PDA

Виж пълна версия : Windows XP Update (Auto)

CELERON-new
30.03.04 г., 23:17
Здравейте,
отдавна не сме се засичали.Днес си инсталирах ХР и искам всичко да му е наред (инсталирах и СП1 (не А)).Искам да ъпдейтна и преди бях свикнал да ми излиза в таскбара едно нещо и да ме подсеща,че има нови ъпдейти,но сега не ми е излизало.
Отидох в сайта на ъпдейт.Там са много кръпки.Искам да попитам всички ли трябва да се качат (и тези,които са критикал ли).И как се свалят и къде се съхраняват?
Най-добре,ако някой знае как да си излезе иконката за ъпдейт до часовника?
П.С.След като не ползвам Аутлук или Дейта Аксес,да свалям ли ъпдейти за тях,защото в резюмето пише,че може и през тях да се хакне?

Мерси предварително!

gaburko
30.03.04 г., 23:31
потръпни още маааалко в очакване и си качи SP2 - той ще включва всичко досега. Иначе - тези които са critical - не всички са задължителни (справка - critical е и "проблема" със свастиката в един от шрифтовете).

_iAn
30.03.04 г., 23:36
защо не погледеш за какво става дума тук -=> http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=25745

идеята на gaburko: е добра, но докато излезе final версия на SP2 на човека ще му се накачат една камара вируси и spyware-ери :D

dudo
31.03.04 г., 00:28
1.Control Panel/System/Automatic Updates - пробваш, докато го изкараш това прозорче до часовника
2.Start/All Programs/Windows Update(най-отгоре );
Ъпдейтите са разделени на 3:
Critical Updates and Service Packs (по - подразбиране са маркирани за сваляне всичките), ЖЕЛАТЕЛНО Е да си ги свалиш всичките . За да ти е мирна главата, качвай всичко, освен ако не ти е много кът интернета.
Windows XP Updates - четеш , преценяваш и маркираш за сваляне , ако искаш да свалиш нещо (аз ги пропускам )
Drivers Updates - също маркираш ръчно , ако искаш да свалиш нещо конкретно ( в повечето случаи е по-добре да си с по-новички драйвери)
Процеса протича в 2 последователни етапа:
Сваляне и инсталация. След като се свалят ъпдейтите, започват да се инсталират. Тогава потърси някъде по C: , D: , E: , F: , една директория WUTemp. В нея се намират току що свалените ъпдейти. Копирай ги някъде другаде, защото след като приключи инсталацията, те се изтриват. Така следващия път няма да се налага да ги сваляш отново.

Tarambuka3500
31.03.04 г., 15:21
ето това (http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp?corporate=true) е правилния метод.