PDA

Виж пълна версия : За Canon PowerShot A60

charovni
16.06.04 г., 17:51
Спечелих един Canon PowerShot A60 от EBAY.COM. Някой има ли такова нещо да ми каже дали струва или съм си похарчил парите на вятъра. Не исках Фотоклип, затова минах на другата евтина алтернатива - second hand от EBAY.

Чакам го другата седмица, излезе общо 125 USD.

Чаро

Pa3KaTaH
16.06.04 г., 19:33
6 точки е за 125 долара :)

дано е читав :)

Baby Thomas
17.06.04 г., 13:47
За щракалка не е никак лош. Още повече цената е супер! :)

П.П. Как смяташ да ти го донесат? Аз много отдавна мисля да си купя и диджиталка от еБей, но си мисля, че после тук ще имам проблеми с получаването. Инак пазарувам няколко пъти в годината, сега тъкмо си чакам едни маратонки, дето ми излязоха 100 лева, а в магазина са 230 :p

antropos
17.06.04 г., 14:14
//оффтопик
Как става този номер с пазаруването, освен кредитна карта ?
//оффтопик

Pa3KaTaH
17.06.04 г., 14:45
през авери в чужбина става :D

charovni
17.06.04 г., 17:40
Originally posted by Baby Thomas
За щракалка не е никак лош. Още повече цената е супер! :)

П.П. Как смяташ да ти го донесат? Аз много отдавна мисля да си купя и диджиталка от еБей, но си мисля, че после тук ще имам проблеми с получаването. Инак пазарувам няколко пъти в годината, сега тъкмо си чакам едни маратонки, дето ми излязоха 100 лева, а в магазина са 230 :p

Ами разчитам на приятел, който се прибира от САЩ тези дни. Иначе по Fedex излиза скъпо, разбира се, пък и не се знае дали някой тъп митничар няма да се сети да ти начисли ДДС, например.

Чаро

charovni
17.06.04 г., 17:41
Originally posted by antropos
//оффтопик
Как става този номер с пазаруването, освен кредитна карта ?
//оффтопик

Абе мен ме пусна и с логина ми от MSN Passport. Опитай! Даже съм наддавал с него! Но специално за този фотоапрат разчитах на приятел.

Чаро