Виж пълна версия : Sacred - още едно добро "диаблоподобие"
GeniusLoci
02.04.04 г., 12:19
Всъщност предвид това, че от D2 си имам своите разочарования, тази ми харесва много..много много :)
Нямам линк..
gtzvetkov
02.04.04 г., 12:28
Само това ли можа да кажеш? :D Чакай и аз да допълня с малко интересни работи. Играта прилича на Диабло, колкото CS на Unreal 2. Но определено Sacred няма да се превърне в масова игра. Графиката е много добра, да не кажа една от най-добрите, които съм виждал в RPG игра. Още от самото начало голяма част от картата е достъпна и можете да се разхождате и изследвате де що има. Има доста интересни новости вкарани в играта, като авторите не са си спестили голямото количество бъгове. ;) Все фен на RPG-тата трябва да я поразцъка поне малко, но съм сигурен, че ще се хареса на голяма част от вас. Ако някой иска линк към играта, мога да пратя на PM.
XM6002B
02.04.04 г., 14:33
Постът ми е отчасти по темата - за линковете. Който търси новите неща (пък не само нови) в българското Free пространство, нека да следи форумите на Техно Линк, Арена, Дата.бг и Евро.нет - там си пише всичко -
http://www.data.bg/forum/
http://free.evro.net/php/phpBB2/index.php
http://free.techno-link.com:8080/phpBB/
http://forum.arenabg.com/
>
Synthy_xxx
06.04.04 г., 15:37
На мен доколкото ми е известно я разработват българи, което лично много ме радва :D (не че съм я играл или ще я играя де ...)
__SpOO__
09.04.04 г., 18:59
А бе отскоро я играя игрицата, пуснах се със Серафимката, ах сладуранка! :D
Още в началото съм на играта, ама нещо тез комбо-та не схващам как точно се използват и май могат да се ъпгрейдват ли един вид из градовете от разни мастъри/майстори на бойните изкуства ли кви пичове са не ги знам..?
Някой може ли да ми обясни?:)
9-ти левъл съм май ако не греша... ;)
:bow: Iron Maiden albums\1980 - Iron Maiden\Iron Maiden - 09 - Iron Maiden.mp3 :super:
craghack
10.04.04 г., 15:23
Лесно е. В играта намираш специални умения съответстващи на твоя герой - несъответващите ги разменяш при оня пич с комботата 4 към 1, т.е. 4 чужди за едно твое.
Та, умението си го намерил и то ти е в инвентара, десен бутон върху него и то изчезва като отгоре на инвентара едно от табчетата просветва. Кликваш го и попадаш на екрана с уменията. За да ги ползваш ги слагаш - драгваш ги в десните кръгли прозорчета на главния екран - долу.
Комбо - при типа с комботата драгваш едно от 4-те ти комбота в празния кръг на неговия екран. Появяват се 4 кръга, в които драгваш някое от твоите умения - до 4.
Малко объркано стана, но ако не ти е ясно нещо :) , питай.
__SpOO__
10.04.04 г., 20:30
Аз това с уменията за даден клас герой го схванах веднага, все пак Диабло ми е любима игра :)
Интересно ми беше това с комботата а и не знаех това, че може да се разменят 4 чужди за 1 твое...мерси за инфото;)
gtzvetkov
10.04.04 г., 20:42
То може и по-малко, но няма смисъл, защото срещу четири различни получаваш едно от твоя клас по избор. Иначе срещу три получава едно то твойте умения но рандъм, срещу две различни получаваш едно рандъм :)
__SpOO__
11.04.04 г., 23:00
Я пак малко помощ моля:)
Има разни предмети виждам...мечове, щитове сигурно и други има с опция 0/1...0/2...това явно нещо се слага към/в тях ли или?
И каква точно е далаверката?:)
gtzvetkov
11.04.04 г., 23:08
Ами отиваш при ковача (онзи с чук иконката), слагаш предмета на който има 0/1 0/2 и слагаш или пръстен или череп от скелет или там каквото можеш и искаш, а и самия ковач също дава няколко възможности за подобравяне на уменията.
danailkiller
12.04.04 г., 10:18
gtzvetkov какво имаш предвид под "каквото си искаш"? В смисъл какво освен нещата на ковача и черепите можеш да слагаш в слотовете?
Иначе сега за сефте разбрах, че можеш да разменяш умения при човека с комботата. Аз съм 27-о ниво и сигурно съм продал над 200 чужди умения :(. Ама то така и така ще трябва да се пусна наново когато си сложа новият патч версия 1.5.
gtzvetkov
12.04.04 г., 11:18
Ами пръстени, амулети, руни, и дори от специализираните умения. :)
А още не бързай със слагането на патч версия 1.5, че чета из другите форуми, че пак има проблеми, най-удачен бил 1.2.
Lamezes
12.04.04 г., 16:26
Какви проблеми има с 1.5?Аз имах намерение скоро да си е слагам ,защото просто в 1.2 има страшно много бъгове.
gtzvetkov
12.04.04 г., 16:38
Повечето от нещата, които чета са, че или играта изобщо не иска да тръгне или дори, че се появили още повече бъгове отколкото версия 1.0. Това е в общи линии.
__SpOO__
12.04.04 г., 18:25
Гадост:(
Сложих пача 1.5 и не поиска да тръгне играта...гръмва нещо доста грозно...сложих пак кракнатото ехе като си мислех, че вероятно от там е проблема ама тц, гръмна отново:(
Някой пробвал ли е да се пач-ва до 1.5 и да сподели ако е успя да подкара играта как точно става номера?
А някой да даде примерно линк към 1.2 пача, че в официалния сайт имаше май само 1.5
И сега ако имам герой примерно 10 левъл и сложа пач 1.2 героя сбозява ли се или...??
Skip_2_my_lou
12.04.04 г., 23:51
__SpOO__ е Диабло маниак ! :D из форума на Дабло в дир.бг колко изписано има (то и аз де ;) )
та за играта какви са и системните изисквания ... защото както виждата не разполагам с кой знае каква машина и трябва да се съобразявам
ПС: И все пак ме съмнява играта да достигне и 10% от популярността на Диабло ... че аз тази за първи път я чувам :) ... но времето ще покаже поне за мен нищо не може да измести творението на Близард
Имам един приятел дето я разцъква на по-слаба и от твоята машина, така че едва ли ще имаш проблем. :-D
Lamezes
13.04.04 г., 02:11
Ае да ти кажа определено няма да стане известна колкото Диабло ,най-малкото защото не е близардска игра:)Но съм виждал доста хора да е играят по залите.Колкото до крака за 1.5, един мой познат го инсталира но също не успя да си е пусне с крата(тва е доста голям проблем) и после си го журна на 1.2.Не знам как точно зашото знам, че няма пача 1.2 ,но мога да го питам и ако още не си намерил решение ще ти кажа.
Обяснение как да си инсталираме пач 1.5 на играта :-D (http://free.evro.net/php/phpBB2/viewtopic.php?t=6763 )
Дано да ви е от помощ.
danailkiller
13.04.04 г., 10:23
По този, начин написан в обяснението при мен не тръгна. И като цяло при някого върви, при някого не.
Иначе за бъговете работата е ясна... по все пак е по-добре с новата версия все пак :). Само дето ще си чакам crack до второто пришествие и/или нов patch.
Ще може ли да ми кажете как се прави quicksave в тази игра? :-D
__SpOO__
13.04.04 г., 18:30
На мен не ми стана ясно когато се пач-ва играта с 1.2 или с 1.5 пача героите, с които се е играло преди да се пач-не играта набозяват ли се или няма проблеми с тях???
gtzvetkov
13.04.04 г., 18:52
Слагаш патч и си правиш нов герой, просто е нали? :D :D :D
Аз затова все още си седя с версия 1.0, че героя е 32 левъл и нямам намерение да започвам наново. А относно патч версия 1.5 аз в два поредни поста пиша, да не бързате да го слагате, ама кой ли да чете.
За xatri3 - няма quick save.
__SpOO__
13.04.04 г., 19:04
Не е то толкова просто, защото Диаблото примерно как имаше възможност да си експорт-ваш герои от стара към нова версия?;)
А иначе играта е яка, има доста свежи идеи и графичката/звука са на ниво, но така като гледам много са избързали с пускането й на пазара, явно ламтели за парички...да бяха я пооправили преди официално да я пуснат, че наистина толкова бъгава игра от много време не бях играл:mad:
gtzvetkov
13.04.04 г., 19:20
То и тук може да си експортнеш стария герой, само където и прилежащите му бъгове. :D :D :D
Аз да ти кажа, дори ми е по интересна от диаблото, заради повечете куестове, пък и има доста интересни нововъведения, които чудесно се вписват в играта. Само че, както някой каза преди мен, играта няма да стане масова.
Abe kak q igraete taq igra be.Tq cqlata e pylna sys za]iti i trqbwa ili pa` ili originalno kopie da ima[
GeniusLoci
14.04.04 г., 16:30
Абе хорааа..
Аз си я сложих с 1.2 (така си беше, тогава, както и сега добър крак на 1.5 нямаше, а и не ми се заиграва за втори път отново..), никакви бъгове нямам, да не говорим колко добре си върви.
Ковачите в някои от местата могат малко повече от други ;)
С вампирка съм, не е истина колко мощна става. 23 левъл съм май, пребих цял Дракон, което си беше разочарование предвид други игри от жанра ;)
Цветков, в какво не прилича на Диабло
Divine Divinity, дето и енджина му ползваше беше по-различна ;) :)
И все пак, чаровна и много зарибяваща игрица. Накара ме дори Х2-ката за момен да прекъсна, така че явно е добра.
Новости бол, наистина..
Абе Цветков, с аккъв герой играеш, нещо ..не видях никъде?
gtzvetkov
14.04.04 г., 20:57
Със Seraphim - много як боец, нищо, че е жена. Има много идейни бойни техники. Две от тях (Attack & Multi-Hit) са си мини-комбота, които като ги сложа в комбо, става лудница. Сега като я превъртя, ще взема да изпробвам и другите персонажи, като Вампирката и Гладиатора и Дарк Елфа, че ми е интересно да видя какви умения притежават.
И не казах, че не приличи на диабло, просто казах, че приликите са колкото между CS и Unreal 2 :D :D :D
Напълно съм съгласен, че играта страшно много зарибява, аз от няколко дни само нея играя, друга игра не съм пускал.
Супер си е игричката , наистина много зарибява , аз току що я врътнах с Магьосник ( на 29 ниво ), и тук като при диабло след като я превъртиш можеш да почнеш отначало но на по голяма трудност . Сега само се чудя дали да продължа с този герой или да изпробвам някоя друг .
п.с. Лошо е че чат пат има по някой друг бъг , към средата на играта ми изчезна името на героя и докрая си карах с безименен герой ;-)))
danailkiller
15.04.04 г., 13:34
Такааа. Излезе най-после crack за версия 1.5. Можете да го намерите в www.megagames.com.
Интересното е, че старият ми герой се запази и всичко му е наред. Явно проблема с героите ги е имало само във версия 1.2 ;).
Независимо от това обаче си я пуснах наново и вече съм с Dark Elf. Доста съм доволен досега ;).
__SpOO__
15.04.04 г., 15:35
Аз съм сляп явно ама не видях къде е този крак...някой може ли да ми даде точен линк към крака за 1.5 моля?:)
Къде го видяхте тоя крак , аз на посочения сайт намерих само самия patch
Крак за 1.5 :-D (http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Sacredv1.5NoCDFixedexeEng.ra r) Надявам се, че не е в разрез с правилата на форума. Работи си аз си го пуснах, но прави проблем някъф... Като си пуснах играта и ми изчезнаха текстурите на героите и на предметите, с които мога да осъществявам някакво действие. Примерно буретата и т.н. Оправих проблема така. 1)сложих пача 2) копирах само sacred.exe от крака 3) пуснах играта и излезнах селд проверката на сд-то, че е ок 4) чак тогава копирах granny.dll файла в директорията на играта. Не знам защо, но така стана :-D А като копирах granny.dll още преди да съм пуснал играта ми даваше cd verification error... Е дано да съм ви помогнал.
Поздрави.
П.С. Играта има quicksave и quickload съответно CTRL+Z, CTRL+X.
EDIT: BTW, илезнал е пач 1.6 наскоро ако не и днеска. На обяд докато преглеждах форума на официалния сайт на играта го забелязах. Бог знае кога обаче ще има крак за него. :-DD
GeniusLoci
16.04.04 г., 03:09
Originally posted by kaio
Супер си е игричката , наистина много зарибява , аз току що я врътнах с Магьосник ( на 29 ниво ), и тук като при диабло след като я превъртиш можеш да почнеш отначало но на по голяма трудност . Сега само се чудя дали да продължа с този герой или да изпробвам някоя друг .
п.с. Лошо е че чат пат има по някой друг бъг , към средата на играта ми изчезна името на героя и докрая си карах с безименен герой ;-))) Абе толкова ли е кратка? Аз имам чувството, че съм доникъде, пък съм 23-то.или 24-то..а то.
Май ще си играя пак NWN...там поне до 40-то ниво знач че е има за какво. Тук само ги бия, бия, бия...цял дракон без почти нищо да ми направи, как става това.
Последно от 1.2 към 1.5 минава ли героя или не? нема да си утепам вампирката за нищо, тя е безумно добра :)
пазят се героите от 1.2 до 1.5 или 1.6..
вампирката с прилепи през нощта....ммммм
Защо като дам zoom out най-далечния и почва играта едва ли не да ми сече... лагва, мишката насича докато я места... Гадна работа, човек ше си каже тая игра е с графиката на доом3. Верно, че ми е скромна машината ма чак пък толкова?!
Крак за 1.5 :-D Надявам се, че не е в разрез с правилата на форума. Работи си аз си го пуснах, но прави проблем някъф... Като си пуснах играта и ми изчезнаха текстурите на героите и на предметите, с които мога да осъществявам някакво действие. Примерно буретата и т.н. Оправих проблема така. 1)сложих пача 2) копирах само sacred.exe от крака 3) пуснах играта и излезнах селд проверката на сд-то, че е ок 4) чак тогава копирах granny.dll файла в директорията на играта. Не знам защо, но така стана :-D А като копирах granny.dll още преди да съм пуснал играта ми даваше cd verification error... Е дано да съм ви помогнал.
Мерси много xatri3 , тъкмо се чудех как действа тоя крак , защото аз като го сложих и ми изчезна стартовото меню на играта , но по начина по която ти си го написал става без грешка
Абе толкова ли е кратка? Аз имам чувството, че съм доникъде, пък съм 23-то.или 24-то..а то.
Не е толкова кратка , аз я играя от доста време почти непрекъснато , а я минах на нисък левъл на героя , защото играх с Магьосник , и гледах да минавам без излишни битки и с промъкване ( има една магия дето ставаш невидим ) без бой . както и с много тичане ( тоест езда - като си вземеш хубав кон , пък нека те хванат после )
__SpOO__
16.04.04 г., 12:47
Мерси за крака, още не съм го пробвал:)
Обаче...хора, запецнах!:)
Помогнете.
Стигнах там до онази пустиня с многото орки и мъртъвци, скелети и т.н. там отидох до един кон и някакво миниатюрно оазисче и толкова...какво се прави там?
Имаше нещо синкаво такова се появява и изчезва а като се опитам да се кача на коня играта нещо се оплаква, че не съм можел...трябваше да му развия умението riding ли на тоз гладиатор?
Не ми дава да се кача на коня, защото те май бяха обикновени коне и някакви по-готини...каква е точно идеята...я някой да ме светне моля:)
Originally posted by __SpOO__
Мерси за крака, още не съм го пробвал:)
Обаче...хора, запецнах!:)
Помогнете.
Стигнах там до онази пустиня с многото орки и мъртъвци, скелети и т.н. там отидох до един кон и някакво миниатюрно оазисче и толкова...какво се прави там?
Имаше нещо синкаво такова се появява и изчезва а като се опитам да се кача на коня играта нещо се оплаква, че не съм можел...трябваше да му развия умението riding ли на тоз гладиатор?
