Виж пълна версия : Digital camera до 150$ ... кое е най-доброто ...
Искам да си взема digital camera с LCD дисплейче за 150$.Препоръчайте ми марка и модел , който според вас е най-доброто за тези пари.Цените ги гледам на www.bestbuy.com , ще имам възможност да ми купят апарата и да ми го пратят от USA а тези от bestbuy май може да пазаруваш отвсякъде от USA.
аз купих за малкия Fuji - FinePix 2.0MP Digital Camera -A205- 2 мпс с 3х оптика за 100 усд доволвн съм прави добри снимки, е няма ръ4ни настройки но за 100 усд толкова,недостатъка е ако мога да го нарека недостатък 4е ползва xd памет която е по скъпа от CF i SD,за около 180 190 усд може6 да вземе6 прили4ен 3 мпс апарат ,но трябва да добави6 някои долар
ами да ... склонен съм да дам максимум до към 200$ за апаратче , само че ако наистина си струва парите.Вчера един авер носи на волейболния мач с Франция едно мн сладко дигитално , обаче нямаше време да го гледам , даже модела и марката незнам.
Pa3KaTaH
05.06.04 г., 15:18
300лв в метро има кодак cx6330
за 200 долара също и хп720, минолта е323 и още куп други, като тези са според мен най-добрите
има много писано и за кодака и за хп-то и за минолтата, потърси ги / само дето не знам след промените къде да ги търсиш, тъй като някои теми бяха старички /
лично аз съм с кодака, купих го мисля към март месец, и съм супер доволен, само при нощните снимки ако не си му задал night mode нищо не става, но за толкова пари - толкоз, пък и идва с 16мб вградена памет, не че е нещо, но все пак ти спестява едно изръсване още веднага след апарата
и още нещо - задължително отдели и над 30 кинта за зарядно, просто задължително, освен ако не ти се дават по 2-3лв всеки ден
с купени батерии сякакви правих около 30тина снимки,
с 2100ампч на 400ната спрях да ги броя, при това с LCD светкавица и т.н.
и тази тема ми се струва не е за тук ;)
И аз незнаех къде да я пусна , и я пуснах тук защото повече хора разглеждат тази част от форума.Значи този кодак си струва ... хм ... ще погледна колко ще може да се вземе от USA , но си мисля че няма смисал ... само от Метро да не ми се падне някой боклук ...
Pa3KaTaH
05.06.04 г., 15:53
в САЩ е на същата цена като тук
скоро го бях гледал 220 долара, мисля в newegg беше
споко за метро - има си гаранция, един авер си взе от там преди месец някакъм мустек, светкавицата не му работеше и веднага му го замениха - няма страшно :)
Venozniq разгледай този сайт
http://www.daisymm.com
За тия пари в момента на сайта най-изгодно е да се вземе Nikon Coolpix 2200 - $149.99
Ето и link (http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1072287232878&skuId=6289713&productCategoryId=cat04002&type=product)
Един приятел ще си продава до месец своя Canon Powershot A200.Въпроса ми е струва ли си да го вземам и каква цена би била адекватна , защото въобще незнам за какво става въпрос.
EDIT : В amazon.com пише че последно е струвал 180$ това вярно ли е ?
GeniusLoci
06.06.04 г., 19:31
Трудно ли е да прочетете в кой раздел пускате темите си...
Говорих с приятеля си и той каза че може да ми го продаде този А200 за 190лв с пълната окомплектовка.Незнам кога е купуван , нито колко гаранция му остава , знам само че е запазен.Доста е снимано с него , но се е запазил горе-долу.Питам Ви струват ли си тези 190лв за втора ръка Canon A200 ?! И с тия 8МБ колко снимки ще мога да правя на максимална резолюция ?
