Виж пълна версия : Win2000 Recycle Bin unnamed?!
BerkStock
18.05.04 г., 00:07
На някой да му се е случвало RecBin на Win (в моя случай - 2000) да си няма име?! Иконката си е същата, обаче filename is missing!
Няма опция Rename в менюто на десния бутон от десктопа, нито пък я има в същото меню на WinNT explorer-a...
Wtf is that?
:mad:
Metanoia
18.05.04 г., 13:22
Нещо да си инсталирал напоследък? Де си пипал по регистрите? Или подобно? Може и някакъв глупав вирус да е.
BerkStock
18.05.04 г., 17:00
Ами аз редовно инсталирам и деинсталирам различни програми, които ми трябват. А вирус надали е според мен поне, тъй като в това отношение съм педант направо и се пазя с 4 антивирусни накуп :)
Но това за инсталацията ми го каза един авер - според него Нортън понякога се бъзика с регистрите и прави бози, които си проличават в последствие...
Metanoia
18.05.04 г., 18:05
Originally posted by BerkStock
Нортън
Това е отговора - Norton Prostotilitis.
Manchev
20.05.04 г., 17:43
Norton Utilities качват и една история Norton Protected Recycle Bun - добавя още едно ниво на изтриване на файлове, гълта много място и дава възможност да си преименоваш коша с rename в контекстното меню (в нас стана "кофа за боклук"). Ти като казваш че нямаш rename, кой знае, може да си е свършил задната работа и да е забравил да оправи менютата. Следи си свободното място ;)
Авторски права на vBulletin