Не ми дава да се кача на коня, защото те май бяха обикновени коне и някакви по-готини...каква е точно идеята...я някой да ме светне моля:)
Това е един от бъговете , които се надявам са оправени в пача , но там където мига онова синкавото , натискаш ~ , за да отвориш конзолата и пишеш " wasser " , би трябвало да ти се появи манерка с вода
__SpOO__
16.04.04 г., 18:57
Мерси много!
Сега съм на работа и нямам възможност да опитам, но предполагам ще стане номера(или поне много се надявам).
А докато се чудя и мая какво трябва да направя в тази пустиня със стотиците гадове не е истина как вдигнах няколко левъла просто :D
Не знам кой от Вас има герой с най-висок левъл, май адаша GL спомена, че е 20 и някой ама гледах преди 1-2 дена във форума на официалният сайт имаше някакъв пич 140-ти левъл:) б@х м@@т@ аз.
А междувременно днес се натъкнах и аз на някаква брадва или меч май беше, който ми искаше 130-140 левъл(УХ!)...
Още нещо да се оплача, минах 1-2-3 други куеста след този на който запецнах в пустинята, но никъде не ми ги даде нито като започнати, нито като завършени...бля, после нямало бъгове ли, егати бъгясалата игра аз:( язък, че е толкова готина пък така н@ср@н@...
Ще сложа май вечерта 1.5 пача да видим с него каква ще е ха(л)вата:)
П.С. Гладиаторчето ми е 20 левъл(благодарение на лутаниците в пустинята с бъгавия куест) ;)
П.П.С. Абе забравих да питам - може ли да ти умре героя, защото ме напорваха на няколко пъти, но героя просто си възкръсваше на този бъгавият куест в пустинята постоянно...има ли някакъв лимит колко пъти може да се умира с героя или пък някакво (The) Penalty( :D ) при всяка смърт както например е в Диабло-то?
gtzvetkov
16.04.04 г., 22:30
Originally posted by __SpOO__
Не знам кой от Вас има герой с най-висок левъл, май адаша GL спомена, че е 20 и някой ама гледах преди 1-2 дена във форума на официалният сайт имаше някакъв пич 140-ти левъл:) б@х м@@т@ аз.
Ей, ще ти се карам :smack:
Аз като пиша, че съм 32 level, ти къде блееш? :D :D :D
Адаш бил, аз пък мога да баннвам. :ghi: :ghi: :ghi:
GeniusLoci
17.04.04 г., 00:03
Къде си тръгнал па ти с таз куза богоизбрана, ще ти пийна кръвчицата като те видя :)))
Хм..май следващата героиня, след като мина с тази ще е именно серафимка...ама се чудя и ще го оставя като му дойде времето, кефя се че има як изобр при силовите герои ;)
alexbg67
17.04.04 г., 20:30
някой да хелпне плз, че таз баронеска като се е лепнала по мен... Закарах я до замъка, но няма развръзка. Влачих я по цялата карта, направих 35 левъл на Дарк Елф, върнах я пак в замъка, и пак нищо?!!? Вече почва да ми писват тези разходки :mad:
GeniusLoci
17.04.04 г., 20:54
Бе Алекс, аз я заведох, говорих с Вал..абе принца, както и да му беше името и тя си остана там, а една друга ми отвори портал и ме прати в пустинята ;) (където бииих драаакоон - втори вече, а още съм си 25-то ниво ;))
alexbg67
17.04.04 г., 21:17
При мен само охраната се мотае в двора, ни принц, ни дявол, ни дракон - нищоооо. Баси гадния бъг. Нямам активен персонаж. Виж, вече сам си говоря, ама няма полза от тва. :mad: :mad: :mad:
alexbg67
17.04.04 г., 21:26
М/у другото, във форумът на Секред доста народ има моя проблем и никакво логично обяснение. (освен зорът за печалба с поредната бъгавина)
Уф, ае да трупаме поне точки, те гадинките и без туй никнат като гъби...
GeniusLoci
17.04.04 г., 21:35
абе ти сигурен ли си, че това е замъка? дащото има един преди това, макар и доста назад..Ако имаш сейв (по-ранен, аз винаги си правя) пробвай с него, само за пробата.
в горния ляв ъгъл на "двора" е замъчето (то е една стая) с принца. Дори на пръв поглед не мяза на замък.
alexbg67
18.04.04 г., 01:34
Ники, с 38мо ниво кланницата е доста по-лека... :D
Открих скатавката, бъгъгт е на маркера на картата, оказа се съвсем друга дестинация... В най-западния край на картата. Но това е вече в историята :D Ся го даваме ученолюбиви и ровим из библиотеките... месарница направо... хух... :cool:
Обаче си требе повече РАМец... мноо текстури, мноо нещо... ;)
Добро утро :-DDD
Имам питане. В самото начало, още в Белвю един пич ми даде куест да отида и да освободя приятелчето му от пещерата, която се намира долу на югозапад от началната позиция и ми даде време един ден. Като отида там обаче освен вълци няма нищо друго (преди това в тази същата пещера освободих едно момченце и го върнах на майка му). И сега в Log book-a ми го дава с червено хиксче пред куеста :-(( Има ли някакъв начин да си го изпълня или всичко е дотук. Не че е важно за играта, ама все пак така с червено ме дразни :-D Егати скапания бъг.
Прочетох на форума на играта, че с пач 1.6 имало някакъв бъг като се отиде в Мистдейл и играта забивала и само рестарт оправял нещата. Така че даже и да излезне крак за 1.6 ви препоръчвам да не го слагате - от компанията са казали, че в следващия пач ще оправят проблема. :-DDD Много се дразна на такива компании дето повече време прекарват в писане на пачове отколкото са правили самата игра. Иначе е много зарибяваща дано следващия пач да е последен ама много се съмнявам.
Аз открих един много интересен бъг при сейвкане. Направете си куиксейв някъде, след това натиснете S и направете сейв на някоя от старите ви сейвки като не и сменяте името и давате оувърайт. В следващия момент вижте как играта ще ви върне на позицията, на която е бил стария ви сейв :-DDD БЕЗ ПАНИКА :-PPP Просто правите куиклоуд и си продължавате :-D
Сетих се още нещо :-D Един приятел я играе от v1.0 и беше стигнал до 10-то ниво след което си сложи пача 1.5 и стигна до онзи момент с кладенеца в пустинята, но пак си го имаше бъг и манерката я нямаше... Нали ужким с този пач се оправя този проблем? Май нъцки :-D Някой друг да го е забелязал? Дали има нещо общо с това, че героя му е почнал от 1.0? Аз съм далечко от този момент, но като стигна ще разбера - героя ми си е изцяло 1.5 отроче :-DD
Поздрави.
GeniusLoci
18.04.04 г., 17:08
Това за пещерата не помня да съм го имал..
Абе такива игри направо няма какво да им се дразниш ;)
Досега има три пача, и и след трите има нови бъгове. Като стигнат 1.10 вероятно няма да има ядове вече ;)
Аз съм си още с 1.2...и май нямам намерение засега да слагам пач.
Е, прочетох във официялния форум, че това са си e "к"нолн бъг и че най-често ако в книгата ти няма къртинката на местоположението на подкуеста, това коет трябва да направиш/намериш се намира някъде до теб... Дейба как не съм го видял.
Аз съм с ууд елф :-D който си го избрах за да ми е по-трудно пък от това което чета из нета то се оказва, че е най-лесния герой за игра :-P Ама на фона на биячите лъка яко ме кефи.
gtzvetkov
18.04.04 г., 18:10
Originally posted by GeniusLoci
Аз съм си още с 1.2...и май нямам намерение засега да слагам пач.
Аз дори и версия 1.2 не съм сложил още, не виждам смисъл. Играта си върви, няма проблеми с нея, за какво да слагам проблемни пачове. :D :D :D
Ники, ти докъде я докара играта?
GeniusLoci
18.04.04 г., 22:54
Хехе, тя моята си е пачната още от диска, не съм слагал пачове ;)
Аз като я сложих просто ..нямаше идеи дори за крак за 1.5, а тъкмо го пуснаха - на ЛАН партито беше това, но после почнах наново :)
Ами 26-то ниов, он не съм играл тия дни, последно се мотах из пустинята, ама паднаха ми някакви предмети, част от цели сет-ове и сега се мотам барем още паднат :))
gtzvetkov
18.04.04 г., 23:21
Аха, там да ходя значи за сетовете, аз се чудех, защо никой не ми пуска нищо. Сега съм решил, като я врътна да започна едно ниво на трудност по-високо, да видя как е. Може и да пуска по-интересни предмети.
Я един въпрос към всички. Какви са ви данните на оръжията, че ми е интересно да разбера.
alexbg67
19.04.04 г., 00:45
миии аз съм 45 левъл вече, пуцалата стигат към 300 демидж... то от това зависи май в общи линии... ае, утре мисля да я приключа - не остана...
GeniusLoci
19.04.04 г., 01:15
Абе то моите сега са към ..не - над 300 мах дамидж :)
Уф...май трябва да седна да поиграя..на следващото ланпарти предлагам масивен мултиплеър :Р
__SpOO__
19.04.04 г., 01:19
Абе и този куест ли е сбъгясан???
Изтрепах всички там, взех ключа, отключих килията, където бяха тримата заложници ама не искат да излизал?
Седят си с "!" над главите, заговарям ги уж да ги изведа...не мърдат изобщо от килията...каква е хватката с този куест?
Иначе малко инфо за героя ми на този етап:
Гладиатор 24 level, с две брадви се разхождам и сека глави, реки от кръв се леят!
:ind:
BLOOD WILL FALL LIKE RAIN THIS NIGHT!
:devil:
Едната брадва е от 226-442 а другата от 187-472 damage, и двете имат Weapon Damage Physical 17%.
Общо правя 614-1152 damage.
GeniusLoci
19.04.04 г., 01:48
Абе вземи си намери две брадви с по един или два слота и сложи добри бижута (такива бол ;)) или подобрения някъде, където правят добри (демек поне второ ниво подобрения - в онзи Draco нещо си град има такива май) и ще избиеш рибата.
__SpOO__
19.04.04 г., 01:51
Преди минутка набарах брадва 247-574 :)
А аз пак не можах да разбера какви бижута се слагат...пръстени и черепчета ли? Друго може ли, защото май не виждам друго, което да се използва или се бъркам?
И кажете за този куест да го...?:mad:
GeniusLoci
19.04.04 г., 02:05
Не знам за куеста, аз не се сещам..
Ами - бижута, подобренията на самия ковач също..
А черепи могат ли да се слагат? Изобщо за какво са тия черепи да ги ...?
