Виж пълна версия : Цифров фотоапарат Olypus C220Z
antropos
22.05.04 г., 16:56
Незнам нали е точното място в форум-а, но все пак ще пробвам :)
Интересува ме имате ли някакво наблюдение върху този цифров фотоапарат - ОЛИМПУС С220
http://cf.olympus-europa.com/consumer/digimg/intro.cfm?id=C%2D220ZOOM
Или евентуално ако можете да ми препоръчате някакав модел до 350 лева ?
Един приятел го има.Прави съвсем сносни снимки при нормални условия.Недостатъци:
- клипчетата нямат звук и са ужасно компресирани
- няма никакви ръчни настройки (като приоритет на блендата или скоростта).
- Експозицията е до 1с. доколкото си спомням,така че забрави за феерични нощни снимки.
Ако ти трябва просто щракалка с авто режим и сносно качество,апарата ще ти върши работа.
тука (http://home.arcor.de/peter.wichert/olympus-c220z/olympus.htm) има някви снимки правени с него ... според мен не си струва ... по добре канон А60 или А70
а и доста лагвала, пише народа по форумите
antropos
25.05.04 г., 19:53
Този Canon колко пари е ?
аз имам такъв апарат Olympus C220Z. 60-70 снимки с един чифт батерии. Всичко на автоматичен сложих де що видях из менютата. Идеален е за хора "мразим да мислим" :)
Софтуеъра който идва с него е достатъчно добър и лесен като се събудиш сутринта без много мислене да видиш какви си ги вършил вечерта :)
За парите си е доста добър. Липсват ръчни настройки но и на автоматични се справя ако искаш просто да снимаш. Клиповете са лоши но ако целта е снимане си става. Здрав е (според удряли го) а и с комплект акумулаторни батерии прави по над 200 снимки. Няма сериозни недостатъци и се справя много добре на автоматичните си настройки. Канон А60 е по-добър ама доста по-скъп - прецени си парите. А и ползва Смарт Медия памети а те са най-евтините
канон а60 го гледах вчера в техно полис беше 450лв(ако го взимаш от България де... навън са доста по евтини!)
А и ползва Смарт Медия памети а те са най-евтините не са ли Compact Flash картите най-евтини, май с такова впечатление съм останал.:rolleyes:
не :)
с малко но са по скъпи компакт флаша :)
Авторски права на vBulletin