PDA

Виж пълна версия : Counter strike - как се инсталира това чудо?

Loshia_NIKJAM
28.03.04 г., 04:15
Е скъса ми нервите четах инструкциито но я закъсвам при инсталирането на тъпия "steam". Всъшност инсталира се направих си акаунт и когато трябва да ми инсталира играта ми казва че не може да се конектне за стеам сървара а допреди малко се ъпдейтваше от там.
Изтеглих версията "no steam" само че с нея не мога да се конектна в сървърите иска стеам.
И двата варианта са CS 1.6
Помагайте с инсталацията, че от вчера имам лан нет и ми се играе ;) А може и идеи какво друго интересно може да се играе в интернет:D

kaio
28.03.04 г., 15:16
Версията "Steam" , работи само с оригинален Cd-Key , ако нямаш такъв е много вероятно да не можеш да я инсталираш и е 100% че няма да можеш да играеш online , версията "no steam " си работи идеално , аз поне играх в Headoff с нея , просто , повечето български сървари ти трябва да ги прибавиш към списъка със сърварите защото играта сама , не ги открива . Списъка на сърварите на Headoff , ги има на тяхната страница .

Grent
29.03.04 г., 14:14
Steam може да се подкара и без ЦД кей, но NoSteam release-а е по добър и се инсталира далеч по безпроблемно.

Loshia_NIKJAM
29.03.04 г., 23:47
Стема не стигам да ми иска СД кей. След регистрацията на акаунта при опит за логване т.е. когато трабва да се инсталира ми дава грешка че не може да се върже за сървъра.
Идеята за Хедоф не е лоша, но не мога да се конектна заради различни ДЛЛ, всъшност защото съм дръпнал 1.6 версията а те са на 1.5.
Сега трябва пък 1.5 да дърпам:mad: Тъпа игра за кво са я обновявали само да ми късат нервите:(

kaio
30.03.04 г., 02:38
За Headoff , ти трябва точно версия 1.6 , от няколко седмици вече се играе на тази версия , така че тегли си я само че no steam версията .

Loshia_NIKJAM
30.03.04 г., 10:16
Вече пробвах и ме псува за някви dll файлове, че са различни версии.

kaio
30.03.04 г., 17:24
Ще ти пратя на ПМ , мястото от където аз съм го изтеглил , аз нямах ниакакви проблеми да играя в ХедОфф

Loshia_NIKJAM
30.03.04 г., 18:10
Благодаря
ще пробвам и това :)

Alekkk
06.04.04 г., 19:53
Донре да аз друпнах една дет е stream и след това дръпнах едно дето пише че е ноstream то се инсталира някъде ама явно не мога да уцеля защото като пусна онлине и пак иска да инсталира stream.И освен това не мога да я подкарам на Д3Д изхвърля ме само на ОпенГЛ а съм с 5900ХТ.Можр ли някои да ми помогне.

xatri3
09.04.04 г., 18:27
Ще ти препоръчам да играеш CS само на OpenGL ако ще и с FX 10000 да си.
Иначе си инсталираш CS 1.6 nosteam, слагаш си v9 patch-a и можеш да си играеш на българските сървъри без проблем, но няма много хора. Само на Матрикс сървърите има по 20тина плейъра, на Опти-лан има 10тина и през ноща на DreamCafe-то има хора. В хеадофф няма C-D и е пълно с cheaters, така че по-добре не играйте там. Общо взето всичко живо в България все още си играе cs 1.5...