PDA

Виж пълна версия : тема която не е за тук

unicata
05.06.04 г., 14:15
не мога да влизам в различни секции на форума понякога влизам в едни а в други не ми позволява, като натисна линка ми показва бял екран в момената не влизам в почти всички секции, за това пускам темата в тази секция, ако може накой да ми каже защо се получва така, преди половин чес имах достъп до всички секции а сега не мога да вляза в повечето, не съм пипал настроиките на експлоръра и въобще нищо не се е променило откакто влизах тук преди половин час
Идеи?

GeniusLoci
05.06.04 г., 14:20
Как ти е връзката? Ако ти е бавна просто може да се наложи да чакаш много.. Иначе просто няма начин да влизаш "избирателно" в определени секции...

Steve
05.06.04 г., 16:00
Тука беше същото (май има някакъв нов скрипт който се кара с някои инсталации на IE - това го разправям от една седмица - стана миналата събота). Решението е преди да отвориш форума в IE->Tools->Internet Otions->OK. Сега ще отваряш всички теми. Това само в този форум го прави!!!

А най радикалното решение (което направих вчера) формат и чиста инсталация.

Svdark
11.06.04 г., 10:31
Ами ако е от IE-то ползваите Opera на мен досега проблеми не ми е правило. IE-то ме дразни защото като дам back презарежда отначало страницата и се бави а нет-а ми е доста бавен (3к/с)