PDA

Виж пълна версия : Далавери = Битак

georgebg
29.03.04 г., 10:06
Повода е тази (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=26279) тема в Далавери.
Аз и отговорих достатъчно иронично :), като при това бях направил и конкретно предложение - е, не знам форума ли се бъгна :D или някой направо забърса целия ми пост, но поне да беше го модерирал с някаква забележка най-малко... аз ще си взема сериозна бележка де - обещавам :laugh: .

Та понеже слизах в мазата си снощи - и там разни осцилоскопи, фотолаборатории, перални, кошчета ... някаква каца за зеле (вече без зелето) :) , та реших преди и аз да пусна тези работи в далавери (хе-хе отделнa темa за всяко :D)
да си спретнем един пул.

Loshia_NIKJAM
29.03.04 г., 10:20
Е айде сега заради 2-та велосипеда и две огледала да натоварим модераторите да се занимават с глупости и да точим полемики до луната и обратно.
А и пола ти е зададен много подвеждащо. Никой не би гласувал за за "битак", но много хора биха искали да може да се пускат обяви и за неща различни от компютри.
Спомни си какъв интерес имаше към бюрата, само че и те са от битака.
Те админите и без това ако не харесат нещо ще го затрият. На мен са ми трили тема в която продавах ICQ номер. Така че няма нужда да се товарим с още правила.

georgebg
29.03.04 г., 10:25
добре де - аз като помислих и свързах компютърните бюра с компютрите - установих нещо общо :), ама огледала - айде пък сега
а и защо ми затриха мнението ? - аз сега виждам че и ти си се изказал в темата за огледалата негативно - колко време ще го има мнението ти там ? се питам.

dary
29.03.04 г., 11:11
аз ти изтрих поста, не беше по темата, не необходимо да има теми с по няколко mod edit...., използвай пм

kris
29.03.04 г., 11:41
Хех, аз си купих колело от Дарки, благодарение на пост за велосипед тук. Какво лошо има да се предлагат и неИТ стоки?

QWERTY
29.03.04 г., 11:47
Абсолютно не съм съгласен. Това тук е компютърен форум и обявите трябва да са за компютърни части.

GeniusLoci
29.03.04 г., 11:55
Ъ-ъ...коя тема била причината за анкетата?
Щото май натиснах "Delete"...

Изобщо не мисля да гледам в Далавери друго, освен компютърни чарколяци.

Loshia_NIKJAM
29.03.04 г., 12:02
Но хайде все пак да оправите пола за да е справедливо гласуването.
Утре ще пусна пол с подобно изкривяване на възможностите за това дали да се допуска някой да върти бизнес в далавери или далавери да е само за покупко-продажба на части от личните ни компютри.

Пример

Далавери да стане ли Битак ?

1. Съгласен съм напълно 1 20.00%
2. Да се ограничи продажбата на части само от личните ни машини.

на така зададен пол повечето потребители който им е все тая ще гласуват с 2.

GeniusLoci
29.03.04 г., 13:02
Както и друг път съм казвал - па питайте преди да пуснете поредната анкета. И тази независимо от резултата няма да доведе до нищо, защото Далавери ще си остане каквото е, няма да се комерсиализира, няма да се продава друго освен РС-части и подобни там и няма да й сменим името :D ..

georgebg
29.03.04 г., 13:29
Originally posted by GeniusLoci
Както и друг път съм казвал - па питайте преди да пуснете поредната анкета. И тази независимо от резултата няма да доведе до нищо, защото Далавери ще си остане каквото е, няма да се комерсиализира, няма да се продава друго освен РС-части и подобни там и няма да й сменим името :D ..
добре де - но след като в тема, която не е за РС части, и по която съм писал мнение - моето мнение се "модерира" съвсем крайно, а темата си остава свежа и без забележки - какво да си помисля ?
освен да се замисля - "снощи не пих, и може би затова не помня какви съм ги писал във форума :rolleyes: "

dary
29.03.04 г., 16:27
мнението ти не беше модерирано "съвсем крайно", а според правилата на форума, това че не съм ти оставил червено надписче "спам" ли те мъчи?

georgebg
29.03.04 г., 21:13
Originally posted by dary
мнението ти не беше модерирано "съвсем крайно", а според правилата на форума, това че не съм ти оставил червено надписче "спам" ли те мъчи?
хайде - аз ли не помня или писах , че ще купя четири огледала, ако са от VW костенурка :) - това е (т.е беше) конкретно предложение !
втората част си беше забележка=спам , за което не споря.
както и да е...

GeniusLoci
31.03.04 г., 13:26
Бе аз темата я затърках без да му мисля много...