PDA

Виж пълна версия : За GB видеокартите и охлаждането им

V I P E R
31.05.04 г., 12:38
Аз охладителите им няма да коментирам, но от Гигабайт бих си взел видео карта например.

DarthMaul
31.05.04 г., 13:22
Originally posted by V I P E R
Аз охладителите им няма да коментирам, но от Гигабайт бих си взел видео карта например.

Дааа видеото от гигабайт дето имам си е страшно! В неговия си клас де :) И е изпипана работа готино и на вид само програмката в-тунер е дървена ама то кой ли фирмен софт не е.

CuMo
31.05.04 г., 15:59
Ъм аз лично и от видео картите им не съм доволен ама явно не съм нацелил бройка...... Другия път ще внимавам повече какво купувам.!

Ged
01.06.04 г., 23:53
offtopic абеее... аз докато бях с 9800про и веднъж реших да сваля радиатора за да сложа термопаста.
АААААааааааааа http://koralsoft.dir.bg/threed/forum/images/smiles/eusa_doh.gif колко беше грапав кви прорези имаше. Не стига че е с нефелен радиатор, нефелна перка дето само като погледнеш накриво радеона и прегрява ми е и зверски грапав.
StefanR ми беше показвал на 5900xt-то радиатора и как само коло 1/3 от ядрото ляга върхо него http://koralsoft.dir.bg/threed/forum/images/smiles/eusa_doh.gif.
абе въобще gigabyte...

Crazy_hatteR®
02.06.04 г., 07:05
Ged що се излагаш , като всички производители на видеокарти слагат радиатори от една и съща фирма и на всичките отдоло са като "Разораната целина " ... То да беше само на Гигадръвските катрти така...

acdc
02.06.04 г., 09:58
Ами защото не е свалял радиатор на ASUS или MSI карта, за да констатира същото:D

Ged
02.06.04 г., 10:06
Originally posted by acdc
Ами защото не е свалял радиатор на ASUS или MSI карта, за да констатира същото:D
или пък просто не са ми загрявали толкова зверски че да свалям радиатора чудейки се аджаба що така става...
е нямам толкова богат опит като вас де, но Club3d Radeon 8500, xpert 5800, MSI 5900, MSI 5900XT (ама малко го ползвах) си им бяха адекватни охлажданията пък ако ще не разорани като целина ми трисантиметрови дупки да са имали в радиаторчетата

cecovtrance
02.06.04 г., 11:33
Можеби има и исключения ... На стариа ми Gigabyte радиатора си беше много добър отдолу но това на важи за новия Hercules и Sapphire. :guitar: като лунна повърхност бяха :) А колкото до гигабайтския кулер само ултра модела си струва и само той е тежък другите са лекички :)

StefanR
04.06.04 г., 02:06
Ged ,редно е да те подкрепя ама къв ли е смисъла? Както и да е ,ако някой е харесал на гигабайт кулера ,ами негова си работа, на мен ми изглежда евтино.Обаче за Залмана не съм съгласен с GL.

GeniusLoci
04.06.04 г., 12:11
Орааа, стига с тия офтопици . Да, GB правят хубави карти, или поне правеХА такива когато всичко си е зависело от тях. Един 8500 неотдавна го гледах..ми ревеше ми се да видя така пипната карта и днес, не само от GB, ама няма....
Сега охладителите им на видеокартите са..повече лъщи, отколкото свети, а повече свети, отколкото хлади...

Crazy_hatteR®
04.06.04 г., 17:30
E па поради таз причина си сложих Гиант 2 - `ем лъщи , `ем е тих /щото няма перка/ , `ем и `лади добре :)

V I P E R
04.06.04 г., 18:04
Аз само не разбрах кога пуснах тази тема?

VLADO
04.06.04 г., 21:33

Ко ти пука, нали става лаф :D
моя 8500 стщо се държи, ако и да е ветеран вече

digital
04.06.04 г., 22:54
Бе и на мен ми се стори малко дтранен първия пост ама... :)
Иначе GB картите имат кофти охлаждане (то кои ли нямат), но си ги бива.

V I P E R
04.06.04 г., 23:55
Originally posted by digital
Бе и на мен ми се стори малко дтранен първия пост ама... :)
Иначе GB картите имат кофти охлаждане (то кои ли нямат), но си ги бива.
Сега се сетих ... това е част от една тема и са я разделили.

Demonaz
05.06.04 г., 00:12
от темата за охлажданията на Гигата ако не ме лъже паметта.:)

Ged
05.06.04 г., 00:17
Originally posted by GeniusLoci
Сега охладителите им на видеокартите са..повече лъщи, отколкото свети, а повече свети, отколкото хлади...
то повечето видеокарти са така
бахти дизайна бахти чудото като че ли извадени от бордовия комп на Люк Пикард. :lol: