Виж пълна версия : SW Case v2
Sugar4o
27.03.04 г., 23:02
Искам да покажа новото "бебче" от фамилията SW
ето го и него
ЦЪК (http://sugar4o.hit.bg/SWCase.JPG)
woynoff
27.03.04 г., 23:11
мнооо е готино All In-Wonder, личи си опита-от километри.
Darkness
27.03.04 г., 23:34
какви пари ще е това бебче?
martooo2003
27.03.04 г., 23:44
до колкото виждам това е кутия с водно....кажи кви парички е ?
и също така не виждам power-ъп бутоните и ХДД ЛЕДовете
Sugar4o
28.03.04 г., 00:15
така е! пауър бутоните се изкарват отпред без проблем само че не намерих "достойни" за нея и затова има скрито бутонче под радиатора. Същото важи и за ледовете (пък и отдавна май не ги гледам) :D
martooo2003
28.03.04 г., 00:58
а нещо за цената няма ли да кажеш?
Добре изглежда . но не можеш ли да снимаш и отстрани . Помпата не се вижда много добре . Рад. е добър но вентилаторите духат или изсмукват през него ?
Sugar4o
28.03.04 г., 01:41
вентилаторите смучат през радиатора и въздуха минава през харддисковете след което се вдухва при дъното
въздушния поток е това заради което харесвам и тази кутия
спокойно се превръща в кутия за въздушно охлаждане (така съм я мислил)
колкото цената - солена е към 250 лева ориентировъчна (само кутията без водното и захранване)
Ето нали ти и първата кутия я направи по същия начин.
Тоест ти си я направил по същия принцип на въздушния поток.
Якото е ,че нали предната кутия и искаше 400 лева, а на тази и искаш същите пари колкото на самото SWC.
Цената е супер!
Между другото я да дойда да я разгледам по обстойно тази кутия,че е срамота да сам в една зала с нея и да не я разгледам.
martooo2003
28.03.04 г., 01:58
моеш ли да постнеш още снимки?
и кви пари ще е кутията с SWCто + охлаждане от него за видеокартата ?
Sugar4o
29.03.04 г., 10:24
кутията заедно с водното вътре и перки (без захранване) струва около 380-390 лева. За блокче за видео + 50 лева.
Колкото до въздушния поток - лри тази е значително по-къс което я прави по-ефективна и тиха (не се налага перките да духат много). Като подобрение отчитам и положението на радиатора, както и изпипването на малко детайли които ме тормозиха за производство при предния модел.
с две думи - v2:D
ПП за съжаление няма достатъчно тиха стая че да се демонстрира колко тиха е тази кутия. Ако някой има идея как се мерят децибелите нека да каже
Признавам е много добро, но не е по джоба на всеки :(
Sugar4o
31.03.04 г., 10:52
убедил съм се че хубавите неща си струват пари....
за съжаление по-евтина няма да стане
Apocalypse
31.03.04 г., 15:21
така си е. На пръв поглед като погледнеш материала и сички части не ти изглежда толко лоша цифрата ама започнеш ли да ги купуваш и правиш ще ти се завие главата. На мен мода на водното на шугарчо ми излезе към 30 лв, може и по малко (не ми се смята) а резултата не беше много отличителен :(
Както и да е. Ако искаш нещо качествено приготвяй зеленото. Пък и тази кутия е къде къде по добра от онази на АКАСА в съникомпютърс която струва 180$
Имах възможността да я видя наживо тая кутия и ако имах 400 лева бих помолил Шугърчо да ми направи таква...наистина е прекрасна!Тиха,без никви шарениики,и най-важното ефективна.Ае направо там ми останаха очичките :) :) :)
Veseliq
04.04.04 г., 23:20
аз във вкъщи имам бач плекси глас... и водното ми е почти готово ако преусмисля дизайна му и измисля нещо може да си направя !!! ама незнам сигурно нерви нема да ми останат да я завърша :rolleyes:
Apocalypse
05.04.04 г., 01:37
Димо само кажи бе пич, тука на тавана имам цяла работилница. Ако ти се занимава дай ще се видим и ще я направим тая пуста кутия или водното или там квото имаш наум
ionstorm
05.04.04 г., 12:14
Apocalypse, виж тоя симпатяга:http://www.hitechmods.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=15 .
Авторски права на vBulletin