PDA

Виж пълна версия : Новак и иска помощ

AHmo
02.06.04 г., 06:13
Значи искам да си купя неонова тръба за кутията и една UV.
Искам да си сменя страничният капак на кутията,някакви лепенки отразяващи светлината като в дискотека,такава боя за да сменя малко вида-спрей за предпочитане.Ами това се сещам за сега.

Препоръчайте ми места от къде мога ди си ги взема,защото нищо не знам, и горе-долу на какви цени са.

ionstorm
02.06.04 г., 06:21
Ами кажи на хората от къде си, та да ти кажат;)

ionstorm
02.06.04 г., 11:39
Значи, има два магазина с разни модинг глезотии на Раковска м/у Графа и Патриарха, Кунторов и Премиер Груп. Спрейове, плексиглас и фолио в Бриколаж. Обаче цени не знам.

AHmo
02.06.04 г., 11:50
Дай по точни адреси.В форума намерих някъкъв малкия и големия код??? ги наричаха

ionstorm
02.06.04 г., 11:57
Малкия и големия Конрад, ама там няма неони, еле па спрейове и плексиглас. Какви по-точни адреси? Тръгваш от Славейков по Раковска към Патриарха и от дясната страна са първите два компютърни магазина преди завоя, щото след него има още.

poseydon
02.06.04 г., 14:35
Значи Неонките са по 13,5лв в Ресет на CoolreMaster, а UV лампичоците са около 16лв ама може и по-евтино да ги намериш. За страничния капак зависи от големината, но цената в Бриколаж е между 6-10лв. в зависимост от големината и дебелината на профила. Светещи вентове по 8лв в Контуров. Спрейове по 8лв в Бриколаж и фолиото е около 6лв метъра. Разни грилове и т.н от 2,5 до 10лв.

AHmo
02.06.04 г., 15:33
Бриколаж къде се намира , и то ли е на Раковски

poseydon
02.06.04 г., 15:49
Хе Хе малко е голям магазина, за да е на Раковски.
Те са няколко в София и са големи наполовина на Метро. Сега разбираш вече, че няма как да се намира на Раковски. Единия се намира в Люлин по пътя за Метро и техноМаркет, а другите не ги знам точно.

Mr.Book
02.06.04 г., 16:57
А другият е при Окръжна болница на Цариградско шосе.

woynoff
03.06.04 г., 10:14
добре де нищо не каза кво ти е идеята, ше го резниш ли капака. а и един съвет от мен, не ползвайте спрейове за нищо не става, те са за бързи козметични поправки и не са много износоустойчиви.

AHmo
03.06.04 г., 11:02
Мислех да резна отвори по цялата дължина(но от началото и края да има по 4см непокътнато-няма да режим капака на части я:)) около 2-3мм на 4,5 места(да са равномерни) и отвътре като светне неона ще стане яко(поне така мисля,ама трудно ще се изреже това-поне един ден игра с ножовка)
Моят капак е целият ламаринен и затова мисля че ще стане.На повечето май са прозрачни.

ionstorm
03.06.04 г., 12:39
Originally posted by woynoff
а и един съвет от мен, не ползвайте спрейове за нищо не става, те са за бързи козметични поправки и не са много износоустойчиви.
Аз видях на бул. Мадрид, има едим маниак, който рисува с еърбръш, това дето рисуват по моторите, ама тоя дращи по всичко. Има и компютри, и един монитор нарисуван като дървен, ама не знам какви пари взима. Някой ако има инфо да сподели.

asdasdasdasd
03.06.04 г., 15:38
ами а кажи тогава като не със спреове,сс какво да си боядисам кутията? с плюнка и фолио ли ? :)

peperoni
03.06.04 г., 15:59
И със спрейове става, но след като го пръснеш изчакваш няколко дни да стегне добре боята и след това минаваш с лак. Той пак е спрей, само че безцветен и по-трудно се драска.

И преди да тръгнеш да пръскаш трябва добре да минеш с водна шкурка иначе няма да хване боята и ще се излющи.

woynoff
04.06.04 г., 10:49
Originally posted by asdasdasdasd
ами а кажи тогава като не със спреове,сс какво да си боядисам кутията? с плюнка и фолио ли ? :)

ти специално може да пробаш с пръдня, щом мноо знаеш :ghi: