Виж пълна версия : ето на това аз му викам нестандартен мод!!!
не съм го правил аз, верно, ама зверски ме изкефи като го видях проекта, та само исках да ви го покажа:
http://home.hawaii.rr.com/chowfamily/lego/
това е , нямам думи повече... :):):)
digital
16.05.04 г., 23:35
Нещо не е имал много части... доста разнородно е сглобен, като детска играчка е (а можеби това трябва да е ефекта) :)
Абе, мен ме впечатли ужасното малко дъно. За 1ст път виждам такова. Иначе много леко модове съм виждал.
много хубаво и малко :)
а тва дуно с тоя ВИА процесор ква производителност вади ? и кви пари е ?
digital
17.05.04 г., 00:00
Хехе... производителността и цената сигурно са обратнопропорционални :)
A--Viper
18.05.04 г., 13:40
Da ne goworim, `e lego `astite w BG struwat majka si i ba]a si ! :)
Veseliq
18.05.04 г., 14:12
вия дъната са популярни с тяхното mАТХ ! иначе ги има и тук , така цената не е толкова фрапираща - към 140$ мисля но пък кофти е че процесора е запоен ! - никакъв шанс за ъпгрейт - обаче има и епох вариянти с пентиум мобайл процесор който може да се сменя а пък е и супер икономично - чувал съм за самоделка лаптопи с такова - занчи копуваш си го , взимаш акомулатор от скутерче мотор и монитор ТФТ от най-малките - 12-14 инча - добри резултати показва ама не е по български джоб щото колко струва монитора само не е изтина !
иначе по темата - мода е доста красив но не бих направил нещо такова - нямам толкова пари за глупсоти :D
woynoff
18.05.04 г., 16:07
аз засега модвам ей така наръка, излиза най евтино, пък и позволява да се експериментира :D
иначе идейката за легото е яка а ако се комбинира и с тези комплекти за роботите които са контролери...........е ше отиде на 500 долара само "кутията" :D
Rear Admiral Floyd
18.05.04 г., 16:46
ИЗРОДСКО !!! woynoff, това твоята кутия ли е ? Маааания !
Тези символи - Tribal ли се водят ? Питам, защото в момента издирвам точно такива из нета. Имаш ли някакви ресурси с подобни ?
Контраадмирале, сещам се за един отличен източник, но не знам доколко ти е удобен. Нарича се Need For Speed: Underground :)
ся ако не зема на братята АТСО-то :)
малко по едричко е ама пък е доста ;)
woynoff много добре :) моята идея беше същата, само че засега с боя го правя, че за лазер няма пари.
Rear Admiral Floyd виж потърси във google.com на изображения следните неща: tattoo, tribal, gothic...
Излизат доволно много картинки. Някаде из предишните теми бях споменал как боядисах моята кутия със шаблон от подобна татуировка.
Ето и татуировката да добиете представа:
http://kse.12bg.com/tattoo.jpg
edit: нещо се объркаха работите с attach
woynoff
20.05.04 г., 00:00
момоци последен подарък от мен, и ще ви се изясни идеята, на модинга при мен. надявам се да съм ви допринесъл с нещо освен със спам. 10х за вниманието и duni сори че ти съсипах темата, но трябва да се провокира модърската мисъл. успех на всички! ;)
Авторски права на vBulletin