Виж пълна версия : малко мод на "водно"
имам един такъв въпрос взех си едно водно EverCool(не ме оплювайте, без пари го взех ) та въппроса е такъв блокчето струва ли си , и да ли има вузможност да му пробия по големи отвори за щуцерите , потока вода да е по голям че малко теснички ми се видят , та дали ще стане , водното е от тези които седят на мятото на CD-ROM-a много тъпо аз го изкарах и радиатора и всичко от вън ама ми се ще нещо за потока да напправя , идеите са добре дошли :) 10х
RaHzElChO
16.05.04 г., 12:02
Sugar4o може да ти каже за това,питай го на PM,а също и чакай и мнения на други.
woynoff
16.05.04 г., 12:08
според мен хората са го сметнали с тия диаметри на щуцери и тръби да бачка прилично, като сложиш по-големи просто скоростта ше падне, но дебита пак ше си е същият. пък в блока охлаждащият положението ше си е същото. вариянта е да смениш помпата с такава с по-голям дебит или да я моднеш, но след това ше треее да сменяш и други елементи от цялото водно, не е една ху....ня:D .
Apocalypse
16.05.04 г., 12:26
ако толкова ти се иска да го промениш, сменяш маркучите с по големи, сменяш помпата с някоя по добра, сменяш и радиатора. Но в крайна сметка това вече не е мод а смяна :)
Sugar4o
17.05.04 г., 10:32
честно казано не съм си играл с таква водно, но предполагам че каквито са щуцерите такива са и каналите вътре в блока
което прави безпредметно слагането на по-големи щуцери
незнам колко е мощна помпичката, но си мисля че ако се сложи по-мощна би могло да му се вдигне малко перформънса.
видях че са внесли 400литрови помпички (супер дребни) на 12 волта. Погледни характеристиките на вградената и ако са под 400 литра и под 0.6 напор мисля че ще си заслужи експеримента:)
успех
мерси Sugar4o ще опитам ама къде да ги намеря тези мопички и колко пари горе-долу да ги търся да не се прецакам някъде че не ми се дават супер мн пари и още един въпрос ако сменя оргиналните маркучи с други малко по-голямо сечение нали няма да има пробел че тези ми изглеждат кофти и ми се ще да ги сменя :)
Авторски права на vBulletin