PDA

Виж пълна версия : Има ли някой фотоапарат Sony DSC-P32 ?

Rear Admiral Floyd
12.04.04 г., 12:45
В момента го продават в Технополис за 399 лв. което ми се струва доста евтино. Гледах снимки по разни ревюта, но нещо им нямам доверие - прекалено са професионални.

Молбата ми е - ако някой има такъв фотоаоарат - нека да пусне една-две снимки от него, ако може (дано не ставам прекалено нахален) - на дефаулт настройки, на изкуствена светлина и в макро режим.

Общо взето трябва ми апарат с който да снимам компютърни компоненти и аксесоари. Преди време пробвах с Canon A300, но нещо не се сработихме с него. В момента се мъча с един фотоклип DM334, и съм успял да превърна всичките му дефекти в ефекти, но ми се ще да имам нещо по-безпроблемно.

OgiDogi
12.04.04 г., 13:38
Аз имам такъв, купих го преди половин година за 480 лв. Прави супер снимки - снимах вътрешността на компютъра и вентилатора на процесора все едно е спрял, а всъщност се върти с 4000 об/мин. Снимката обаче излезе 1.4 МВ и не мога да я кача на сървър (поне на free.bol.bg 5-6 пъти не стана, да им таковам мамата за 10 МВ трафик:
"free.bol.bg file manager
No file(s) selected for upload, no changes made").
Има различни режими на снимане, в зависимост от осветлението - слънчево, облачно, обикновена лампа и луминесцентно осветление.

DEATH
12.04.04 г., 17:26
За на лампа да си кажем истината въобще не работи баланса на бялото.

woynoff
12.04.04 г., 17:40
ми аз пък съм доволен от олимпус за сонито нишо не моа ти
кажа. от друга страна пък този който имам е 4000Z и е 1000
кинти в амперел в момента. имат едно с-150 за 400 кинти но
го не знам как снима. а иначе тоя праи мноо добри снимки,
та може и с-150 да има прилично качество.знам ли.

Rear Admiral Floyd
12.04.04 г., 17:50
Аха... то ясно че с апарат са 1000+ лева ще правя чудеса, ама на мен повече от 400 ми се свидят.... пък това Сони на времето много го хвалеха....
Баланса на бялото ми е важен, но не повече от фокуса и добрата експозиция при изкуствена светлина....
Май ще трябва да проверя дали в технополис дават да се правят пробни снимки...