Виж пълна версия : Трябва ми аналогична програма на Front Page..
Трябва ми аналогично нещо, изглеждащо и работещо така както е фронт пеиджа.
Изискването е да е безплатна.
Моля ако има някой знаещ да помага. Ако даде и линк - още по добре.
Благодаря предварително.
Dark Skywalker
04.04.04 г., 21:07
Аци, пусни един Google и му дай да търси с ключови думи 'Freeware html editor'. Виж първите два резултата (AceHTML 5 Freeware и Evrsoft 1st Page 2000). Вършат ли ти работа?
Аз лично (sigh) все още си пиша всичкия html на ръка, мога да ти препоръчам и едно просто редакторче (отново безплатно) - Arisesoft Winsynthax 2.0 (www.winsynthax.com).
Пък ако кажеш какво искаш да правиш, да помогнем... ;)
Ванко мрачний небеходецо :)
Благодаря ти.
Програмата не е за мен. Не съм запознат особенно с веб дизаин и девелоп. Просто ми трявба безплатна програма , която да е точно като фронт пейджа.
Човекът може да работи на фронт пейдж просто.
П.С. Стига с тия гуугали. За какво си ми ти тогава ? :D :D :D
nomatter
05.04.04 г., 00:04
Dreamweaver 30 дни trail, като си говорим за WYSIYG.
Pa3KaTaH
05.04.04 г., 00:35
Originally posted by nomatter
Dreamweaver 30 дни trail, като си говорим за WYSIYG.
tRIAL ;)
начи тази 30 дневната е пробна, и НЕ може да се ползва за комерсиална цел, а 99.999% за такава цел му трябва, щом си търси безплатна не виждам за какво друго
само Acimir,
имай едно на ум - безплатните не са такива в голяма част - безплатни са за домашен потребител, ако са за комерсиална цел си имат цена... :)
може това да го няма в лицеза и, но някъде, с мааалки букви пише `for home purpose only` или ` not for commercial use` ;)
а аз до болка съм свикнал със старият замечтан стихоплетец, за нищо на света не го сменям, а и не е чак невероятно скъп, дори за средностатистическият домашен БГ уебдизайнер :)
NoDude!
05.04.04 г., 01:16
Да бе, дааааааааааааааааа... Просто гледам от прозореца си, как половината блок от напъпчасали необръснати домашни уеб дизайнери са се затичали към най-близкият ритейлър на Макромедиа, за да си закупят ДВ 2004 само за 480 Евро...
Pa3KaTaH
05.04.04 г., 01:33
Originally posted by NoDude!
Да бе, дааааааааааааааааа... Просто гледам от прозореца си, как половината блок от напъпчасали необръснати домашни уеб дизайнери са се затичали към най-близкият ритейлър на Макромедиа, за да си закупят ДВ 2004 само за 480 Евро...
е аре аре .. може да не е баш 2004 ;)
Your closest Macromedia Reseller(s):
Bulgarian Business Systems Ltd.
8 Angelov Vrah Street, 1618 Sofia
Phone: +359 2818 6033
Fax: +359 2955 6011
All products
sales@bbs.bg
само дето не видях ценова листа там ;)
а стига бе :)
от къде в БГ може да се купят продукти на macromedia?!
NoDude!
05.04.04 г., 01:49
Ми гледаш за Европа цените в макромедиа дот ком, слагаш още 20на лева и си готов... А 2004 на мен не ми се нрави честно казано... И останах, меко казано учуден как изглеждаха едни кутиики на сплаш страницата на браузера ми, дето използват display: inline.... Още петицата си ползвам (нормалнят МХ де :о)...
:)
Много хубаво.
А някой да помогне по темата ?
Petko K
05.04.04 г., 16:59
http://www.htmlbeauty.com/ - това е страницата на един безплатен HTML редактор - MAX's HTML Beauty++ 2004. Според авторите му бил "най - добрия безплатен такъв в света" :) (не им липсва самочувствие :D) . Не е лош, има доста възможности (като за без пари), лесен е, ама няма нищо общо с Front Page, по - скоро прилича малко на Dreamweaver, и определено изисква да се знае поне малко HTML. На мен ми лично ми хареса. Едва ли ще намериш нещо като Front Page и то за без пари, във всеки случай няма да има същите възможности като него.
Авторски права на vBulletin