PDA

Виж пълна версия : Проблем с кабелния модем

MooN_WiND
06.04.04 г., 15:39
Проблема се дели на две всъщност. Едната част от проблема, е че когато включвам ПК и всичко се зареди и се опитам да си пусна примерно уеб броузера , само мишката реагира и й се показва чесовничето, но само това. Харда не мръдва и чак след около 3-4 минути програмата се зарежда и вече всичко си е ок... Странното, е че си го прави когато си поиска... с изключение, когато кабелния модем не е вързан. Тоя бъг почна да се появява след като се борих с една програмка за клавиатурите на Компак, не щеше да варви като хората... клавиатурата беше УСБ... както и да е вече няма и следа уж от тая програмка и клавиатурата:D. Модема е на Scientific Atlanta Уебстар SPX100, нет провайдер са ми варненските не#адърници от МиНЕТ (MNET), а OS e бъгавото творение на Бил Гей Windows XP SP1.
Така другата част от проблема, е че модема , ей така , без никва причина (нито нет-а намалява, нито нещо спира) се рестартира самичак... де що има други усери все нямат подобен проблем.....

Та се надявам някой да може да ми помгне с решението на въпроса без да се налага формат. Благодаря че ме изслушахте :p :D

GinFis
06.04.04 г., 20:30
Ресетването е нормално за кабелните модеми, не се притеснявай, така трябва да прави. Не съм забелязал някаква логика за това, може би се ресетва когато по една или друга причина загуби връзка, не знам точно.

MooN_WiND
08.04.04 г., 10:35
...в случая не е това "решението" на проблема

batdin
08.04.04 г., 22:48
~akaj malko,i az sym s takyw modem i takiwa samoproizwolni restartiraniq ne sym wivdal.Move pyk da ne e nared ne]o...Za]o ne go probwa[ za malko s Knoppix?Taka ]e znae[ dali e ot operacionnata ti sistema ili ot drugade.

Valeri
09.04.04 г., 02:52
Originally posted by MooN_WiND
... а OS e бъгавото творение на Бил Гей Windows XP SP1.

От сега нататък при такива изказвания ще затварям темата. Ти питаш ли нещо или си тръгнал да даваш компетентни оценки на нещо, което си откраднал? :mad: