PDA

Виж пълна версия : Маниашки Flash сайт!

Baby Thomas
29.05.04 г., 12:51
Може и да сте го виждали, но пък може и да не сте. За всеки случай показвам:
http://www.flash4all.de/productions/OLD/derBauerII.htm

misty
29.05.04 г., 13:40
Сайта наистина е супер!!!!:D МАНИЯ НАПРАВО:D

BeaZTiE
29.05.04 г., 20:43
много е готин.. ама флешове отдавна немогат да ме впечатлят...

CYPER
29.05.04 г., 21:15
Ау ще ви късам ушите тва чудо докат го отвори и ми зе бая МБ от трафика. Вече няма да отварям толкоз големи флашове.

Pa3KaTaH
29.05.04 г., 23:56
това не знам защо му казвате флаш, след като на флаш друго освен менюто няма!
всичко си е .ави във флаш, но това НЕ се казва флаш, по скоро кръстосване на технологии...

NoDude!
30.05.04 г., 01:18
Ако не е поне на 3 години тоя сай няма извинение да е толкова тежък заради толкова малко (и мрачна) анимация... Не че е лош, но в толкова обем чудеса могат да се направят.

misty
30.05.04 г., 01:52
Originally posted by Pa3KaTaH
това не знам защо му казвате флаш, след като на флаш друго освен менюто няма!
всичко си е .ави във флаш, но това НЕ се казва флаш, по скоро кръстосване на технологии...

не съм спец....ама ме кефи;)

NoDude!
30.05.04 г., 02:33
На това тогава ще се накефиш също... Тежко и тъмно е... Тамън като за тебе :p http://www.swift3d.com/illuminations/?erain=rainaug03

misty
30.05.04 г., 19:11
мммм да, гот е...... ама и по-тежко съм отварял:p

10x:D :D :D

черпя ви с Джордж Майкъл и "Amazing":o

MethodmaN
30.05.04 г., 21:48
наистина хубавко е направено...

черпя ви с Джордж Майкъл и "Amazing" мерси :)

To6o
01.06.04 г., 03:22
ГРЕШКА
Заявеният обект не може да бъде доставен

zimbabve
08.06.04 г., 02:57
Az li`no iztraqh samo prelouder-a. Po princip mnogo se kefq na fla[. Tehnologiqta e naprawo razmazwa]a, samo `e mnogo lo[o renome mu se syzdawa pokrai nekadyrno napraweni ne]a, no towa si e li`no moe mnenie

NoDude!
08.06.04 г., 03:02
Привет зимбабве... Гледам и в темата за фотошоперите си писал и си направил опит да ретушираш снимката, което е похвално, но същото не може да се каже за начина ти на писане :) Моля те, като пишеш на кирилица, поне преглеждай написаното преди да го "поустнеш", защото доста неграмотно изглежда, а оставам с впечатлението, че не искаш да си създаваш такъв имидж :)

zimbabve
08.06.04 г., 16:51
верно така си е, просто съм свикнал на маймуница да пиша, какво да се прави :) :D

Metanoia
08.06.04 г., 21:53
Тук е мястото да попитам - има ли начин във флаш да се направи така, че текста да може да се селектира/търси и т.н. офис функции. Защото ако не може за мен флаша си остава просто една красива и безполезна глезотия. :rolleyes:

NoDude!
08.06.04 г., 22:34
Можеш да селектираш и или/пишеш в текстови полета, да разбереш дали са селектирани и какъв текст е селектиран... Функцията за търсене, трябва сам да си я напишеш, но точно затова има акшън скрипт във Флаша, който не е кой знае колко сложен, но трябва да се научи за да кажеш "язе поназнайвам Флашъ"... А пък и флаш по принцип е замислен като шарена глезотийка, а не офис приложение, това че "мутира" в доминанта форма за представяне на интерактивна медия е изцяло по вина на изобретателни дизайнери и момчетата от Макромедиа :)