PDA

Виж пълна версия : Abit KV8-MAX3

GeniusLoci
09.05.04 г., 18:06
Ревюто може да прочетете ТУК (http://www.hardwarebg.com/reviews/abitkv8max3/1.html)

Kaloyanski
09.05.04 г., 20:52
Отново гуд жоб :D

Simbon4o
10.05.04 г., 02:10
кога ще тествате nForce2 250?

GeniusLoci
10.05.04 г., 02:15
Ми...като се появи и у нас..което май няма да е скоро :(

suren
11.05.04 г., 02:11
GL похвално е че правиш тези ревюта и ние разбираме за тези нови дънни платки така да се каже от първа ръка и поне знаем, че не си писал някакви измишльотини спонсорирани от някоя фирма.
НО може ли малко да си изчистиш стила на писане откъм правописни или по-скоро печатни (ако мога да кажа така) грешки. Защото ми развалят удоволствието от четенето на иначе хубавите ревюта, които пишеш.
Разбирам, че имаш много работа и че тези материали са ти странична работа, обаче според мен им трябва точно един прочит за 15 мин. (като се има предвид обема им), за да се забележат дразнещите грешки.

Без лоши чувства, продължавай да правиш ревюта, защото ми се струва че в БГ сайтовете май само ти и Моллов се занимавате с това насериозно :)

Kaloyanski
11.05.04 г., 15:32
Не цитирам точно, но точно Loci казваше нещо от рода на "няма пълно щастие" ;)

GeniusLoci
11.05.04 г., 16:14
Хехе...не, обикновено ден или два след като ги пусна започвам и да ги оправям, но сега просто тествам вече друго и нямам време.
Май трябва да си поиграя, в първия момент не ги забелязвам ама сега вече и на мен ми се набиват на очи..а бъркам основно по навик - в другата работа си имам редакторка и ..абе навиците знаете как се променят :(