PDA

Виж пълна версия : GSM до 250лв?

digital
04.04.04 г., 13:13
Искам малко мнения? Какъв GSM бихте си купили до 250лв(+-10лв)? Говорим само за нов, не втора ръка.

Какво мислите за Siemens M55, Motorola C550, Motorola T720?

ХристоС.
04.04.04 г., 13:29
С огромна категоричност - в ниакъв случай Motorola... колкото такива телефони са ми минали през ръцете, задължително са ме вбесявали с недомислиците си... погледът ми е предимно върху по-старите модели, но мнението ми със сила страшна важи и за новите - който не ме е послушал, съжалявал е после.

Аз съм със Siemens, обаче не съм голям фен на тази марка... задължително софтуерът е пълен с бъгове, а функциалността никога не е оптималната за парите си.

С две ръце прегръщам идеята за телефон, носещ логото на Sony Ericsson на предния панел. Щом трябва да струва от порядъка на 250лв + малко, то T300 е най-удачното решение, според мен. Стабилна и безпроблемна работа, дълъг standby, дори и IR, наред с всички други стандартни за съвременен апарат екстрички.

digital
04.04.04 г., 13:32
Е много е гаден T300 на външен вид... отвратителен е просто :(

EDIT: Ами SonyEricsson T230? Има BT.

Adrian
04.04.04 г., 13:59
За тези пари не можеш ли да купиш нещо на Нокиа?

digital
04.04.04 г., 14:24
Е айде де, каква нокия... аз не виждам нищо свестно. Най ми харесва до сега този SonyEricsson T230, ама някой да каже нещо за него. Впрочем намерих една тема, но...

janko
04.04.04 г., 14:40
Originally posted by Adrian
За тези пари не можеш ли да купиш нещо на Нокиа?
Освен 2100 или 3510 за друг боклук не се сещам ;)

digital за тези пари забравяш за хубава Нокиа. M55 е добър вариант

digital
04.04.04 г., 14:44
Абе да, ама M55 няма никаква "връзка с околния свят" (разбирай IR и BT)... :)

janko
04.04.04 г., 14:59
Те са мого "ценни" наистина. :D Особено BT не знам някой който да знае как въобще се пуска :)

digital
04.04.04 г., 15:02
В смисъл...? Какво толкоз сложно има в пускането на един BT?
Според мен не са излишни екстри.

janko
04.04.04 г., 15:14
Това беше на шега казано разбира се, но има екстри по телефоните, които нямат особен смисъл. Примерно един IR за какво може да ти послужи. Почти за нищо. Виж ако имаш и на компа IR примерно може да се глезиш малко с разни картинки мелодии и тн. Но да го използваш примерно за прехвърляне на инфо от един тел. към друг също няма особен смисъл, защото повечето телефон не поддържат цялостно прехвърляне на phonebook-a, от едно по едно, което си е тъпня. Аз поне до сега никога не съм използвал IR, въпреки че почти на всички телефони съм го имал. Да не говорим, че някой телефони нямат възможност за прехвърялне на мелодии и картинки по IR на друг. Като 6100, 7210, 7250 и тн.

Rockwell
04.04.04 г., 20:56
Аз съм със SE Т310. Т230 си е Т310, но с повече цветове (256 при 310 и 4096 при 230) и без инфра ред-а. Какво да ти кажа, ако гледаш дисплея Т230 си е с класа над Сименс-а. Сименс-ът има гаден червеникаво-оранжев оттенък... :mad: А какъв отврат е дисплеят на евтинити цветни Сименси не ми си говори. :mad:
Полифонията на SE е третата най-добра след Самсунг и Панасоник ( не съм чувал LG). Купих си инфра ред заради камерката, която беше в комплект с телефона. С него си хвърлям мелодии и снимки на телефончето направо с Explorer-a на ХР-ито, т.е. без допълнителен софтуер. Тук е и силата на SE, доста хора с Нокии, Самсунги и Сийменси съм дразнил заради това, че телефони за толкова пари трябва да им търсиш софтуер за прехвърлянето на картинките и мелодиите (Nokia, Samsung).
За тези пари имаш още варианти - GSM Samsung SGH-C100 244.00лв. и GSM Samsung X100 267.00лв. Страхотна полифония и цвят, но вътре са си пръчки...
Моторолата я забрави, 3 ма души около мен се жалват, че високоговорителчето за полифонията им е изгоряло (барабар с гаджето, която след като го занесе на поправка и замина и екранът, ядоса се и го прасна в стената) - това е за C серията на Моторола С3**...
Но си има и една приказка, всичко си е до късмет. Хвани го в ръка, разгледай менюто, послушай как дрънчи и избирай каква марка и модел да е...
Като за последно, вземи си телефона от хубав магазин и гледай да е с 1г реална гаранция!!!

Cenzor
05.04.04 г., 13:47
"Ами SonyEricsson T230? Има BT." Това са глупости, Т230 и ИР порт си няма дори!

digital
05.04.04 г., 14:56
Аз го гледах в 911.bg и там е дадено че има BT, затова съм се объркал. Няма да.

QWERTY
05.04.04 г., 15:51
Според мен трябва да си купиш Nokia или Sony-Ericsson. Останалите марки са по-слаби.

S7_pz
05.04.04 г., 18:10
Samo da ima[e edin WT, T230 i wednaga ]qh da hwyrlq moq T68i i da si go wzema :) . Mn qk dizajn ima i oswen towa s men\tata se swikwa za 5 minuti i se raboti mn lesno:)

btw igrah si i s edin M55 i wyob]e ne bqh wpe`atlen ot displeq i kato cqlo ot telefona

\/

ArthurDent
05.04.04 г., 18:19
Аз бих ти предложил пренебрегваната винаги марка - Alcatel 535 (цената ми е някъде там). С 4к цвята, супер телефона книга (с 25 позиции на човек) и органайзер (на мен това ми трябваше) има и ИР и картинки за всеки отделен човек и т.н.

digital
06.04.04 г., 14:08
Originally posted by S7_pz
btw igrah si i s edin M55 i wyob]e ne bqh wpe`atlen ot displeq i kato cqlo ot telefona

\/
И на мен не ми хареса дисплея... нещо бие на оранжево.

janko
06.04.04 г., 23:40
Е ти за 250 лв. с какъв дисплей искаш да е. :)

JoZ
07.04.04 г., 13:26
Ааааа без. Аз имам М55. Егати, толкова готин телефон не съм имал до сега. Кефи ме ама много здраво. Сега има само едни с оранжеви бутони, но този който имам аз е със сиви и на външен вид ми харесва повече от тези с оранжевите. Такова малко телефонче с почти всичко за което мога да се сетя. Вярно, че няма IR, но има data cable. До 250 лева просто друго няма :D

Тук продават М56. Разликата с М55 е, че М55 е triband, а тази тояга на АТТ е dualband и то на някакви откачени честоти. 850MHz и 1900MHz. Явно само тук в САЩ има някаква GSM честота 850. M55 ме кефи. Работи ми по цял свят.

Boyman
07.04.04 г., 14:18
И аз ти препоръчвам М55 или евентуално ОТ535 той пък си направо страхотен за тая цена.Доста от телефоните с 65к цветове са с мако по добър дисплей от него като имащ предвид че той е с 4к.