Виж пълна версия : Как да виждам своите мнения?
ionstorm
05.04.04 г., 13:15
Как да виждам своите мнения като на phpBB, или не може?
Dark Skywalker
05.04.04 г., 13:51
Два начина.
1. Щракаш върху бутона Search под някой твой пост.
2. Отиваш да разглеждаш своя профил и даваш 'Search for all posts by this user' (горе вдясно).
Лошото е, че това упражнение никога не се е получавало. Не успява да си зареди страницата.
Dark Skywalker
05.04.04 г., 21:54
Това го прави, когато съответният участник има голям брой постове (като мен и теб). При ionstorm и двата начина ще работят.
qwerty, що така бе, кака?
Не знам... прилича на бъг в оригиналния скрипт. Ще потърся из нета информация...
Php има лимит за времето на изпълнение и заеманата памет за един скрипт за да се избегне смъкването на целия сървър от забил/зациклил/умишлено "претоварен" скрипт...
ionstorm
06.04.04 г., 03:14
Originally posted by Dark Skywalker
Два начина.
1. Щракаш върху бутона Search под някой твой пост.
2. Отиваш да разглеждаш своя профил и даваш 'Search for all posts by this user' (горе вдясно).
10, MAN :)
Originally posted by Dark Skywalker
Това го прави, когато съответният участник има голям брой постове (като мен и теб). При ionstorm и двата начина ще работят.
qwerty, що така бе, кака?
е аз имам доста постове и ми ги дава всичките от 2001 година насам?!? т.е. при мен си работи и аз точно така си ги търся и си ги ъп-вам... :)
опитай така но му дай и срок - например месец назад там от полето под Search For Posts From...ок? кажи дали е сработило....
Авторски права на vBulletin