точно хората с прима няма да я осетят. Но все пак е добре де :) Ако можеше на всички да свалят

Dark Skywalker
06.07.04 г., 14:12
Да не стане като с b-connect (има писано в съседна тема) - сваляме цените, ама качваме квантуването :D

janko
06.07.04 г., 14:46
Originally posted by Adrian
Почти няма да има разлика. Точно хората с прима няма да я осетят. Но все пак е добре де :) Ако можеше на всички да свалят
Е защо да няма, преди с 15 лв карта говориш 15 мин, а сега излиза над 19 мин, това са 4 мин отгоре, кой ти ги дава :D

Ilian359
06.07.04 г., 16:27
Да, минималното таксуване пак е 30 секунди или 39 стотинки. Както вече казах в темата за Глобул - нека им е гадно на клипарите!

P.S.: Как да не се усеща, бе това са 20% намаление. Ако и БТК през 2-3 месеца намаляваше цените с 20%, вместо да ги вдига с толкова, щяхме да сме екстра! BTW чух, че при БТК минималното таксуване е вече на 60 секунди. Честито на печелившите! :ghi::ghi::ghi:

Adrian
06.07.04 г., 22:48
Еми не ми се струва много са намалили.....Мисълта ми беше, че пак е много скъпо, но.....
Гледах, че и Б конекта са го намалили. Явно става нещо невероятно като в филмите. От конкуренцията печелят абонатите?! :cool:

cluster_bg
07.07.04 г., 00:18
Originally posted by janko
МТел намалява цените на Prima от 09.07. Вече ще се говори за 0.78 на минута с ДДС. Не е зле, особено за хора дето по-малко говорят. :)
Писах и в другата тема.... При б-конект има увеличение на цената на СМС... става кожодерство.
janko, не съм съгласен с теб.. Зависи какво значи да говориш по-малко. Примерно на мен наистина повечето разговори са ми в диапазона 20 секунди - 30 секунди - минута и половина. Просто за толкова време обикновено успявам да се разбера с хората за какво им се обаждам.. защото съм свикнал да говоря малко по ГСМ-а. Ама ако не водиш разговори над 30 секунди (а много от клиентите на предплатените услуги не водят такива), то това "намаление" си е чиста проба увеличение и то не малко.
Докато съгласен съм, ако говориш по-малко, но продължителни разговори, намаление има.

Поиграх си да посмятам новите цени на б-конект.
Т.к. СМС не ме вълнува особено, а и си го имам б-конекта от самото начало на Глобул... с ваучър 40лв получавам 51 и средната цена на минута разговор по този начин ми излиза 56 ст. Това като че ли е добре.
Не знам дали М-Тел ще запазят промоцията за ваучърите си над 30лв... но май чак с този от 90 стигаш тарифа около 58ст/мин с ддс.
Обаче тия СМСи...
А глобул обещаваха през лятото да ги пуснат безплатно от сайта си... Може би на кукуво лято... :!

Ilian359
07.07.04 г., 09:12
На Прима SMS-ите си остават на старата цена. Колко стават при B-Connect?

The_powerhead
07.07.04 г., 10:45
Originally posted by Ilian359
На Прима SMS-ите си остават на старата цена. Колко стават при B-Connect?
Цената става една и съща и за ГлоБул- ГлоБул и за чужди оператори= 18ст без ДДС кото прави 22ст. Все пак от ГлоБул внимават да не изпреварят много Ментел ;)