PDA

Виж пълна версия : HP PhotoSmart 435 vs 635

Spedge
01.05.04 г., 00:30
Някакви впечатления от тези две апаратчета ? Ясно е че неможе да се очаква нещо кой знай колко добро на тази цена но толкова позволяват възможностите за сега... в краен случай ще се чака за hp 735 или ако може да се намери на добра цена от някъде canon a60... но все пак искам да знам някакви впечатления от тези две апаратчета и кое е по доброто...

Spedge
02.05.04 г., 23:47
кво става никой ли не е чувал за тези модели :(

ErOx
03.05.04 г., 00:01
просто не е тук мястото , защото на тези апарати няма как да им се вдигне честотата или да им се направи волтмод :D

Spedge
03.05.04 г., 00:03
да... мислих къде да е сложа тази тема и понеже не видях подходящ форум, реших да потърся други теми за цифрови апаратчета къде са поствани... е повече бяха тука... реших и аз тука да е постна :)
ти какво предложение имаш ?!:rolleyes:

ErOx
03.05.04 г., 00:10
Originally posted by Spedge
да... мислих къде да е сложа тази тема и понеже не видях подходящ форум, реших да потърся други теми за цифрови апаратчета къде са поствани... е повече бяха тука... реших и аз тука да е постна :)
ти какво предложение имаш ?!:rolleyes:

Общи приказки
Всичко останало, което не е за процесори и овърклокинг :)

Demonaz
03.05.04 г., 00:43
Айде глупости сега. Колко теми се пускаха наскоро в този раздел на форума. РаЗКаТаН има много добро апаратче на Кодак. В най-скоро време мисля да се сдобия с него. в крайна сметка има и много добри отзиви и от НР 735. За тези двата нищо не мога да кажа, но има доста теми които биха те насочили. За тези пари Канон няма.

Spedge
03.05.04 г., 01:01
да ясно ми е. в краен случай ще взема canon a60 но първо искам да знам за тези два модела... добри ли са какви са... гледах снимки от hp635 бяха доста добри... честно казано снимките които гледах(от сайта steve digital cameras нещо такова) където бяха направени едни и същи снимки с hp635,735 i canon a60 тези на 635 бяха най-добри... зависи естествено под какъв ъгъл са снимани нещата, по кое време и т.н. но все пак това беше което видях...

Az4o
03.05.04 г., 01:07
Spedge
Преди 2 седмици си търсих Канон А60 обаче се оказа че го няма никъде ! Обиколих целия Пловдив, ходих до Кантек и навсякъде ми казват, че е изтеглен от пазара поради някакви проблеми на Канон !?!? Както и да е успях да сглобя някои друг лев и взех А70 :bow:
Та исках да кажа, че е възможно да не откриеш А60 ...
Все пак успех при покупката !

Spedge
03.05.04 г., 01:12
да чуя само от някой, който има hp635, или е виждал снимки от него, нещо хубаво и веднага го взимам. канона със сигурност ще е по-добър но на мен ми трябва просто ей така да си снимам... не ми трябва супер добро качество... трябва да се бъркам със 100-150лв отгоре за канона...

METALMEN
03.05.04 г., 01:40
Или Канон А60 или Сони П72.
Ама са си повече парички от 735.

В България това има. Сонито е с по-голяма матрица, но и с леко по-съпа памет. :-)

ILF
03.05.04 г., 02:04
Отиди на http://photo-forum.net
Междудругото от понеделник се чака падане на цената на КанонА60 на 339лв.-информацията е пак оттам.Виж също и самсунг V4-очаква се на цена 499лв.Всичко това в Техномаркет,с ДДС.Самсунга е с Сони матрица1/1.8,Шнайдер оптика,има и пълни ръчни настройки и има много по-малко шум от КанонА60.Все пак разликата е 150лв,които ще ти потрябват за допълнителна памет!

AriesV
03.05.04 г., 04:19
Купих си Канон преди няколко дена от Деком. Не разбирам за каква разлика от 150 лева говориш, като А60 е от порядъка на 450 лева а V4 на самсунг тепърва се очаква да стане 500.
Канона може и да падне на 340 лева, ама това ще са последни бройки и ще се разграбят като топъл хляб.
Ще повярвам, че Самсунга прави по малко шум от Канона, когато вида професионално направено ревю за този фотоапарат в което това личи (за сравнение виж http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/CDISPLAY.HTM)

Originally posted by Spedge
да чуя само от някой, който има hp635, или е виждал снимки от него, нещо хубаво и веднага го взимам. канона със сигурност ще е по-добър но на мен ми трябва просто ей така да си снимам... не ми трябва супер добро качество... трябва да се бъркам със 100-150лв отгоре за канона...
Огледай внимателно и останалите неща на фотоапарата. Как снима на светкавица (използва се при почти всички снимки в домашни условия), как хаби батериите (слабо място на някои НР), функционалност на менюто.
Обърни внимание върху скоростта на фокусиране, както и на това, колко време минава от натискането на спусака до реалното заснемане (да не стане така, че просто ще си снимаш краката и асфалта), колко време минава между две снимки на светкавица, има ли ръчни настройки и т.н.

Едит: Погледнах ревюто на 635 при стив и мога да кажа, че с този малък чип (1/3.2") ще имаш доста неприятности при лоша осветеност. Ръчните настройки също куцат. Записваш снимките в ДВА формата - 1600х1200 и 600х480, т.е. на практика ти остава само 1600х1200.
Разгледах и снимките и тези правине с А60 определено са по-добри.

[Mod. Edit] (ХристоС.) - Следващия път, когато имаш да добавиш нещо и никой не е писал след теб, ползвай бутона "edit". Също така, цитирай само ако конкретнияt post, който имаш предвид, е последван от други и не е ясно на кого точно отговаряш.

ko4
14.08.04 г., 03:06
моля някой ако има поглед върху качествата и недостатъците на Samsung Digimax 250 ,да сподели своите виждания за него и дали hp photosmart 635 е по добра инвестиция от него.

hunt3r
15.08.04 г., 00:26
Имам Hp 635 и въпреки че е само 2.1 мегапиксела прави страхотни снимки :) . Ако нямаш мн пари зимаи това !

Ilian359
15.08.04 г., 10:22
От всички изброени бих предпочел 435, защото снима най-бързо, а за мен това е важно. Не мога да накарам някой да не мърда сума ти време, докато апаратът ми се натутка да щракне.
Canon правят хубави снимки, но са супер бавни.