PDA

Виж пълна версия : Bike Vynils and Flames

prilep_r
22.05.04 г., 15:49
Моля дайте идеи как да си направя огньове на мотора.Става въпрос за Vynil който може би ще го дам в рекламна агенция да ми го направят на стикер.Но ми трябва нещо което да се лепи на негладка повърхност- все пак мотора ми не е равен навсякъде.
Просто нахвърлете идеи да мога да реша че иде лята пък искам моторчето да е яко!!:D
Долу има малко снимки на това което искам да постигна(е едвали с такава прецизност).

http://www.westcoastchoppers.com/bikes/gallery.php?galleryNum=2

ARMinistrator
22.05.04 г., 18:13
Vynil.....Vynil .... определено това не е Vynil ами е рисувано.

onion
22.05.04 г., 18:56
това определено е рисувано ... знам ги тези , има и още една такава фирма за мотори в щатите и това е http://www.orangecountychoppers.com

prilep_r
22.05.04 г., 19:07
Originally posted by ARMinistrator
Vynil.....Vynil .... определено това не е Vynil ами е рисувано.

Това ми е ясно.Аз търся начин да си сложа такъв флейм на байка но не чрез air-brush(така се нарича технологията на снимката).Не ми казвайте какво е, а идеи как да си имам такива на мотора.Надявам си повече да не ми спамите темата като занете толкова много:D

Baldzhiev
23.05.04 г., 03:01
Ми махни ауспуха, налей 99 и може да искараш някви добри огнъове...:D ..а между другото колко си си купил мотора?

woynoff
23.05.04 г., 16:04
гугъл и пишеш печат на винил, и има резултати проверил съм

kid_durango
31.05.04 г., 19:28
ами вижте аз какво знам :
преди време рових в нета за всякакви графити и по едно време се натъкнах на сайт посветен на графити фест отпреди 1-2-3 години (не си спомням точно кога). реших да преровч целия сайт и открих,че на сайта има реклама на някаква фирма която се занимава точно с тези нещица.(дращене по коли ,мотори и каквото си пожелае клиента :) )

ако някой се опита да намери сайта,той е на хит.бг.ще го познаете по това,че на него има и информация от боди-арт фест-а проведен в софияленТ. стискам ви палци :) аз не можах да го открия отново :(