Виж пълна версия : Windows 2003 на 256 RAM?
edifice
08.04.04 г., 03:19
Ще върви ли вин 2003 на 256 ДДР 400 добре или ще влачи? И изобщо този вин по-стабилен ли е от XP-то ли е ? Някой ,който вече го е сложил ако може да изкаже впечтления
Самата OS ще върви без никакви забележки, по-нататък вече зависи ти какви програми ще ползваш. Ако ще го ползваш за сървър, има смисъл да питаш дали е по-стабилен, ако ще е на домашното PC - не. 2003 най-малкото е по-съвременна OS, но не е ориентирана към домашния потребител.
Аз съм със 256MB DDR333. Не виждам никаква разлика от гейменето под XP и 2003. Пускал съм и тестове и няма разлика.
Проблема му, е че не абсолютно всички програми тругват под него. При мен лично не тръгнаха Norton Antivirus 2004 (и затова сега съм с Corporate Edition) и PQ Magic.
Доволен съм от него, можеш да си го направиш и за домашно ПЦ без проблеми. Аз го ползват и като сървар и като домашно.
Много доволно. Всеки има право на избор и вкус.
Softman
08.04.04 г., 23:56
Originally posted by edifice
Ще върви ли вин 2003 на 256 ДДР 400 добре или ще влачи? И изобщо този вин по-стабилен ли е от XP-то ли е ? Някой ,който вече го е сложил ако може да изкаже впечтления
Duron 600, 256 MB PC133, 160GB HDD, 4 NIC - без абсолютно никакви забележки !!!! Използва се за FTP/HTTP/SMTP/POP3 съсрвър, като отделно са шернати няколко ресурса които се използват доста често !
Само проблема при мен е че не съм премахнал активацията и засега не успявам да намеря начина за това !
Много стабилна ОС, и слава богу че Майкрософт се окопитиха и представиха тази ОС, защото XP е абсолютно изолиран на тема сигурност... а 2003 възражда сигурноста която беше и е на перфектно ниво от страна на 2000 S и AS !!!
Но едно е сигурно - ако нямаш достатъчно ресурси забрави за игрите... Впрочем дори по-подразбиране 3D усорението е изключено в 2003 ! Все пак това е сървърна ОС, а за заклетите геймъри - WinXP !
The Penalty
09.04.04 г., 09:57
Originally posted by Softman
...и слава богу че Майкрософт се окопитиха и представиха тази ОС, защото XP е абсолютно изолиран на тема сигурност... а 2003 възражда сигурноста която беше...
Ти като ги редиш тия, можеш ли да се мотивираш?
Иначе по темата: 2003 върви на 256 мегабайта (като уъркстейшън) без абсолютно никакви забележки.
Върви по добре отколкото XP на същите мегабайти
Авторски права на vBulletin