PDA

Виж пълна версия : София: Търси се интернет програмист

Siemens
15.05.04 г., 12:19
фирма ТамиУЕБ търси интернет програмист с: PHP
MySQL
HTML с поне 1 година професионален опит. Плаващо работно време.
Изпращайте автобиографии на jobs@tamiweb.com

danailkiller
16.05.04 г., 22:47
Хмм... плаващо работно време... а на хонорар?

Мои неща можеш да видиш на сайта ми (http://goldenorbs.curvedspaces.com).

Siemens
16.05.04 г., 23:22
Виждам, че не си от София и всъщност няма как да работиш тука. За сега търсим човек, който ще работи в офиса. Ако нещата се променят ще се обадя.

Bloody
25.05.04 г., 20:34
В такъв случай какво имаш предвид под плаващо работно време?

Siemens
25.05.04 г., 20:45
Означава, че трябва да направи през седмицата 25 часа в офиса. Може да ги прави както иска в различните дни. От колкото до колкото иска часа.

Grent
25.05.04 г., 20:56
Ориентировъчни пари ? Знам че по принцип не се казва, но мисля че ако са добро предложение ще възбуди доста повече интерес.

Siemens
26.05.04 г., 19:28
Не мога да кажа пари, защото не търсим хора, които идват при нас, напускайки си предишното работно място , само заради пари. Трябват ни хора, които искат да работят това. А заплащането ще е според знанията и скоростта, с която може да работи конкретният човек.

Bloody
26.05.04 г., 21:21
Аз съм леко зле откъм свободното време в момента, иначе проявявам интерес попринцип ;)
С какви проекти се занимавате като цяло?

fory
28.05.04 г., 00:07
Аз съм доста скептично настроен към такива предложения, особено когато става дума за да работи в ОФИСА.

А договор и осигуровки приятелю? Как се казва фирмата? Как ще се заплаща? На час ли на какво ли?

А и ако някой не дойде заради повече пари във ваща фирма, защо да дойде, заради хубавата ви секретарка ли?:)

п.с. Скептично съм настроен защото работих преди време за такава фирма, която на мой гръб печелеше 6 пъти повече от колково аз получавах. Надявам сте да сте сериозни де.
Чакам отговор на въпросите по - горе.

Siemens
28.05.04 г., 00:14
1.фирмата се казва ТамиУЕБ - видно е от email-a, който съм дал.
2.можеш да сключиш и граждански и трудов договор.
3.Заплаща се на месец.
4.Всеки сам избира причините да смени една работа. Сега не ми се пише повече...
Други въпроси не видях.
И недей с такъв тон...