Аз имам една сабя, ама е от гигант и май само Гладиатора може да я ползва, та тая е с някакъв мегадамидж и три слота..хъхъ :)
Не знам за куеста, аз не се сещам..
Ами - бижута, подобренията на самия ковач също..
А черепи могат ли да се слагат? Изобщо за какво са тия черепи да ги ...?
Аз имам една сабя, ама е от гигант и май само Гладиатора може да я ползва, та тая е с някакъв мегадамидж и три слота..хъхъ :)
Могат да се слагат , те са именно за това и повярвай ми има страшни черепи , с доста добри показатели , а и амулети могат да се слагат те се по яки от пръстените
GeniusLoci
19.04.04 г., 02:59
А защо не ми дава тая проклетия да слагам черепи? Иначе вече имам доста добри и си ги пазя,...някой идеи?
Повярвай ми, има пръстени, които и амулетите не минават ;) Зависи какъв ефект търсиш.
А защо не ми дава тая проклетия да слагам черепи? Иначе вече имам доста добри и си ги пазя,...някой идеи?
Повярвай ми, има пръстени, които и амулетите не минават ;) Зависи какъв ефект търсиш.
Ами нямам представа защо не ти дава , аз съм с Маг и хямам проблеми
gtzvetkov
19.04.04 г., 10:40
Черепите могат да се слагат само от някои от персонажите, докато пръстени и амулети могат да слагат всички.
Аз още си карам с едни две брадви, които взимат %5 от кръвта на противника при удар, малко са слаби, но в големи мелета като вкарам четворно комбо с умението атака на серафимката и нямат никакъв шанс да ми свалят кръвта. Ей затова още си ги пазя, че от началото си ги намерих и досега се с тях си перкам.
__SpOO__ : Тоя куест го знам, но при мен си мина без проблеми, тоест след като говорих със заложниците и те си тръгнаха най-доброволно с мен. :D Имаш ли някакъв скорошен сейв, някъде около тях, и да пробваш на ново.
Ники, спомням си, че на ланпартито докато играеше с брат му на Bloody беше открил някакъв Hack, сещаш ли се какво точно беше?
GeniusLoci
19.04.04 г., 10:45
Да, ама е безмислен - един от първите куестове е да намериш някакъв ковач - те тоя ковач (всъщност има и втори някъде) пуска един меч "Hack" - същия е от първите "socketed" оръжия в играта и колкото пъти говориш с тоя, толкова пъти го пуска :Р
Черепите са безмислени...в демото е могло да се слагат в слотовете на оръжията, а сега хай-левъл гладиатора може да се ебава като пребие скелет, вземе му черепа и го допребие с него :lol:
Guardian
19.04.04 г., 10:58
Абе да питам как се държи при вас играта, защото при мен особенно когато съм дал zoom out или пък когато влезна в някоя масовка и почва яко да сече, та се чудя какво да ъпгрейдвам, в момента съм с 1800+, 9100, 256 памет....
Черепите се изполват само за бой :-D Доста тъпо.
gtzvetkov аз започнах с първата ми елфка на silver и за предмети не мога да кажа дали пуска по-добри редки (като показатели са еднакви). Обаче има 2 пъти повече гадинки по картата и е много яко меле. Сега с втората ми елфка забравих просто да кликна на силвър и си играя бронз :-D Отидете на http://sacred-game.com и във форума има подфоруми за всеки един персонаж с много полезни съвети... Аз за това почнах за втори път с елфката, защото видях че съм омазал skills и attributes. Да видите само какво правя с multi-hit и hard-hit комбото ;-)
Иначе някой има ли идея защо насича играта. При мене ако съм навънка и няма много гадини си върви гладко на макс детайлс, обаче влезна ли в град или в голямо меле става егати секнята :-( Аз съм с Duron1300 512ddr и FX 5600. Loci на твойта машина има ли такива моменти с насичане? Чудя се дали защото харда ми е 5400рпм затова така да насича?
Поздрави.
GeniusLoci
19.04.04 г., 14:22
Да, нормално, всички игри с повечко "2D", т.е. големи карти секат. А тази ми сече като съм на макс висока гледна точка...и с повече гадове, но..какво от това :)Абе наистина ли четете как да си правите герои. Аз мразя изключително много да пиремам подобни съвети. Избирам си уменията внимателно и с четене, а не..някой да ми ги напише.
То така се губи очарованието на играта.
