PDA

Виж пълна версия : СОФИЯ: Търси се човек за компютърен сервиз

Tedy
06.05.04 г., 20:55
Това го написах преди време, но още е валидно.
1. В Компютър 2000 си търсим човек за сервиза. Да може да ремонтира монитори и захранвания, в общи линии да го е правил, не да се учи тепърва. Хубаво е да разбира и нещо от хардуер пък постепенно ще си навлезе в нещата, но важното е със захранванията и мониторите да е наясно.
За пари нищо не мога да напиша конкретно, но не е за някакви колосални суми, трябва да си говори с шефа.;)
Моето ICQ e 78498686 (Теодор), tgeorgiev@computer2000.bg, телефона на фирмата е 971 23 86, който и да вдигне да поискате информация, предполагам че ще ви свържат с някой, който е наясно.
Тази "обява" е неофициална и си е моя инициатива.
П.С. Всъщност обявата я има и на сайта на фирмата, сега видях, но обяснението там си е малко бла, бла и не е много точно.

2. Освен това си търсим и търговец с опит в бранша, за да движи всичко свързано с дъната и може би видео картите, от вноса (вкл. доста от решенията като какви модели и т.н.) до продажбата.

F-15E
07.05.04 г., 13:15
За второто съм навит ако имате поделение в Бургас.
400 лв.основна заплата мисля че ще е нормално.??? При 8 часов работен ден 5 дни седмично. И не само за дъна и видео карти ами и всякакъв hardware.

Имам човек за тази длъжност. Пиши ако си съгласен с условията.

Tedy
09.05.04 г., 20:36
Нямаме поделение в Бургас.
За заплатите може да се говори само с шефа.
За второто със сигурност заплатата би била обварзана с оборота и би била доста прилична, ако е опитен човека и знае какво да внася.

ljubo87bg
10.05.04 г., 13:14
Аз също се интересувам от втората длъжност - следя пазара и знам какво се търси. Живея в София, така че няма да е проблем за мен.
Обади ми се на 0887784698 след обяд или на 028658961 да ти обясня нещо друго, ако те интересува (или ако искаш да ме наемеш направо).

gtzvetkov
10.05.04 г., 13:36
Originally posted by Tedy
2. Освен това си търсим и търговец с опит в бранша, за да движи всичко свързано с дъната и може би видео картите, от вноса (вкл. доста от решенията като какви модели и т.н.) до продажбата.

Също съм заинтересован от втората оферта, можеш ли да дадеш повече подробности?

Tedy
10.05.04 г., 21:53
Ами лошото е че и аз нямам много повече информация. Това, което съм написал е в общи линии всичко, което знам. Важно е човека да е опитен, каква свобода на действие ще му се даде не знам, нито каква заплата или колко пари ще може да върти. Няма обява за тази длъжност. Ако някой е желаещ, мога да го запозная с шефа и да се разбере директно. Ако разкарването може да звънне директно в фирмата- телефоните ги има на сайта www.computer2000.bg и да търси шефа- Станислав Костадинов и да каже, че аз съм му казал, че си търсим човек(по-добре отколкото че е от форум, все пак обиавата я написах тук неофициално)

Tedy
10.05.04 г., 22:01
Originally posted by ljubo87bg
Аз също се интересувам от втората длъжност - следя пазара и знам какво се търси. Живея в София, така че няма да е проблем за мен.
Обади ми се на 0887784698 след обяд или на 028658961 да ти обясня нещо друго, ако те интересува (или ако искаш да ме наемеш направо).
Значи да уточня: За наемането изобщо не зависи от мен.
Аднах ти ICQ пиши ми най-лесно на него, че ме е срам така да звъня на непознати:)
И със сигурност се търси опитен човек, щото оставам с впечатление, че си малък на години и не знам дали си работил подобно нещо.

ljubo87bg
11.05.04 г., 12:35
Originally posted by Tedy
И със сигурност се търси опитен човек, щото оставам с впечатление, че си малък на години и не знам дали си работил подобно нещо.
mi ne sym, no ]e ti pi[a na aisik'

Tedy
12.05.04 г., 11:44
Добре пиши ми на ICQ.

Мисля, че вече не си търсим търговец.

ErOx
13.05.04 г., 21:21
търси ли се още сервизен техник ?
какво се иска за монитори ? не разбирам от монитори , настройки от тримерчета да но с поялника в монитор не.

иначе хардуер и софтуерна поддръжка съм ок
ако ще съм ви от полза нека да разбера.

Tedy
14.05.04 г., 01:12
Трябва ни точно човек за с почлника в монитора и изобщо да е много наясно с електрониката. От компютри може и много да не разбира даже.

Tedy
04.06.04 г., 12:40
Хайде бе момчета, няма ли някой на ти с поялника?
Продължаваме да си търсим човек. Да разбира от електроника, да може да ремонтира захранвания и монитори. Познанията по компютри са бонус.