След като в Амазон.ком (http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00008OE5G/qid=1086539871/br=2-2/ref=br_ts_slwth_th_2/103-8851751-7027019?v=glance&s=photo&n=499052) небезизвестният Canon A70 е станал 199.88$ и е с фри шипинг, тази тема се счита за изчерпана и приключена, момчето отива и си взема един от най-добрите апарати в световната история и всичко е ОК.
P.S.: Промоцията важи до 13 юни, така че побързай. Просто няма такава цена за такъв апарат.
HEPBAKA
06.06.04 г., 21:05
Извинявам се на всички, че се намесвам в темета, но така и така е малко инкогнито, нека да питам и аз следното: Трябва ми фото цифрово до към 250 лева, но ми се ще да може и да прави филмчета но с звук да са. Независимо колко карта трябва да слагам (флаш) просто ми трябва фото което може да прави и добри филми. Аз сега от един човек ще взимам НР 720, което незнам дали отговаря на изискванията ми.
Извинявам се ГениусЛоци, ако кажеш просто ще пусна темата като нова на мястото и !
Pa3KaTaH
06.06.04 г., 21:24
по питането на HEPBAKA
виж сега, дигитален ФОТОапарат, с кристален звук и перфектен образ при видеозаписване няма, за това си има дигитални ВИДЕОкамери, всяка една камера и по-добра от почти кой да е ФОТОапарат / почти, защото не съм си играл с дигиталните апарати за по 5-6000+$ ;) /
максимума е 640х480, при доста лошо качество на звука, освен ако не е с външен микрофон, но мисля до сега не съм срещал такъв апарат, но сигурно има нейде по света ;)
Stan изчерпи темата, като ще добавя, че същия наскоро беше пуснат и в newegg на такава цена :)
Originally posted by Pa3KaTaH
...Stan изчерпи темата, като ще добавя, че същия наскоро беше пуснат и в newegg на такава цена :)...:no: Като гледам в newegg.com А70 си държи цена, дори по-висока от А75 - 257 $.
http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=30-120-009&depa=0
Абе цена на А70 под 200 долара е направо събитие... бум.
Pa3KaTaH
06.06.04 г., 21:35
под `наскоро беше пуснат` имах впредвид пак промоция - беше на цена 209$ или 199$ - не помня точно :)
TheSnake
07.06.04 г., 00:34
Добре А75 не е ли по хубав от А70?Защо е с по ниска цена?
Ми защото А70 е доказана класика. А75 е по-нов, ъпгрейдван модел, но не е изпитан от тестовете на времето. Предпазливи са клиентите. Знаеш колко често по-новото се оказва и по-пръчковидно...
Мерси много Стан , но имам много въпроси около това как ще стане да си го купя.Освен в Амазон и newegg има ли го другаде ? Това фрий-шипинг е само за USA нали ?! Значи рейса на бащата минава през бреговете на USA и до момента нито знам дати да пристигане нито в кои градове ще е.Той е най-високо в йерархията и дано да има някой свободен друг от екипажа да слезе и да вземе апарата.Но все още са ми x много от нещата по реализирането на тази идея.ОК да кажем : разбирам в кой град ще е кораба също така дата и час и ... ? само father-а има кредитна карта , а за нет на кораба не съм чувал , имат си други си техни системи чрез сателитите само за поща и т.н.Само за един вариант се сещам : слиза той с кредитната влиза в нета от локална заличка и си поръчва апарата да отиде в някой град в който ще е след като отплава от този в който е поръчал апарата :D някой ... съвет ? :( благодаря.А дали може аз да купя апарата оттук ако знам номера на картата на баща ми ?! а той само да я вземе или да прати някой да я вземе , бтв къде ги доставят ? или може и на пристанището да му го донесат ?! :D
EDIT : има и друго ... :mad: :( ако ходи в USA кораба след датата която каза СТАН че дотогава е промоцията , или да се окаже че са свършили апаратите ...
EDIT2 : Прочетох някой от отзивите за А70 на страницата му в амазон.ком и има хора които не са доволни от него и казват че не си струва ... не ги разбирам , и според мен това си е доста изгодно , но струва ли си главоболието по покупката ?!
EDIT3 : А75 в амазон за 240$ с 32МБ флаш карта и сичките си екстри ... струва ли си пред А70?
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ изтърпяли този пост и дано да ме посъветвате какво да правя защото съм леко объркан.
Ох... много сложни са нещата при тебе. С такива пристанища, различни градове и т.н. забрави да стане работата, чак такива финтове не знам да допускат Амазон. Поинтересуай се за опцията "In-Store Pick Up".
А за А70 дали си заслужава - разбира се. Не се лъжи от "мненията" на клиентите.
притежавам А70 от госдина и половина не искам да му правя реклама но според мен си заслужава вси4ките 600 лв които дадох тогава,бях с него за месец в САЩ и колегите си накупиха А75..ка4еството е същото според мен.единствената разлика е в лсдто(по голямо е на А75,но цветовете на лсд са дале4 от реалните)и някои функции пове4е като директен пе4ат на принтер ,ръ4ните настройки са същите,режимите са същите,така 4е който и да вземе6 ще е добър избор..между другото А70 видях само на едно място явно е спрян от производство
I az se otkazah ot tezi izpylneniq ... naj-weroqtno da iz`akam o]e malko da pomislq kakwo naistina iskam i da pitam koga se smenq nqkoj bylgarin ot ekipava(za da move da go donese).Aparata nqma samo za tipi`no evednewni snimki da go polzwam kato rovdeni dni , partita , izlizaniq na po bira i t.n. ot toq tip.Poprincip se interesuwam ot fotografiq i imam nqkolko snimki s esteti`eska stojnost s edin polurazbit zenit.Za astronomi`eski snimki ... ajde ]e se li[a.Da kavem `e naj-mnogo za 350$ iskam da si kupq ne]o s koeto da snimam.Zamislih se za starata si strast - SLR aparatite ... po minaloto lqto kak wyzdi[ah na edin Nikon F70 na edin priqtel ekipiran s 28-105mm obektiw ... mmm ...:super: Spored men za takyw `owek kato men za kojto fotografiqta e hem hobi , hem ne se zanimawam seriozno w istinskiq smisyl na dumata ... poe`e ot 350$ nqma smisyl.Wie ako bqhte na moe mqsto kolko pari bihte dali za takowa ne]o , koeto spored nqkoi move da e samo waste-wane ? i nali SLR aparatite sa wse o]e s po-dobro ka`estwo na snimkata sprqmo digitalnite za sy]ite pari ? kato cqlo koe si struwa powe`e parite spored was digitalnite ili slr-ite ? abe drugo si e da rygne[ w ps-to USB kabela ama ...
Nagore ! Kolko bihte dali za A200 wtora ryka?
Виж сега... ти сам си направи темата боза. Сам не знаеш какво искаш. Тръгнахме от Canon A70, стигнахме сега да обсъждаме "А200 втора ръка"... е, не... Наистина не знам как да ти помогна.
Kakwo ne e nared ? Goworih s tato i toj kaza `e ]e widi kak stoqt ne]ata s amazon i ]e prati mejl, prosto pitam za A200 , ako widq `e e izgodno move i nego da wzema(priqtelq mi move da mi go dade za 170lw s pylniq komplekt , za tezi pari mislq `e si struwa).Ne move li ? Sori , ako moderatorite smetnat `e temata se sbozqwa da q iztriqt.towa e zasega.
Абе като за 150-170 лв. става, ама не очаквай никакви чудеса. Дума не може да става за сравнение със сериозните модели, които ти предложихме по-горе. А200 си е стар модел ентри левъл непретенциозен апарат, а ти очевидно искаш нещо, което да снима "по-така". Е да ама А200 не става за тая цел.
Ba]a mi i toj se uwli`a po fotografiq i move i ne]o dosta "po" da wzeme , no togawa ]e me e strah da go nosq nasqkyde:rolleyes:
Авторски права на vBulletin