Принципно и аз съм на това мнение, но предпочитам да видя за моя клас кои са важните умения за да имам насока. Все пак да не забравяме, че хората с оригиналните копия си имат една "тънка" книжка наречена манюъл където се описани доста неща в помощ на играча :-D
GeniusLoci
19.04.04 г., 15:26
...и които ги пише като идеш над някое умение ;)
Да, и за това бях наблъскал 10 agility на 10-то ниво на моята елфка :-DD дето разбрах в последствие, че не и трябва за нищо... Е, как да кажа, въпреки че играя доста рпг-та съм си лаик в областа с уменията. Затова много ме радваше NWN щото можеше сама да си ти развива героя едва ли не... А пък Arcanum в това отношение беше златна :-DD
GeniusLoci
19.04.04 г., 16:21
Не си играл NWN с файтър явно. Да видиш каква боза става "саморазвитието" и каква мощ - когато си го правиш само и мултикласнеш ;)
Не съм запознат с уменията на елфката. Аз и сега като гледам вампирката ми няма нищо общо с тези от хората по сайта - там са все разни ВАМПИРИ. А аз си харесвам Knight формата й и почти не играя с вампирските способности. Всъщност рядко, колкото да пребия някой по-як..ама то такива няма много :)
Loci може да направиш едно туториълче "Как да си развиваме различните класове герои в желаната насока" и гтцветков да го метне на геймс.хардуеър.бг :-P~
gtzvetkov
19.04.04 г., 19:16
Аз също мога да помагам с полезна информация, смятам се за компетентен по въпросите за Серафимката. (Това как звучи само, като името Серафим :D)
Няма лошо, ако се включат и други хора с полезни съвети, ще стане интересно. :)
GeniusLoci
19.04.04 г., 19:22
Специално за Sacred ще е малко трудно предвид..това че всеки предпочита свой си вид герой. нали ви казвам, аз съм заложил на хептен нестандартна вампирка. Следващият ми персонаж ще е Dark Elf...при всички положения ;)
Чернокрилия
20.04.04 г., 18:11
ЪЪЪЪЪЪ
Дръпнах играта
инсталирах
сложих си крака, които беше на диска
пускам я
виждам си пича за част от секундата и после всичко бавно потъмнява и дотам :(
остава си черен екран ...
що тъй?
пач? крак? ръка? гъз? кво му трябва на тва нещо
вие я превъртяхте тук аз още не съм захванал:(
gtzvetkov
20.04.04 г., 18:36
Там ти беше грешката, не трябваше да слагаш никакви пачове, кракове, ръце и други части на тялото. А сега един бърз преистал и така. :)
Чернокрилия
20.04.04 г., 18:39
Аз един ..../цензура/ ще и сложа на нея ...
Много ти благодаря!
Имаш :beer: от мен
Захващам яяяяяяяяяяяяяяяя
Треперете дракони Чернокрилия паток пристигааааааа:D
__SpOO__
20.04.04 г., 19:51
Дайте малко за пари да си поговорим бре :devil:
Кой колко мангизи е събирал максимум и с колко пачка е в момента?:)
А и аз попаднах на някаква проститутка в един от градовете на Chapter II, някой сеща ли се за какво говоря?;)
Нещо се опита да ми предложи ама май само като бъзик беше цялата работа...нищо не можеше да се прави...:(
Хехе, даже май в същият или съседният град имаше един просяк дето му дадох малко мангизи :D
GeniusLoci
20.04.04 г., 21:39
Че то в тая игра някой изобщо гледа ли какви мангизи харчи? Че аз винаги имам 200-300 000..а все купувам разни пръстени и глупости без мн причини..Не правя кой-знае какво да ги върна, просот като се бия взимам добрите предмети и като мина през град ги продавам. То тук парите просто не са проблем..
__SpOO__
20.04.04 г., 22:30
Точно така е, много си прав[нищо, че вероятно си (по)седнал].
То така е в почти всички игри, и от този тип а и не само - в началото винаги е малко зор с мангизите а после имаш несметни богатства и се чудиш къде да си ги завреш :D
Идеята все пак беше да видим кой е най-стиснатият и скътал най-много пари(за черни дни :lol: ).
П.С. Не пуснаха ли вече кракче за 1.6?
Пич не се прецаквай да си сложиш 1.6 :-D
Ако някой попадне на следния бъг - праща ви на самотен остров без изход - лоудвате си няколко пъти докато се оправи.
alexbg67
21.04.04 г., 23:27
Бе утепах дзвера, отвори ми портал, прати ме при замъка за да може Кингчето да ме открехне на далаверката, Но не става влизането в замъкааа... Някви идейки??? Само се връткам кат малумени никакъв прогрес :(
абе при мен НОД32 пищи че крака който идва със цд-то на Deviannce имал вирус, на някой случвало ли му се е????
GeniusLoci
22.04.04 г., 11:18
Да, нормално, просто го сложи в Excluded ;)
gtzvetkov
23.04.04 г., 01:57
Врътнах я пущината. Тя на Bronze лесна бре. Ей сега я почвам на Silver да видим, какво ще излезе. :D :D :D
__SpOO__
23.04.04 г., 02:01
Колко части(Акт-а) е цялата?
Аз съм към края на вторият така както гледам...направих на пихтия някви правещи се на пичове Дарк Елфи в няква огромна мина/пещера :D
Напрао ги ИЗКЪРТИХ ей!
gtzvetkov
23.04.04 г., 02:23
Четири броя, като третия май е най-дълъг, а четвъртия най-кратък от всичките. Няма да се плашиш, и по-гадни същества ще срещаш. Нека силата бъде с теб. :D :D :D
Neotrace
23.04.04 г., 13:03
Айде и аз да се намяся:)....значи инсталнах си играта, пачнах я до 1.5 и после си сложих крака за 1.5 и всичко си бачка /засега/. Аз съм още слаб и немощен...9-10 ниво с ангелката и чат пат ме убиват:D ...обаче надобрявам постепенно. Иначе прави готини комбота...като месомелачка е. Абе играта е зарибяваща яко....само да ви питам...има ли смисъл от разните там коне или са само за по-бързо придвижване???
