PDA

Виж пълна версия : Варна: предлагам работа на автомивка

Pa3KaTaH
11.05.04 г., 19:57
- стаж НЕ е нужен

- работа в обучен екип / `car care` не се отнася само до минаване с прахосмукачка, има пастирания полирания и т.н. /

- аванси и т.н.

- коректност от страна на работодателя

- достъп до парите!!! / парите се дават на ВАС, което осигурява много по голям шанс за бакшиш (за работилите това им е ясно какво значи)/

- бакшиша е личен и не се дели по равно с целия екип / ако сам сте направили колата и т.н., инак се дели между хората, работили по колата /

- работата НЕ Е сезонна

- добро заплащане! / НЕ отговарям с ТОЧНИ цифри на запитванията, твърдо + % е /

- желателно е да не ви предстой близките месеци влизане в казарма

- предложението се отнася и до момичета / действащата шефката е жена, няма да има сексуален тормоз на работното място, освен ако не сте чалга певица :D /

- търсят се повече хора

- мивката е закрита, зимата се отоплява, като към нея има и барче с топли напитки и т.н., имате безплатни квоти за консумация на ден за тях

Намира се срещу завод `24 май`, до сервиз `Лада-Жигула`

въпроси, коментари и т.н. тук или на ПМ

Pa3KaTaH
19.05.04 г., 00:36
айде бре хора,
направете услуга не на мен или на вас, а на ваши приятели - помогнете им да си изкарат хляба :rolleyes:

Ventzo
22.05.04 г., 17:59
Razkatan , az sym nawit , ama samo za lqtoto ako move ?! Wse pak ako w hotela na edin moj priqtel ne stane za miq` na `inii ili w edin indijski restorant na zlatnite na bara da imam o]e wyzmovnosti ... Ako e wyzmovno da rabotq samo lqtoto - swoboden sym ot 20 iuni natatyka do 15 septemwri.Prati mi PM `e i bez twa spamwam sq s toq post.

Pa3KaTaH
23.05.04 г., 13:27
според мен не спамиш

да, можеш

като решиш прати едно ПМ да ти дам телефон да се чуем

Ventzo
23.05.04 г., 16:12
Da si naqsno s towa `e sym na 17 i nqmam opit s takawa rabota.Tezi dni ]e si izkaram medicinsko i ako trqbwa drugi dokumenti i ]e ti pratq PM.Towa e zasega.

Public_enemy
26.05.04 г., 14:41
Pa3KaTaH като свърша училище се ти пусна едно пм да се разберем за условията и т.н. Пиша тук за да ме имаш предвид (ако си ме забравил де).

Pa3KaTaH
26.05.04 г., 17:45
който когато реши да се информира да ми пише на ПМ,

ще дам телефон да се чуем/видим и така :)

както съм писал - повече от един се търси, така че ще има за ВСЕКИ с желание да работи

Pa3KaTaH
29.05.04 г., 13:45
има промяна в условията

те са

- ученици не се наемат,
освен ако нямат стаж като мивкаджии,
както и такива, които им се бачка за 1 месец !!!!

аман !

пуста безработица имало... къде е има бе хора????????? :(

Public_enemy
19.06.04 г., 20:43
Това означава ли че не мога да бъда нает за работа през лятната ваканция, въпреки че съм на 18 години?

Pa3KaTaH
05.07.04 г., 18:00
е ?

май нямате безработни приятели? :rolleyes:

Ventzo
05.07.04 г., 22:45
Razkatan , molq te ako znae[ ne]o za sezonna rabota za 17 godi[no mom`e kakwoto i da e mi pi[i na PM.

Pa3KaTaH
08.07.04 г., 00:03
под 18 годишни не можем да си позволим да наемем,
и на нас не ни харесва това, но просто 10000 документа, 10000 текси и 10000000 проверки ще има... сори... :rolleyes:

Pa3KaTaH
22.02.05 г., 22:00
052 / 370 747,
все още се търсят хора ...

за въпроси или на телефона или тук или на пм или където ви е удобно - стига да ви се работи или да имате приятели, желаещи да работят... :rolleyes:

hbk
27.02.05 г., 18:57
off topik
Heh, Razkatan, to bezrabotica w Warna ima samo za tezi deto ne im se raboti, ili za tezi koito predpo`itat da imat ot nqkyde 2 lewa na den za cigari i kafe w kafeneto, wmesto da rabotqt za 12. Fakt e, syvalqwam, `e `ak sega go razbira[. Predwid razqsnitelniq harakter na posta, ne smqtam, `e e spam
Ina`e ]e dojda da q widq, `e tazi deto e do "Bosfora" wze da me drazni ne]o
:cool:

Pa3KaTaH
15.04.05 г., 12:42
два месеца по късно - все още търсим :rolleyes: :rolleyes: :(

HEPBAKA
20.04.05 г., 18:55
За варна става въпрос, нали ? Щото не си писъл в поста, но пък се предполага от твойто местожителство ...

Ако пък е за София, значи от мен имаш 3ма със стаж, даже 4 !

Pa3KaTaH
20.04.05 г., 21:21
За Варна става въпрос :)

Ако някой колега от София пита за работници ще ти пиша веднага :)

Ventzo
23.04.05 г., 22:33
Вече съм на 18, но отново мога само за сезона.
Ако става супер.

Pa3KaTaH
25.04.05 г., 12:54
Оставил съм по-горе номер, позвъни и им кажи, че се обаждаш за обявата за работа, след което обясни на жената от кога до кога можеш да работиш и тя ще реши :)

Успех :)

edit 16.06.05
все още се търсят хора, няма да ъпвам темата за сега, но се търсят ;)

Pa3KaTaH
02.08.05 г., 15:21
Все още се търсят хора.... :)