PDA

Виж пълна версия : СОФИЯ: Предлагам работа: дизайн и предпечат

job2004
05.05.04 г., 12:25
Във връзка с разширяването на дейността, рекламна агенция търси да назначи:

Специалист: дизайн и предпечатна подготовка

Брой позиции: 2 на пълен работен ден.

Изисквания към кандидатите: Минимум 3 години опит в областта на предпечатната подготовка. Много добро познаване на продуктите: QuarkXpress, Photoshop, CorelDraw. Комуникативност и навици за работа в екип.

С допълнително предимство, ще се ползват кандидатите с: Завършено художествено образование. Познания в областта на печатните процеси (офсет и сито печат).

Ние предлагаме: Възможност за професионално усъвършенстване. Работа в екип и приятна атмосфера. Стимулиращо възнаграждение.

За кандидатстване изпратете: CV и мотивационно писмо на e-mail: job2004@mail.bg

dada
05.05.04 г., 20:44
Обявата е пусната от мен. Ще отговоря на всички ваши въпроси и преположения, след което, ще помоля модератора да изтрие вашите оффтопик съобщения и по желание да заключи или изтрие темата.

nomater: Причината да се използва новорегистриран e-mail е, че не желая излишно да тъпча пощенската кутия, която ползвам за кореспонденция с клиенти (и без това е претоварена). Втора причина е нежеланието ми, служителите във вирмата да знаят за това интервю. Третата причина е, че нежелая конкурентните ми фирми да имат информация за същото. Четвърта причина е нежеланието ми в продължение на една година след интервюто да продължавам да получавам спам от измислени агенции по заетоста и още по-измислени фирми и фирмички занимаващи се с пазара на труда (личен опит). Пета причина е, че мога да спра постъпващите CV-та, когато си пожелая, да ги сотрирам и обработвам и т.н.

Tarambuka3500: темата по никакъв начин не противоречи на правилата на форума! Ако мислиш, че не е така, моля опровергай ме!

NoDude!: Фирмата ми си има собствена страница, плаща си хостинг и т.н. Но нежелая хората кандидатстващи за работа, да знаят къде точно кандидатстват. Имам си причини за това и мога да ти ги обесня на П.М. ако желаеш.

misty: виж отговора за Tarambuka3500

Demonaz: Аз пък имам 15 годишен стаж. Ако си толкова добър, ела да те пробвам. Да, 1000 лв. ако можеш да си ги изкараш, ще ти ги дам. Ама първо искам да седнем двамата един до друг с еднаква задача и ти да ми докажеш, че можеш да се справиш по-добре от мен! О.К.?

tonio: е тука моето момче/момиче много грешиш. Първата ми работа след назначаването на нов човек в моята фирма е да го вкарам в печатница, за да види до какво могат да доведат глупостите които е сътворил и колко много НЕзнае.

Нещо да съм пропуснал?

Simbon4o
08.05.04 г., 02:00
за софия ли става дума?

dada
09.05.04 г., 15:35
Simbon4o: Да.