Виж пълна версия : Издирва се клокър.
A--Viper
30.04.04 г., 00:12
За тези трите бройки:
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=28420
Изискванията са да има базата за клока (добро охлаждане, дъно и рам). Солидна база от познания. Малко свободно време и желание за бира с мезе (от мен :) ), както и компанията ми !:).
ХристоС.
30.04.04 г., 00:22
Човече, бих се заел с начинанието. Weekend-а ще си бъда в София и би трябвало да ми остане достатъчно време да тествам. Тестовете ще правя на stand със Volcano 11+ 2х Duct Moded, DFI LanParty NFII Ultra B и RAM... с моята HyperX PC2700 или с друга по-добра (BH-5 чипове). Захранването вероятно ще е Fortron 300W или нещо от този калибър, че ме мързи да си разнасям Enermax-а, много добре съм го "вкопал" в кутията (но ако много държиш, ще го "изтръгна" от удобното му местенце).
A--Viper
30.04.04 г., 00:24
Звучи супер ще си намеря някакав оборотен дурвон, че 2100+ е на моята машина и не искам викенд без ПиСи. Нали може да гледам и задавам тъпи въпоси :rolleyes:
За енермакса не държа, то като се клоква няма да има кой знае какво да се храни от него (като ЦД-та и етц.) :).
ХристоС.
30.04.04 г., 00:27
Ами... няма поводи да не може. Само дай някакъв телефон на PM, та като пристигна утре да ти звънна и да се разберем, а може и на ICQ (номерът го има в профила с данните ми).
P.S: Бира не пия. Храна не консумирам. Подкупи не взимам.
Авторски права на vBulletin