Виж пълна версия : Четец за Memory stick vs. Дейтакабел
Пресиян
08.06.04 г., 13:49
Имам Цифров фотоапарат с Мемори стик и понеже нямам дейтакабел за него се чудех дали няма да е по оферта да си взема четец (http://911.bg/a2/offers.asp?p=818936&parent=5659&lang=bg) (или както му се вика) и с него да си прехвърлям снимките на компа, но не знам дали няма да се прецака самия мemory stick поради нейното постоянно местене от устройство в устройство. И ако не е вредно за картата дайте предложение за някакво евтино и качествено устройство от този род.
Пресиян
09.06.04 г., 08:28
Абе хора дайте някакво мнение щото мислех днес да ходя да си взимам кабел или четец ама не знам кое от двете
Ми не е проблем да е четец. Ще можеш да си пренасяш данни. Не мисля че ще по ненадежно от куплинга на дата кабела, пък и не е скъпо. Аз имам кабел но също ще си взема четец, като си купя по голям МемориСтик.
Пресиян
09.06.04 г., 22:53
Ей евала мерси за отговора!!!! Мисълта ми беше за самата карта дали няма да е вредно иначе те са на една цена горе долу така, че не мисля че това трябва да е определящо!!!!
Добре тогава каква марка четец можеш да ми препоръчаш!!!!
Ами още не съм търсил сериозно. Един приятел има такъв който е само за мемори стик с USB но казва че за по стари операционни системи трябва да има драйвери. Под ХР няма проблем. Най добре попитай във ВАЛИ например, те имат подобен асортимент и могат да те посъветват.
Авторски права на vBulletin