Виж пълна версия : FYI GPRS with T-mobile in USA
Пляс t-mobile ме удари в земята. Не зная какви са цените за gprs в България, но като видях цените на разговорите горе-долу мога да предположа, че ще е сходно дране и за gprs. Просто ме впечатлиха цените тук и няма лошо да споделя за да знаете и вие.
Не съм много в час още, но... за gprs който ползвам само от телефона т.е. internet access струва $5 на месец и трансфера е unlimited. Ако искам да го ползвам телефона и като wireless modem добавям още $15 месечно т.е. общо $20 стават и пак трансфера е unlimited. Еми тва е.
Звучи прекрасно, но в България не е така. За сега се предлага само от МобилТел, а цените не са за всеки :(
The Bandit
07.04.04 г., 14:35
Ами бравос, много евтино излиза.
При Мтел в момента, за тия 5 $ ще получиш........... 450К месечно internet достъп през телефона, а 20 $ ти стигат за около 15МВ трафик месечно през телефона като wireless modem :rolleyes:
Ilian359
07.04.04 г., 17:49
Не съм много сигурен, че е така. Имам братовчед, абонат на T-Mobile USA и последния път като се видяхме (есента) от него чух доста различни неща, конкретно за GPRS. Ти сигурен ли си, че за тия $20 получаваш GPRS, а не CSD?
Lyubo_lvl
07.04.04 г., 18:48
При T-Mobile Австриа за 7 евро получаваш 10 МБ месечно, след това - 1евро/МБ (става дума за GPRS/UMTS)
Сигурен съм - ползвам го. Аз мислех, че са се объркали като ми казваха тези цени, толкова невероятно ми прозвуча. Говоря за днес. Не зная какви са били цените есента.
Абе в България просто като ми казаха, че за 15 лева с прима от мтел мога да говоря горе-долу 15 мин и ми прилоша. Това е не кожодерство ми и аз не зная как да го нарека, и това при условие, че ползвам само тяхната мрежа. Абе... нали да :-(
Lyubo_lvl
08.04.04 г., 11:09
Originally posted by JoZ
Абе в България просто като ми казаха, че за 15 лева с прима от мтел мога да говоря горе-долу 15 мин и ми прилоша. Това е не кожодерство ми и аз не зная как да го нарека, и това при условие, че ползвам само тяхната мрежа. Абе... нали да :-(
Малко офтопик, ама и аз съм разочарован от ценовата политика на GSM операторите в БГ. За пример тук T-Mobile пусна тарифа Релекс - плащаш 17 евро месечна такса и получаваш 1000 (хиляда!!!) минути месечно безплатно вътре в оператора. При останалите оператори положението е малко по-различно - 1 цент/минута :) .
Ами аз на t-mobile в USA плащам $50 месечно за неограничен брой sms (изпращане, получаване), безплатно говорене по всяко време с всеки t-mobile cell phone в USA, безплатен roaming навсякъде на територията на USA (т.е. във всички щати), free long distance (то и в България няма, но тук по принцип има такава екстра ако говориш извън своята зона), безплатни нощи (от 21ч. до 7ч.) и безплатни weekends (говориш с когото и където си поискаш в USA безплатно), безплатно AIM от телефона по всяко време, 600 мин месечно безплатни разговори в останалото време. Ако надхвърля тези 600 мин, всяка мин отгоре ми се таксува по $0.40, но се внимава и проблем няма. По принцип плана ми е $40 и плащам $10 за тези free t-mobile to t-mobile any time, unlimited sms и aim chat. Този пакет за $10 беше на промоция и в момента не го предлагат. Казва се buddy time.
В интерес на истината такъв готин план никога не съм имал до сега. Преди това бях към cingular на не лош план, ама в сравнение с този, всеки друг ми се струва лош.
http://www.t-mobile.com/plans/NationalRatePlanDetails.asp?PlanID=3222
Не знам как не фалират немците тук с тези планове, но повечето cell phone providers тук предлагат сходни неща на сходни цени.
Авторски права на vBulletin