ПС: От начало като ме питаше за бронз и силвър не разбрах за кво става дума...и не си спомням кво дадох...къде може да се види, че на някои места колко бързо умирам не е истина:D :D
__SpOO__
23.04.04 г., 16:10
Ами не съм сигурен, но май само на Бронз може да почнеш и след като я минеш на Силвър а после на Голд...или така си мисля поне;)
А конете - да, аз ги ползва за по-бързо придвижване ама преди час си намерих една много яка сабя с 4 сокета(!!!) и я нахаках с 4 яки пръстена и стана мамата си джасала, в смисъл доста от пръстените имаха speed(освен як damage) и сега търча като спринтьор на 100м :D
В момента съм 38 левъл и все още се мотая към края на Акт 2 и раздавам правосъдие!
Едит: 39-ти вече :super:
Едит2: Рекорда ми по спестени пари за черни дни е 2 200 000 засега.
Cool :) Аз вчера я инсталнах, пач 1.6, сичко на 6, сега съм 5ти левъл Vampiress :) Играта изглежда супер, сега трябва накъртя неква мечка и още некъв голем пич в една пещера, прати ме некъв пияница да му търся съкровището там :) Супер интересна ми изглежда, ще задълбая :)
__SpOO__
24.04.04 г., 13:42
Започвам току що Акт 3, да видим колко дълъг бил...надявам се колкото дълъг, толкова и интересен да е :D
Oleee. Ей тва е сила - през нощта Вампирката няма равен! В Vampire form, плюс прилепа, плюс 2ри левъл Multi-Hit изкъртва секви мивки. Нема орки, нема гоблини :) Btw, стигнах до Port нещоси, и сега трябва да освободя некъв муньо от лагера на Орките.
Аз в момента съм WE 36lvl, а още не съм стигнал до Crow's Rock Castle да говоря с DeMordery :-D Аз първо разкрих пустинята от Шадар Дур до Алказаба нок драко сега вече съм разкрил до Кроус рок касъл и малко под Брейвбъри :-DDD Проблема ми в момента е, че съществата - повечето войници на Демордри - ми дават м/у 5-11exp :-( И аз си намерих едни ботушки които убиват автоматично всички същества по-нисък левел от моя в радиус 4 и ви казвам егати шоуто е :-DDD Ходя и всичко което видя пада мъртво :lol :lol: Така като демидж права с нормален изстрел на лъка 600-700... Иначе с мулти хит пускам 5 стрели от по 2000 демидж :-DDD И всичко в радиус 360 градуса умира преди да го видя :lol:
gtzvetkov ти на кой левел я врътна?
А да ви кажа в играта има страшно много изненади (easter eggs на енглиш така си го превеждам). По-късно ще ви дам линк към форума на аскарон да видите ако не ги знаете де. Примерно има слънчеви очила различен вид за всеки клас, за серафимката има лазарен меч ала стар уорс :-DD И други. Аре чао по-кърно като влеза ще ви разправям :-PPP
gtzvetkov
24.04.04 г., 18:39
Превъртях я на 35 левъл. Не съм се старал много да обикалям да трепам гадове, сега я пуснах на silver да видим докъде ще стигна.
GeniusLoci
24.04.04 г., 19:39
Originally posted by Gambit
Oleee. Ей тва е сила - през нощта Вампирката няма равен! В Vampire form, плюс прилепа, плюс 2ри левъл Multi-Hit изкъртва секви мивки. Нема орки, нема гоблини :) Btw, стигнах до Port нещоси, и сега трябва да освободя некъв муньо от лагера на Орките. Хехе..да, през ноща, но ако залагаш само на вампирството ще направиш слаба Knight форма ;)
А и мултихита е слаба ракия, я натрупай HardHit+повечко възможности за възстановяване на "маната". Става рицар отвсякъде и няма нужда дори от куртоазия да ес занимавам да се местя във вампирска форма :) Един удар - смърт, един удар смърт..хахаха...
Иначе във вампирската форма и нейния HardHit (или както и да му беше името) дори и мноого мощни противници мрат от раз :)
Бе вампирката се оказа с много разнородни начини на игра. Т.е. ако сега реша до 35 то ниво вече ще съм я променил тотално ..Май още се сещам да употребявам разни поушъни, но то все още съм 25-то ниво..нещоне играя последните дни.
Нещо не знам защо не си играх с Елф-а..тоя пич кърти мивки като гледам...
__SpOO__
24.04.04 г., 19:43
А бре още не съм разгледал обстойно Акт 3, но аз в Акт 2 минах 1500 куеста да го... :D 5 страници бяха пълни...много почнах да се съмнявам в Акт 3 да излязат повечко.
На лов съм за четирите елемeнта в момента, взех първия на въздуха и издирвам на огъня сега.
;)
Между другото и аз забелязвам разни неща, които не разбирам много...повечете от гадините и хората ми дават някакъв супер малък ескпириънс, защо така?
То в края на Акт 2 ми даваха доста повечко...в пъти, странно.
:rolleyes:
Огъня е в Алказаба нок Драко :-D Ще минеш пред дракона Сириткам :lol: Ама кфо си ритка не казва :-P
__SpOO__
25.04.04 г., 16:01
Станах 42 левъл и в момента съм на лов за петият елемент из пустинята...
Айде да сравним кой колко процента е открил до този момент при играта си от цялата карта?
Аз съм открил в момента 34.45%
:)
Последвах съвета на gtzvetkov и развивам PowerHit-a на Knight ;) Правя около 150 dmg, в Vampiress form 200 + :) Къртим мивки. 12 левъл съм и говорих с ония пич в Castle нещоси. Дайте да поговорим кой кво конче язди :) Мойто е Heavy Nag, с седло 12 protection, плюс самото конче дава 20% bonus defence.
Авторски права на vBulletin