Виж пълна версия : сеиозен проблем с ВИДЕОКАРТА
amd_fan
22.06.04 г., 23:23
Имам сериозен проблем с радеон-а:((
докато му слагах новия радиатор - който върши идеална работа без да искам с клещите отчупих едно миниатюрно, жълто елементче - отзад на картата имаше две такива, еднотипни, а сега остана само едното, другото се отчупи. Картата не грее, конектора е наред, влязла е добре и всичко си е ОК, но по картината се появиха ужасни артефакти - 4 жълти, дебели линии и разноцветни петънца. МОля, ако се сещате компанията как и може ли да се коригира по някакъв начин да ми кажете как и колко ще струва. Ако искате може и бартер за друга карта!
е дай снимка де
кое по-точно се е отчупило?
Nicholas
23.06.04 г., 08:00
Наистина трябва да дадеш снимка, за да се види кое - как. Но ако проблемите в графиката се дължат на отчупения елемент, аз лично големи надежди не мога да ти дам. Запази ли откършеното парченце? Ако имаш възможност можеш да сложиш за проба друго видео, за да се убедиш че имено там е проблема.
amd_fan
23.06.04 г., 13:27
не, сигурен съм, че е от този елемент. ДНес ще кача снимки, но вече едва ли ще има смисъл, защото я пращам в хардуербг да е поят хората, аз стискам палци. Деба мамка му майка ми как изпусна клещите.... то не е виновна жената... ама карай!
ЗНачи работи, мрака върти, ама има артефакти, става дума за едно дребно жълтичко крадратче и го пазя. Ще гледам да кача снимки, иначе ще страдам с бързи $200:(
amd_fan
24.06.04 г., 21:30
Днес ми казаха, че са запоили идеално тая част, а даже са сменили и конектора с изцяло нов, но проблема с артефактите си е ФАКТ! :( Еми като съм улигофрен сега ще страдам с $200 за нова карта и то ФХ... Направо взимам нова, а тази те казаха, че ще я пратят на по-висша инстанция, аз отделно ще и махна волтмод и 8*1 мода та белким изкарам някой лев от нея, но си е кофти!
БТв, ще гледам да сложа снимка на елемента днес...
http://free.bol.bg/long_live_amd/pics/radeonDEAD/radeon.bmp
ето я снимката на тоя радеон, който е като моя, ама моя е червен, а и няма толкова много жълти елементи, а само два, единия го бях потурчил.
знаеш ли какво.....
грешка си направил - и то ето толкова ГОЛЯМА А А А ако си я дал някаде в видин да ти запояват елемента - казвам ти сериозно - не им вервай
картата е многослойка а там няма такива хора дето да ти помогнат .
по вишата е - инстанция отиди в софия в сервиза на Аргус примерно или си запой ти сам елемента отколкото да им даваш картата...
по виша инстанция...
да не ти разправам....ужас са - и то всички които се занимават с ПЦ-та там /фирмичките де/
аиде успех.
и най-добре даи снимка на ЛИЧНО твоята карта ако искаш да сме полезни/в което се сьмнявам :(/
Public_enemy
25.06.04 г., 08:19
Originally posted by amd_fan
ДНес ще кача снимки, но вече едва ли ще има смисъл, защото я пращам в хардуербг да е поят хората, аз стискам палци.
;)
amd_fan
25.06.04 г., 15:37
за сега новини никви - все същите артефакти. Ще си поиграят и ще се произнесат дали става за ключодържартел или видеокарта! Още веднъж да повторя... Пратил съм я в ХАРДУЕРБГ. Ако се бях сетил щях на аргус да я пратя, ама и хардуербг не са лоши:D
ZuMbAiU
25.06.04 г., 16:13
Отчупил си кварц-това жълтото така му викат,който генерира тактова честота дето пък захранва паметите.Ако ще я продаваш за части ми прати ПМ та да съживим с нея още две.
Авторски права на vBulletin