PDA

Виж пълна версия : Презентация:www.case-mod.hit.bg

drunkenever
07.04.04 г., 13:36
www.case-mod.hit.bg

Моля дайте си впечатленията от сайта.
Все още не е изцяло завършен, моля дайте някакви препоръки
(Снимките в Галерията се виждат като се натисне в/у тях.Проблема е че чакам да ми отпуснат още място и не съм качил всички файлове)

j`e`k`o
07.04.04 г., 13:49
оо, сменил си дизайна. Това вече май е версия 3.0 :) Ти още преди 1 година го пусна тоя сайт, нали :) Сега най ме кефи. Добре е, но оправи линк-а към мода за Mouse Pad-a и "Свали всички картинки от галерията от тук!". Иначе сайта е добър. трябва сега и потърсиш малко БГ модове :)

bay_ignat
07.04.04 г., 14:58
много добре като дизаин ама иначе :rolleyes:
Най ми харесаха раководствата то верно нема нужда да се дават много обяснения ама с по 2 реда :(

Rear Admiral Floyd
07.04.04 г., 18:14
Яко !
Тичам да се регистрирам във форума :)

bay_ignat
07.04.04 г., 20:45
Originally posted by Rear Admiral Floyd
Яко !
Тичам да се регистрирам във форума :)
може и ръководство да на пишеш за това как се прави плексигласова кутия.
Още от сега си го представям снимка на кутията от доло коментар "ето така трябва да изглежда.това е аре успиех???" напълно в ситла на този саит

Grim Reaper
07.04.04 г., 22:07
Приателю сайта ти е много-добър но ти куцат ръководствата за да не ти се налага да ги променяш напиши няколко статии за повтарящите се процедури в различните модове като рязане на ламарина и плексиглас напиши и какви инструменти са необходими така този който реши да модва ще си прецени какво му е необходимо и дали изобщо е достатъчно сръчен да се справи.

Veseliq
08.04.04 г., 14:25
Вярно е - просто например боядисването на CD-ROM как е описано не е истина. Много куца всеки, който не е правил нещо подоно изобщо няма да разбере за какво става въпрос !

едит: Срам ме е като гледам как съм писал преди 9 месеца, та си оправих грешките :D

Rear Admiral Floyd
08.04.04 г., 23:19
Ееее, вие го изядохте човека с парцалите. Той сам си казва че сайта не е завършен, предплоагам това важи и за статиите на него, какво искате ?
Градивната критика е едно, заядливата такава е съвсем друго.
Колкото повече сайтове за модинг има в БГ пространството толкова по-добре.
Имам обаче една ОСНОВНА забележка - като се превеждат ръководства е добре да се внимава с термините - неща като :
LED лампи, Поялник и желязо за поене, Ножица за жици, "пластмаса" (вместо плексиглас) освен че са смешни са абсолютно недопустими за всеки сериозен сайт.
Също така, използването на "АЗ" при очевиден превод (да не говорим че автора никъде не е споменат) е крайно некоректно. А и смешно - в изречения като "Аз ползвах 3mm LEDs от coolerguys.com"

nplus
26.02.05 г., 20:06
Сайта от скоро го няма...Защо?

Veseliq
26.02.05 г., 21:02
Абе човек, извинявай ама за какъв чеп подяволите вдигаш тема на 9 месеца, на който автора е регистриран преди 14 месеца и има 22 поста (тоест явно не пише тук) :conf:

nplus
26.02.05 г., 21:23
Защото се учудих къде отиде сайта, не за друго.

lord_nook
27.02.05 г., 00:19
не работи саита
качи го в atspace .com
поне се вижда отсякъде