MooN_WiND
06.04.04 г., 15:39
Проблема се дели на две всъщност. Едната част от проблема, е че когато включвам ПК и всичко се зареди и се опитам да си пусна примерно уеб броузера , само мишката реагира и й се показва чесовничето, но само това. Харда не мръдва и чак след около 3-4 минути програмата се зарежда и вече всичко си е ок... Странното, е че си го прави когато си поиска... с изключение, когато кабелния модем не е вързан. Тоя бъг почна да се появява след като се борих с една програмка за клавиатурите на Компак, не щеше да варви като хората... клавиатурата беше УСБ... както и да е вече няма и следа уж от тая програмка и клавиатурата:D. Модема е на Scientific Atlanta Уебстар SPX100, нет провайдер са ми варненските не#адърници от МиНЕТ (MNET), а OS e бъгавото творение на Бил Гей Windows XP SP1.
Така другата част от проблема, е че модема , ей така , без никва причина (нито нет-а намалява, нито нещо спира) се рестартира самичак... де що има други усери все нямат подобен проблем.....
Та се надявам някой да може да ми помгне с решението на въпроса без да се налага формат. Благодаря че ме изслушахте :p :D
Така другата част от проблема, е че модема , ей така , без никва причина (нито нет-а намалява, нито нещо спира) се рестартира самичак... де що има други усери все нямат подобен проблем.....
Та се надявам някой да може да ми помгне с решението на въпроса без да се налага формат. Благодаря че ме изслушахте :p :D